Şimdi Ara

Benim Xbox 360'da kafayı yedi.(Konsolu aldım calısıyorrr) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gaiden

benim makina hergün ama hergün xbox logosunda mutlaka 1 2 defa takılır.ondan sonra kesinlikle birşey olmuyo ne takılma nede başka birşey 1 senedir böyle bişi olduğuda yok.

Bu tarz kilitlenmeler pek normal değiller. Arada sırada olmasında sakınca yok ama düzenli oluyorsa, önlem almanızda fayda var. Servise gösterebilirsiniz mesela.
  • Son birkac gündür dikkat ediyorumda bircok ''3K gördüm'' baslıkları cogalmaya basladı.Ms varya sana nedemeli bilmiyorum

Konsoluyla ilgili sorun yasayan herkese büyük gecmis olsun
  • Benimde oldu böyle çok ya, oyunlarda oldu ama genellikle ama hala sapasağlam duruyor bir problem yok Allah'dan. 3K lı makine alan kişiler var istersen 3K vermeden onlara satabilirsin zaten elinde sonunda 3K vericektir o alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Son birkac gündür dikkat ediyorumda bircok ''3K gördüm'' baslıkları cogalmaya basladı.

Sıcaktan sıcaktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

benim makina hergün ama hergün xbox logosunda mutlaka 1 2 defa takılır.ondan sonra kesinlikle birşey olmuyo ne takılma nede başka birşey 1 senedir böyle bişi olduğuda yok.

Bu tarz kilitlenmeler pek normal değiller. Arada sırada olmasında sakınca yok ama düzenli oluyorsa, önlem almanızda fayda var. Servise gösterebilirsiniz mesela.

yok bişi olmaz merak etme önlemi aldım ben sorun cıkıcanı sanmıyorum.

1 gün donmazsa benim içim rahat etmez alıştım artık ilk açılışda veya az bekledikten sonra mutlaka donar...

• Baba geçmiş olsun.
    Benim 360'ı çalıştırınca ekranda ufak, kare kare renkler oluyor kırmızı siyah gibi.
    Makina 3k verdi ve kime tamir ettirsem diyorum.
    Gerçi önce PS3 lıcam bu ay içerisinde.
    Ondan sonra tamir ettiricem ama kaç paraya tamir ediyorlar merak ediyorum?
  • peki hocam yeni konu açmadan burdan soralım.5-6 saatlik oynamadan sonra oyun sırasında ekranda çizgiler oluştu.bi sürü karışık çizgi ama oyun donmadı oyun devam ediyodu.hatta o sırada euro 2008 oynuyodum.o maçtan çıktım,yeni bi maça girdim sorun yoktu bu sefer.bu nedendir acaba?
    makina falcon 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: action_figure

peki hocam yeni konu açmadan burdan soralım.5-6 saatlik oynamadan sonra oyun sırasında ekranda çizgiler oluştu.bi sürü karışık çizgi ama oyun donmadı oyun devam ediyodu.hatta o sırada euro 2008 oynuyodum.o maçtan çıktım,yeni bi maça girdim sorun yoktu bu sefer.bu nedendir acaba?
    makina falcon 2008

Hocam %90 3k habercisi.Renklerin birbiriene girmesi,ekranda çizgiler oluşması vs.
    Umarım değildir ben yanılıyorumdur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

peki hocam yeni konu açmadan burdan soralım.5-6 saatlik oynamadan sonra oyun sırasında ekranda çizgiler oluştu.bi sürü karışık çizgi ama oyun donmadı oyun devam ediyodu.hatta o sırada euro 2008 oynuyodum.o maçtan çıktım,yeni bi maça girdim sorun yoktu bu sefer.bu nedendir acaba?
    makina falcon 2008

Hocam %90 3k habercisi.Renklerin birbiriene girmesi,ekranda çizgiler oluşması vs.

yok be hocam naaptın :D konsol falcon 03/2008 üretim.yoğunluktan dolayı konsolu 10 saat bundan önce,5-6 saatte son kullanımda açmışımdır.bi kere voltaj düştü oda UPS var etkelinmedi makina :D dedim ya bi kere çizgiler çıktı ekranda oyun devam etti.game modes ekranına dönünce euro 2008 sorun düzeldi. :))) ne alaka hemen 3K felan :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

makina falcon 2008

yok be hocam naaptın :D konsol falcon 03/2008 üretim.yoğunluktan dolayı konsolu 10 saat bundan önce,5-6 saatte son kullanımda açmışımdır.bi kere voltaj düştü oda UPS var etkelinmedi makina :D dedim ya bi kere çizgiler çıktı ekranda oyun devam etti.game modes ekranına dönünce euro 2008 sorun düzeldi. :))) ne alaka hemen 3K felan :)

Hocam sen soru sormuşsun neden olabilir diye bende fikrimi söyledim
    Senin fikrin neydi bu çizgiler hakkında?

• abicim bi fikrim olmadığı için fikirlerinizi sordum ama sen direk olmayacak konudan girmişsin. :)
    makina kullanılmış olsa ok ama.UPS ile birlikte 10 saat kullanıldı diyorum :) falconlarda %4 3K oranı ama.bende öyle bi durum olsa 1/1000 lik bi durum olmuş olacaktır.ne biliyim cd bozuktur,aralıksız sürekli oynamadan felan olabilir.bu sorunla karşılaşmış kimseler olabilir demiştim.
  • quote:

abicim bi fikrim olmadığı için fikirlerinizi sordum ama sen direk olmayacak konudan girmişsin. :)
    makina kullanılmış olsa ok ama.UPS ile birlikte 10 saat kullanıldı diyorum :) falconlarda %4 3K oranı ama.bende öyle bi durum olsa 1/1000 lik bi durum olmuş olacaktır.ne biliyim cd bozuktur,aralıksız sürekli oynamadan felan olabilir.bu sorunla karşılaşmış kimseler olabilir demiştim.

