Şimdi Ara

Benlerden sıkıldınızmı millet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benimde elimde yüzümde benler var artık bunlardan bana gına geldi ve internette birsürü doğal çözüm arayan vatandaş var.
    Ben benin üstüne onu bunu sürün demeyeceğim.Bu yöntemi %100 kendim buldum.İlk basta elimdeki 3 bende denedim 1inde olumlu sonuç verdi diğer ikisi hala beklemede 1 hafta sonra ne olacağı anlasılacak.
    Gelelim yöntemime;
    İnsan vücudunda deri yenilendiğinde alttan gelir.Pigment hücreleride deride biriktigiği için benler oluşur.Ve benleriniz derinin altında veya üstünde olması farketmez neden çünkü deri alttan gelir deri altındaki benleride üstündekileride söker atar.
    Yöntem biraz komik olabilir bunu ders çalışırken buldum zaten.Silgili kalemler olur veya deriyi kaldırabileceğiniz birşey benin oldugu bölgenin üstündeki deriyi kaldırın ama sakın abanmayın sakin sakin durmadan aynı noktaya silgi veya deriyi neyle kaldıracaksanız o cisimle sakin ve yavas aynı bölgeye uygulayın zaten en fazla 1dk içinde üstteki deri yırtılacak ardından doku sıvısı dolcak hani düsünce derimiz soyulurda yapıskan bi sıvı gelir o iste.5-6 gün içinde yara kabuk baglar kesinlikle ama kesinlikle soymayın kendi akısına bırakın kabuk düsünce bende gitmis olacak...

NOT:1.BU YÖNTEM EĞER BEN KÖTÜ HUYLUYSA DAHA FAZLA SAÇILMASINA NEDEN OLABİLİR.
    2.CİLT KANSERİNE NEDEN OLABİLİR.
    3.HİÇBİR HALT OLMAYABİLİR İZ KALMADAN KURTULMUŞ OLURSUNUZ
    4.BEN İLK 2 MADDEYİ GÖZE ALARAK YAPTIM SONRA NEDEN UYARMADIN DEMEYİN KESİNLİKLE BENİN ÜSTÜNDEKİ DERİYİ KALDIRMADAN ÖNCE 2 KERE DÜSÜNÜN.....
    5.YÜZÜMDE DENEMEDİM ELİMDEKİLER KESİN VE BASARILI BİR SONUÇ VERİRSE 3 AYLARDA TATİLDE YÜZÜMDEDE DENEYECEĞİM.. İYİ FORUMLAR

KONUYU AÇMAK İÇİN RESİM YÜKLE DEMİŞTİ O RESMİ RASTGELE YÜKLEDİM

• Resimlerle kanıtlamamı isterseniz bana 1-1,5 hafta verin çünkü elimde yok olan benin geçmisteki resmi yok suanda yara durumunda olanın var 1 1,5 haftaya sağlam halini atabilirim.
  • Elmagfker E kullanıcısına yanıt
    İstiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan bunalan var mı beyler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.