Şimdi Ara

Benimle alay eden arkadaşlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli küçük düşürmeye,alay etmeye,laf sokmaya çalışıyorlar. sırf atatürkçü olduğum ve dindar olmadığım için. komünist yerine koyuyorlar. normalde direk ilişkimi keserim ama grup ödevleri vs. var o sıralar aram iyi olduğu için girdim. şimdi ise iyice tahamül edememeye başladım. ödev yaparken herkes şarkı açıyordu bende klasik müzik açtım oğlanın dediği şey entelektüel görünmeye çalışıyor hani atatürkçüye çok biliyor dedi. şimdi o sıra başka kızlarda olduğu için oğlana laf atmadım ama çok zoruma gitti. bunlarla ilişkimi nasıl kesebilirim? sürekli yan yana oturuyorum. bu sefer yanına oturmasam ki en ön orası arkaya geçsem ne oldu diye başıma üşüşecekler desem böyle böyle yüzüne karşı diyemiyor musun diyecekler yanına oturup yüzüne karşı desem ve ciddiye almayıp alay ederse bende dayanamam dövüşürüm ki başıma bir iş gelmesinden korkuyorum. ve de imajım gidecek. kızlar var bu oğlan dövüş meraklısı falan diyecekler. ne yapmam lazım beyler?

• Sende ona merak etme aslanım biz klasik müzikte dinleriz gerekirse zeybekte oynarız deseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarıyla bu arkadaşın klasik müzik dinlemek,entellektüalite,Atatürkçülüğün farklı şeyler olduğunu ayırt edemeyen bir çomar.Hayata çomar olmakla ve entellektüaliteye karşı olarak geldiği içim 0-2 geride.Büyük ihtimal tipsiz birşeydir zaten.Bu davranışının temeline indiğimizde basit aslında.Seni kendinden üstün görüyorsa ve zeki olduğunu düşüyorsa mantıken kızların gözünde daha yüksekte olacaktır.Bu durumda alfayı oynamaktan başka çaresi olmadığından saldırgan davranıyor gibi.Senin hayatında bu insanla tek görüştüğün yer orası olacak emin ol çünkü ;senin bulunduğun ortamda şansı olmayacağı için sosyal yaşamda senin yanında yeri yok.
  • Yaman primciymişsin delikanlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tipler genelde hayatta tek başarısı futbol izlemek olan tipler olduğu için böyle davranmaları normal. Kendileri prim için yapacaklarından dolayı sizide öyle görüyorlar. Uzak durmak tek çare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 14 Aralık 2017; 22:13:11 >
  • tipsiz ama benim tipimlede alay ediyor hocam. iki tane kızla konuşuyorum gördü beni hemen bel altına vurdu sonra da benimle alay etti. kızlar miyop mu bir tane kız yetmedi vs. diye. bende alay ederim ama canım çok yandığı için aynısını başkasına yapamıyorum. mesafe koyacağım ama nasıl koyacağımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

tipsiz ama benim tipimlede alay ediyor hocam. iki tane kızla konuşuyorum gördü beni hemen bel altına vurdu sonra da benimle alay etti. kızlar miyop mu bir tane kız yetmedi vs. diye. bende alay ederim ama canım çok yandığı için aynısını başkasına yapamıyorum. mesafe koyacağım ama nasıl koyacağımı bilmiyorum.

Cevap vermezsen ezik olarak algılanabilirsin .Altta kalma .Zaten belli kıskançlık olduğu.Son olarak ikinizin de fotoğrafını hangisinin sen olduğunu söylemeden atarsan adil bir yorum yapabiliriz.Gerçeklerle yüzleşmek istiyorsan tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://youtu.be/2kFBRX9kRIk

Hazır klasik müzik de çalıyorken, şu videodaki gibi yapacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_2112 -- 14 Aralık 2017; 22:18:54 >
  • Bi kitapta güzel bi söz vardi. Birileri senle dalga geçerse sen kendinle daha çok dalga geçki onlarin bişey demesine fırsat birakma

• Tepkisiz davrandıkça daha çok üstüne gelir tepki vermen lazım. Bir de ben de atatürkçü ve dindar değilim ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hangi üni merak ettim
  • hocam kimin yakışıklı olduğu için önemli değil ama bence ben daha yakışıklıyım. ve fizik olarak daha iyiyim. özelden atacaktım fotoğrafı ama illa bir siteye yükleyip atmam lazım şimdi ifşa olur diye yapmadım. onun dışında doğru cevap vermiyorum. genelde söyleyeceğim laflar aklıma gelmiyor gülüyorum ya da umursamamazlıktan geliyorum. normalde her gün yan yana oturuyoruz bu arada 4 kişilik bir grup var 1 kız 3 erkek. bu oğlanla aramı açtığımda onlar gelecek oldu falan diyecekler. ne diyeceğimi de bilmiyorum. şimdi desem ki bu oğlan böyle o zaman neden geçen demedin de bugün yapıyorsun derler. o yüzden napacağımı tam bilmiyorum acaba gene oturup bu alay ettiğinde haddini aşıyorsun mu desem yoksa direk başka tarafa mı otursam kararsızım.
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    sivas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.