Hocam bilemem en ayrıntısına kadar benim alette falcon ama ne olacağı belli olmaz ona güvenme forumdada falcon olp 3k görenler var neyse konu o değil
    Çizgiler çıktı demişsin forumda bahsedilen şey ekranda çizgilerin çıkması,renklerin birbirine girmesi 3k habercisi olarak söylenir.Ama dediğin gibi başka nedenlerdende olabilir.
    Bi öğlen olsun sana daha iyi yardımcı olanlar çıkacaktır

• Cihazda normalin dısında islemler gozukuyorsa o cihaz kesin yolcu arkadaslar gelinlik kız gibi nazlı bir cihaz Xbox 360
  • quote:

Cihazda normalin dısında islemler gozukuyorsa o cihaz kesin yolcu arkadaslar gelinlik kız gibi nazlı bir cihaz Xbox 360

abi bu forumda gayet bilgili olaya hakim arkadaşlar var.böyle bişe diyosan nedenleri ile açıkla bari bilgilenelim.kesin gidici,plasede 2k verir.favori olarak 1k diye bi açıklama yok.lehimmi çatlamıştır,pıhtılaşmadan dolayı wireless kolmu pörtlemiştir,havalar sıcak termi yapmıştır.nedir yani? bilgilenmek amacıyla bir soru sordum,biraz daha zorlasam makinayı parçala sata getirceksiniz.
    yokmu başka mantıklı açıklaması olan...
  • sen yorumlardan biraz rahatlamak istiyorsun.., ancak belirtilere göre arkadaş yorum yapmış ..
    renklerin birbirine girmesi 3k nın yaklaştığına işarettir. umarız dvd den kaynaklanmış olsun
    bir sonraki oyunda sorun çıkmadı demişsin .. belkide dvd osırada sorun çıkarmıştır..

quote:

quote:

Cihazda normalin dısında islemler gozukuyorsa o cihaz kesin yolcu arkadaslar gelinlik kız gibi nazlı bir cihaz Xbox 360

abi bu forumda gayet bilgili olaya hakim arkadaşlar var.böyle bişe diyosan nedenleri ile açıkla bari bilgilenelim.kesin gidici,plasede 2k verir.favori olarak 1k diye bi açıklama yok.lehimmi çatlamıştır,pıhtılaşmadan dolayı wireless kolmu pörtlemiştir,havalar sıcak termi yapmıştır.nedir yani? bilgilenmek amacıyla bir soru sordum,biraz daha zorlasam makinayı parçala sata getirceksiniz.

• yok abicim renkler birbirine girmedi işte :) o anlam nerden çıktı onuda anlamadım.sadece ekranda çizgiler çıktı yatay olarak.aynı oyunda(euro 2008) menüye döndüğümde sorun yoktu.hatta load yapıp aynı maça girdim yine sorun oluşmadı. :)
    rahatlamak felan değil amacım.sonuçta 500 ytl lik bi alet.dert etmem bunu.amacım bilgi edinmek.ama 2 paralel çizgi çıktı diye oda menüye dönünce düzelen 2 çizgi için 3k gibi sallama cevaplar yakışmıyo bu foruma.
    ona bakarsak GTA IV teki texture sorunu olan her arkadaşa 3k habercisi diyelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 18 Ağustos 2008; 14:46:28 >
  • bugün ayni sorun bende de oldu...atik'ten almiştim bende makinayi 8 ay önce...garantisi vardi yani hala...tamir için kadiköydeki consoliuma da verebiliomyz arkadaşlar...orasida atiğin yanliş bilmiosam...ama acaba daha merkez olduğu icin daha mi cok sira bekleriz,ya da biran önce halletmek icin baştansağma mi yaparlar diye düsünüorm...ne dersiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terianri -- 18 Ağustos 2008; 19:37:16 >
  • quote:

makina falcon 2008

Eğer televizyonu(xboxı değil) açıp kapatınca çizgiler gidiyosa problem aletten değildir,benim televizyonda xbox ile digiturk arasında ikiside açıkken geçiş yapınca oluyodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

quote:

makina falcon 2008

Eğer televizyonu(xboxı değil) açıp kapatınca çizgiler gidiyosa problem aletten değildir,benim televizyonda xbox ile digiturk arasında ikiside açıkken geçiş yapınca oluyodu.

doğru söylüyosun aslında ilk tv yi kapatıp açmam gerekiyodu.ama oyunun ana menüsüne dönünce düzelmeside ilginç tabi.buda sorunun ya cdden yada tvden kaynaklandığını gösteriyo bence.bi daha olurs denemek lazım tv olayını.
    saygılar...

• quote:

quote:

Arkadasım benim makinada gitti ve yazımda diyorumki normalin dısında seyleri goruyorsan cihazında o cihaz yolcu zaten foruma genel olarak baktıgında boyle oluyor falan diye durumunu anlatanların bircogunun konsolu bozulmus.Bu cihaz nazlı bir cihaz her haltan nem kapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.