Şimdi Ara

BenQ'dan 3D destekleli oyuncu monitörü: XL2410T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
8.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BenQ'dan 3D destekleli oyuncu monitörü: XL2410T

120hz Tazeleme Hızı İnceleme

LED Aydınlatmanın Etkisi

2MS Tepki Süresi İnceleme

Tek Tuş Ekran Boyutu Değişimi.17" , 19" , 19"WS , 22" WS , FULL

Picture In Picture Modu

Dikey-Yatay Kullanım

Farklı Ekran Modları

BenQ Senseye Teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 6 Kasım 2010; 23:57:16 >

• SDN ürünü incelemeye almış, demekki monitör kesin yakında Türkiye'de diyebiliriz artık. Iyi haber.

http://shiftdelete.net/benq-xl2410t-kutusundan-ilk-kez-cikiyor-24930.html
  • ilgineler için incelemeler gelmeye başladı.

http://shiftdelete.net/benq-xl2410t-video-inceleme-25106.html
  • Kesinlikle guzel bir lcd umarim bunun 21" , 1 ms ve hdmi 1.4a destekli bir kardeside gelir seneye.
  • 1ms resmi olarak anons edilmedi. Sadece Viewsonic bi rürün çıkardı ama testlerde 1ms tepki süresine ulaşamıyormuş, biraz pazarlama hileleri gibi 1ms olayı henüz.
    HDMI 1.4 olayınına bende katılıyorum ama şu an için bence çok da gerekli değil. 1.3 bir çok uygulama için yeterli.
  • http://www.benq.com.tr/news/news_detail.cfm?newsid=10000089&category=0&orderby=newest

resmi sitede aralık ayında Türkiye de olacağı fiyatınında 599USD+KDV olacağı açıklanmış
  • gördüğüm yabancı incelemelerde ve ürünün resmi sitesinde Monitörle birlikte çok şık güzel bir gaming mouse ve mouse pad geliyor yanında.Acaba Türkiyede de durum böylemi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Resmi tanitim lansmani 14 Araliktaymis.

http://www.esl.eu/tr/news/142420/SpawN-ve-HeatoN-la-Kar-l-kl-Oynamak-ster-Misiniz-/

Güzel bir lansman düşüncesi olmuş bence adamları buraya getirip, bizimkiler ile yarıştırmak.
    Hele bir de bizimkiler yenerse bu adamları, nefis olur :)
  • Dünya Şampiyonları BenQ için Türkiye’de

BenQ Türkiye, iki yeni ürünü The Game’deki lansmanında Türkiye pazarına getirdiğini açıkladı.

Profesyonel Oyun

Oyun dünyasının iki büyük şampiyonu, bir monitörün nasıl olması gerektiğini anlattı, BenQ Dünya’nın en iyi oyun monitörünü üretti. Counter Strike oyununun dünya şampiyonları, üretimdeki işbirliğini sürdürüyor, iki büyük oyuncu, HeatoN ve SpawN ilk kez Türkiye’ye BenQ için geldi.

“HeatoN” ve “SpawN”, Türkiye Electronic Sports League – ESL(www.esl.eu/tr)’de gerçekleştirilen BenQ CS turnuvasında finale kalan 2 oyuncu ile büyük finali BenQ XL2410T Monitör ve MP780ST Projektör lansmanında oynayarak izleyicilere keyifli ve heyecan dolu dakikalar yaşattı.

BenQ Türkiye Genel Müdürü Çağatay Çopuroğlu “Ürün tasarımı aşamalarında görüş ve tecrübelerimiz için davet ediliyoruz. Farklı uçların, öğretmenlerin, bilişim yöneticilerinin ve oyuncuların ihtiyaçlarını gördük ve onların işlerini daha kolay ve zevkli hale getirmek için gerekli imkanları sağladık. BenQ tamamen bundan ibarettir – hayata eğlence ve kalite getirmek” diyor ve “Eğlence Önemlidir!” diye ekliyor.

Dünya’nın LED monitör uzmanı BenQ ile en yeni teknolojiye sahip profesyonel oyun donanımında yenilikçi bir üretici olan ZOWIE GEAR, iki efsane Counter-Strike oyuncusu -Emil “HeatoN” Christensen ve Abdisamad “SpawN” Mohamed- ile birlikte çalışarak BenQ’nun en yeni oyun monitörünü ortaya çıkardılar. İki CS efsanesi ve BenQ tarafından beraberce geliştirilen, yolu gözlenen LED monitör üzerinde bir yıl harcandı.

