Bir hosting sağlayıcı bir wordpress sitesi var ama başka bir web sitesi yapmak istiyorum ve ben yükseltme istersen ben hareket tercih öylesine orada bir sürü mal olacak. Ben 2 wordpress siteleri olacak ve onlar hala beklemek trafik yeni öylesine değil büyük. Ben sadece yeni siteler için iyi destek ve çalışma süresi ve performansı ile iyi bir asp.net hosting şirketi gerekir. Ben yüksek CPU ulaşır ve daha önce benimle olduysa bazı şirketler siteyi askıya biliyorum çünkü emin kaynaklar yüksek olmalıdır. Buna ek olarak, ben kimin veri merkezi avrupa, bu hız hakkında benim dikkate temel alan bir web barındırma ihtiyacım var.
Ben onların iyi fiyatları ve özellikleri için Hostforlife.eu içine bakıyordu. Beni kullanmak için ne iyi bir hosting tavsiye? Ben sadece benim sitesini barındırması ve ben şimdi 1000'den fazla ziyaretçinin almazsınız ama ben böyle hosting korkuyorum bu yüzden bazı hosting iyi kaynaklar sunmuyor gibi sınıra eğer kaynaklara gözümü tutmuyorum gerekir. Ben yorum bölümünde bir sürü baktı ve hosting hakkında birçok web okumak ve bir sonrası iyi olduğunu söylüyor var. Ben gerçekten karıştı çünkü onlarla bana yardımcı olabilir eğer ben sadece benim ihtiyaçlarını diyecekler.
Bir yıl çok 7-8 ayda iyi olacak, $, $ 100 civarında ödemeye hazırım.