Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BenQ EW2750ZL LED Monitor Satın Al 30 Aralık 2019 05:44 1 1 BenQ EW2750ZL LED Monitor BenQ EW2750ZL LED MonitorBenQ EW2750ZL LED MonitorEski ürünümün yerine bunu verdiler. 0 kutu açtım test için .Herhangi bir sıkıntısı yok ama garanti eski üründen itibaren olduğu için 25 Günü kaldı.Ürünü sabah aldım şirkette testte bıraktım PS4 ü satmasaydım bunla devam ederdim ama aklımda 9 -10 ay sonra almak var. Monitör gerçekten çok güzel.Zaten satacaktım ama yeni gelmesinden ötürü daha güzel oldu , alana hayırlı olsun.Fotoğraflar detaylıdır. İşyerim Maslak İTÜ'de.SaygılarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BenQ EW2750ZL LED Monitor
Merhabalar ürün forum dışında bir arkadaşa satıldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BenQ EW2750ZL LED Monitor
iptal ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BenQ EW2750ZL LED Monitor