İş Geliştirme Müdürü Ergin Yavuzol “BenQ, gerçek ve profesyonel bir oyun monitörü tedarikçisi olmak ve bunun lideri haline gelebilmek için oyuncuların anlayışının ve ihtiyaçlarının farkında olunması gerektiğini biliyor. Bu nedenle yarışma amaçlı oyunlar için düz-panel bir monitörün geliştirilmesine ilk kez olarak profesyonel oyunculardan destek alarak BenQ bir ilke daha imza attı” diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

gördüğüm yabancı incelemelerde ve ürünün resmi sitesinde Monitörle birlikte çok şık güzel bir gaming mouse ve mouse pad geliyor yanında.Acaba Türkiyede de durum böylemi olacak?

Evet, Zowie marka profosyonel mouse ve mouse pad olucakmış.
  • BenQ nun sitesinden diger ozelliklerine bakabilirsiniz. Bence bu urun oyuncular icin en iyi urun begendigim ozelliklerinden bazıları 1 ms gtg tepki suresi oyuncular icin fps modu ayrıca monitor 17 19 22 inc boyutlarınada ayarlanabiliyor harika bir urun. Tabi Spawn ve Heaton katkılarıyla yapılan monitor harika olmıycakta ne olcak Bu arada fiyatının 800 - 900 tl arası olması bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykomicREC -- 19 Aralık 2010; 18:38:16 >
  • Mouse falan istemiyorum fiyatın içine mouseda dahil onun yerine mouse vermesin mouse parasını mönitör fiyatında düşşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Mouse falan istemiyorum fiyatın içine mouseda dahil onun yerine mouse vermesin mouse parasını mönitör fiyatında düşşün.

Bence fiyatı yükselten mouse+mouse pad olduğunu sanmıyorum. Amerikada bu zowie mouse+mouse pad paketi $100 civarıda satılıyor ama monitörde fiyat farkı bu kadar değildir.
    Eminim fiyata etkisi $20-30 dır en fazla.

Esas fiyatı şişiren DVI ve HDMI lı monitörlerde %14 gümrük vergisi ve %6,7 ÖTV var.
    Fiyatın 5te biri zaten vergi.
  • DVI zaten standart sayilir artik butun lcd lerde bulunuyor.HDMI 1.4 ve DP 1.2 olsa neyse diyecemde bu eski cikislarin fiyati arttirdigini sanmiyorum acikcasi.
  • quote:

DVI zaten standart sayilir artik butun lcd lerde bulunuyor.HDMI 1.4 ve DP 1.2 olsa neyse diyecemde bu eski cikislarin fiyati arttirdigini sanmiyorum acikcasi.

Maalesef digital girişe sahip tüm 16:9 monitörler, TV ile aynı gümrük vergileri uygulanıyormuş.
    Bu yüzden sanırım hiç giriş seviyesinde piyasada DVI lı monitör yok. %21 pahalı olacağından kimse,
    18,5W da DVI lı getirmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

quote:

DVI zaten standart sayilir artik butun lcd lerde bulunuyor.HDMI 1.4 ve DP 1.2 olsa neyse diyecemde bu eski cikislarin fiyati arttirdigini sanmiyorum acikcasi.

Maalesef digital girişe sahip tüm 16:9 monitörler, TV ile aynı gümrük vergileri uygulanıyormuş.
    Bu yüzden sanırım hiç giriş seviyesinde piyasada DVI lı monitör yok. %21 pahalı olacağından kimse,
    18,5W da DVI lı getirmiyor sanırım.

18.5 de gerek yok zaten cunku analog giris hd cozunurlugu kalite kaybi olmadan gosterebiliyor diye biliyorum.

• Beyler BenQ nun yeni Monitörü VW2420H TR de bulunuyormu?? gören-bilen varmı ve fiyat??

Bu paneli alacağım+
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler BenQ nun yeni Monitörü VW2420H TR de bulunuyormu?? gören-bilen varmı ve fiyat??

Bu paneli alacağım+

Ben de bekliyorum şu an TR'de yok. Yurtdışında da yeni yeni satılıyor. Türkiye distribütörü Penta'yı yeni aradım. Belli değil 1 ay içinde gelecek ürünlerde gözükmüyor dediler. Galiba yıl ortasında burada olacak.
  • HP ve BenQ nun Müşteri ilişkileri+Servis v.s çok iyi ama herifler adam gibi Monitör getiremiyorlar!
    Şimdi BenQ(Penta)bir yeni model getirir ya VGA lı yadac VGA/DVI lı
    Aynı şekilde HP/TR de böyle

Bu ürün(2420H) dışarda test ve kullanıcı olarak vede özellikle F/P olarak+Image quality olarak çok iyi puanlar aldı!
    ++
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.