Şimdi Ara

Benliğim için sevilmekten nefret ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar 2 tane kızla çıkıcaktım ikisindende vazgeçtim muhabbetim çok sarıyor ama tip yok.

ilk kız arkadaşımdı evlerimiz yakın olduğundan okul çıkışı ikimiz gelirdik sonradan benden hoşlandığını falan söyledi zaten söylemeden önce anlamıştım bir kaç kere kötü davrandım baya üzüldüğünü gördüm soğuttum kızı kendimden kolayca soğudu şuan selamlaşmaktan başka bişey yapmıyoruz.

ikincisi fena illet oldu bana haftalardır tersliyorum ne yapsam olmuyor bırakmak istemiyorum seni çok seviyorum falan diyor.gerçektende çok sevdiğini anladım zar zor söylettirdim niye sevdiğini ben seni tipin için sevmiyorum benliğini seviyorum dedi.

tabi bunları internetten konuşuyoruz 3-4 kere tersledim yazma dedim ama yinede yazdı çevremdekiler artık çıkın diyor.

benim demek istediğim ilk aşık olan kızda benliğim için seviyordu ben bunu istemiyorum düşünsenize ayının (ayı görünüş bakımından fit vicudum var) biri kızın elini tutuyor kız rahatsız olur gülüşüm kadar iğrenç birşey bilmiyorum insanları tiksindircek derecede (iğrençlikten kastım pislik değil kötü insan gülüşüm var)

terslemelerim hep benden soğusunlar diye.

konu özel e açtım nolucak bu sonum onu merak ediyorum

• Yav ne değişik insanlarsınız hem tipim yok diyorsun sonra benliğimi sevmesinler diyorsun. Güzel bir kişiliğin var demekki insanlar bu yönünden hoşlanıyor. Her şey tip mi? para? hayır. çıkarın aklınızdan şu saçma fikirleri emin ol kimse dört dörtlük değil herkesin mutlaka kusurları vardır. Önemli olan insanı kusurlarıyla kabullenmek
  • başka bir sorunun olabilir. fazla ilgi sende ters tepiyor olabilir. altında yatan sebebi bulmaya çalış. madem çok güzel bir şey değilsin bırak düşüncelerin için sevsinler seni. daha değerli olan bu değil mi zaten? seni anlayan, ağzından çıkacak şeyler için pür dikkat seni dinleyen birilerini kendine çekebilmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegExp -- 25 Mayıs 2013; 0:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Yav ne değişik insanlarsınız hem tipim yok diyorsun sonra benliğimi sevmesinler diyorsun. Güzel bir kişiliğin var demekki insanlar bu yönünden hoşlanıyor. Her şey tip mi? para? hayır. çıkarın aklınızdan şu saçma fikirleri emin ol kimse dört dörtlük değil herkesin mutlaka kusurları vardır. Önemli olan insanı kusurlarıyla kabullenmek

benim sorun yaptığım şu oturursun beraber bir banka veya başka bişeye kızın yüzü hep yere veya başka bir yere bakar sonuçta muhabbetimi kişiliğimi seviyor suratıma bakmaz ki kol atarsın kız tırsar rahatsız olurb
  • Bu neyin kafası kardeş? hayırdır? kız sevmiş işte daha ne? tipini, dış görünüşünü sevse çok mu hoşuna gidicek? o tipe bakan kızlar Allah korusun bir kaza geçirsen 2. güne yanında bulamassın. Keşke benim de karşıma öle ben senin kişiliğini, benliğini seviyorum diyen biri çıksa ama yok çıkmaz. Nerede kaşar, nerede her ortama girmiş, her haltı yemiş kız varsa beni bulur

Hani kendimi övmeyi, yüceltmeyi asla sevmem fakat bugüne kadar kaç tane hatunla beraber olduysam hepsi de neden benimle birliktesin sorusuna; hoş çocuksun, boyun posun yerinde, yakışıklısın bilmem nesin falan gibi cevaplar. Bir tanesi de demedi ki kişiliğin için seviyorum, iyi kalpkisin, dürüstsün. Demezler çünkü bir çok kız için bu tür şeyler 2. planda kalıyor. Ne kadar onlar '' bizim için dürüstlük, kişilik vs vs ön planda '' deseler de tipini, dış görünüşünü sevmediklerini birinin kişiliğiyle yada dürüstlüğüyle asla ve asla ilgilenmiyorlar. Zaten bu zamana kadar ki tecrübelerimden şunu çok açık ve net söyliyebilirim ki bir kız -22 ise asla ve asla ciddi düşünmeyin çünkü o düşünmüyordur. 22-23 den sonra kızlar da bir evde kalıcam korkusu başlıyor. Ciddiyim yani bir çok kız arkadaşımla dahi konuştum bu konuyu ve onlar dahi onaylıyor evet öle oluyor diye kabul ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madécassol -- 25 Mayıs 2013; 5:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

quote:

Yav ne değişik insanlarsınız hem tipim yok diyorsun sonra benliğimi sevmesinler diyorsun. Güzel bir kişiliğin var demekki insanlar bu yönünden hoşlanıyor. Her şey tip mi? para? hayır. çıkarın aklınızdan şu saçma fikirleri emin ol kimse dört dörtlük değil herkesin mutlaka kusurları vardır. Önemli olan insanı kusurlarıyla kabullenmek

benim sorun yaptığım şu oturursun beraber bir banka veya başka bişeye kızın yüzü hep yere veya başka bir yere bakar sonuçta muhabbetimi kişiliğimi seviyor suratıma bakmaz ki kol atarsın kız tırsar rahatsız olurb

Ne alaka ?... Tipi seven bir kız da sevgilisiyle konuşmaktan nefret eder o zaman. Sadece fiziksel temas ister... Öyle bir şey değil hocam o. Etkilenme Seviyesi diye birşey düşün tamam mı ? Bu seviyeyi en yükseğe, yani 100'e getirmek için insan çeşitli yanlarını sergiler. Yakışıklıysa tipini kullanır, değilse konuşmasını veya başka bir yanını kullanır. 100'e getirdiğinde, karşı taraf kişinin herşeyinden hoşlanmaya başlar. Çünkü zaten en yüksek seviyeye gelmiştir. Onu herşeyi ile seviyor olmuştur artık. Ha tabi bu seviyenin 100'e geldiğinden emin olman lazım, o ayrı konu...

• quote:

quote:

sen ne yapmak istiyorsun muhabbetten baska onu söyle ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dogru, tipin paran araban sac seklin kiyafetlerin cevren ve babanin malvarligi kendinden daha onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

quote:

sen ne yapmak istiyorsun muhabbetten baska onu söyle ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim?

quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

başka bir sorunun olabilir. fazla ilgi sende ters tepiyor olabilir. altında yatan sebebi bulmaya çalış. madem çok güzel bir şey değilsin bırak düşüncelerin için sevsinler seni. daha değerli olan bu değil mi zaten? seni anlayan, ağzından çıkacak şeyler için pür dikkat seni dinleyen birilerini kendine çekebilmişsin.

çeksem ne yazar beraber kızla otursak yüzüme bile bakmaz heralde sadece muhabbetimi dinler.

normal şeyler işte cafe,sinema falan filan beraber vakit geçirmek ama bunları yaparken suratıma bakmaz heralde veya içinde endişe olur hani derler ya kıza bak bide yanındaki erkeğe bak diye çekinir heralde.

• Maymun gibi lavukların yanındaki Rosie Whiteley,Kate Upton,İvana Sert gibi hatunları napacaz peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.