Şimdi Ara

Benim yerimde siz olsaydınız bu kıza bundan sonra nasıl davranırdınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay önce tanışmıştık. Burda da başlığını açmıştım. Kızın bana boş olmadığını oda arkadaşlarından öğrenip açıldım. Bana hayatımın fırsatını kaçırıyorum belki ama ben seni üzerim diyip bu konuşma olmamış gibi arkadaş kalmak istedi.

Ben rahatladım tabi en azından hislerimi söyledim vs vs sonra bir gün sonra hatta alkol aldık ve yakınlaşmalar yaşadık beraber uyuduk. Başka bir gün yakınlaşma yaşamadık fakat bana baya sarılarak ve tahrik etmek istercesine sarıldı uyuduk bi şey yapmadım çünkü arkadaşız değil mi daha sonra bir kaç gün önce tek kişilik ayrı iki yatakta kalmak yerine yanıma geldi eli ayağı rahat durmadı yine bir şeyler yaşadık.

Arada olan bazı olaylar var tabi. Bir çocuk bunun arkasından kaşar lafı çıkardı kıza söyledim hakkında bunlar söyleniyor dikkat et diye bana bir tık soğuk davranmaya başladı daha sonra arkadaşları arasında dedikodular döndü bunu da söyledim arayıp telefonda bana patlayıp arkadaşlığımız bile bitti tarzı konuştu ve daha sonra otel odasında bir şeyler yaşadık vs vs...

Kız baya baya benden çekildi ve arkasından kaşar lafı çıkaran çocukla storyler atmış. bir gün önce de benim story mi atmış fakat 24 saat olmadan silmişti. :D

Kız genel olarak böyle biri çok yoruldum ve bunaldım bu tavırlardan kullanılmış gibi hissediyorum bana yol gösterir misiniz ?

• Hesapları kim ödüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisik biriymis
    Belki de senle sevgili olmadan sadece bambam isitiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 21 Aralık 2018; 10:49:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle "problematic". Şahsen ben uzak dururdum, ama bu konular genelde objektif değil subjektif oluyor. Size kalmış.
  • yesil1026 Y kullanıcısına yanıt
    bana kalan unutmak olmamış gibi yaşamak istiyorum ama çok zor
  • Derhal bütün sosyal medyadan engelle ve hayatına hiç girmemiş gibi devam et. Yapamıyorsan da başka kızlara yönel çivi çiviyi söker. Kız baya karaktersiz biri bu arada. NEXTle geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Derhal bütün sosyal medyadan engelle ve hayatına hiç girmemiş gibi devam et. Yapamıyorsan da başka kızlara yönel çivi çiviyi söker. Kız baya karaktersiz biri bu arada. NEXTle geç
    +1

kız seni üzeceğini açık açık söylememiş mi zaten? ne için uğraşıyorsun daha?

uzak dur geç, diyorum bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

+1

kız seni üzeceğini açık açık söylememiş mi zaten? ne için uğraşıyorsun daha?

uzak dur geç, diyorum bende

Alıntıları Göster
    aynen. kızın seni üzerim demesi başlı başına sana bir hakaret zaten. bad girl triplerine giren vasat ergenin tekidir büyük ihtimal. zamanını harcamaya değmez
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Sessize aldım başka kızlara yönelecem okey ama hep aklımda takıntı oldu şerfsiz. Karakterine tüküreyim ya bu nedir
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    ne için uğraştığımı ben de bilmiyorum uğraşmıyorum aslında. bazen her şey okey oluyor. her şey bitti diyorum sabah kalktığımda düşüyor aklıma yüreğimde yumru gibi ne bileyim kötü oluyorum
    ne için uğraştığımı ben de bilmiyorum uğraşmıyorum aslında. bazen her şey okey oluyor. her şey bitti diyorum sabah kalktığımda düşüyor aklıma yüreğimde yumru gibi ne bileyim kötü oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlexFerguson

zamanında aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum durumunu. çok iğrenç bi duygudur o takıntı olayı bilirim. bundan kurtulmanın yolu mentaliteni değiştirmektir hocam. değiştirmezsen bu kızı unutursun ama başka kızla aynı şeyleri yaşarsan en başa dönersin. hele hele sevgili olup ayrılırsan biriyle düşünemiyorum bile.
    http://erkekadam.org/ burdaki yazılara sitenin en aşağısına inip bi gözat derim. çok çok faydalı bilgiler var. üşenirim okuyamam diyosan en azından şu yazıyı oku
    erkekadam.org
    En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak – Erkek Adam
    http://erkekadam.org/2017/03/24/en-buyuk-hata-o-cok-ozel-kadinin-pesinde-kosmak

link açılmıyor hocam ama napcağımı bilmemekten bu belirsizlikten yoruldum
  • Bu kızın kendisine saygısı yok ki sana veya başka erkeğe saygı duyulacak şeyler yaşatsın...Kızın derdi gönül eğlendirmek, bunu açık açık gösteriyor. Ben senin mantığını çözemedim, sal gitsin kızı ne düşün ne hayal kur...

Bu tarz kızlar keyfine ve çıkarına bakar, anlattıklarından yola çıkarak zaten normal mantıklı şeyler düşünülmez. Kendini üzmeye yer arıyorsan, devam et fakat ben kendime saygı duyuyorum diyorsan uzak dur...
  • kullanmayanı kullanırlar eylemine maruz kalmışsın.
    Kız sevgili degil Fuckbuddy arıyor.Sende istediğini ver kıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

kullanmayanı kullanırlar eylemine maruz kalmışsın.
    Kız sevgili degil Fuckbuddy arıyor.Sende istediğini ver kıza.
    işte yazacağım yorumdu arkadaş yazmış +9999999999999
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA diyorum ki bir konuşma mı yapsam öyle mi uzaklaşsak yoksa direk mi çekilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlexFerguson

UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA diyorum ki bir konuşma mı yapsam öyle mi uzaklaşsak yoksa direk mi çekilsem
    Dostum evli karından boşanmıyorsun, altı üstü bir kızı hayatından çıkartacaksın. Seni ikna etmesini istiyorsan, git konuş :) Yanına gidersin konuşursun öyle yada böyle seni ikna edecek çevresinde tutacak konuşmayı yada hareketi yapar. Fakat bu tarz kızlar yada erkekler hayatına anlık zevk dışında bir halt kazandırmaz. O sebeple salla gitsin, yaşadığın her şeyi anlayıp anlatabiliyorsun fakat hala kendini ikna etmek için başkalarının yorumlamasını bekliyorsun güzel kardeşim, dediğim gibi anlık hevesler için kafanı gereksiz meşgul etme...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    hocam öyle tabi her şeyin farkında olup nasıl bu kadar salak olduğumu hala bu kızız kafama niye taktığımı bilmiyorum
  • kızla yurtta mı seviştin anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.