Şimdi Ara

Benim ses sitemine ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler bir hafta felan evde yoktum eve geldim müzik dinleyeyim dedim bide ne göreyim ne duyayım sesler tiz çıkıyor helyum içmiş gibi hepsi bunu nasıl düzelticeğimi söyler misiniz ? ses çıkış jakı anakart üzerinden. Bilgisayar özellikleri gerekirse yazarım. ^^ Realtek de felan pek bi değişiklik yok acaba ses sitemi mi gidici ki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: F_D

Arkadaşlar iyi günler bir hafta felan evde yoktum eve geldim müzik dinleyeyim dedim bide ne göreyim ne duyayım sesler tiz çıkıyor helyum içmiş gibi hepsi bunu nasıl düzelticeğimi söyler misiniz ? ses çıkış jakı anakart üzerinden. Bilgisayar özellikleri gerekirse yazarım. ^^ Realtek de felan pek bi değişiklik yok acaba ses sitemi mi gidici ki :D

Sağa alttan ses driverine ait programı açın Ekolayzer Ayarını None yada varsayılan olarak ayarlayın.
  • hoparlörün arkasındaki kabloları oynatın o hem cızırtı hemde tiz ses çıkarıyor banada öyle oluyor
    oynatıyorum düzeltiyorum..
  • @PcKolikq onu yaptım şuan oda yemedi hala aynı
    @Ceccilo dediğini yaptım ama olmadı hala tiz
  • quote:

@PcKolikq onu yaptım şuan oda yemedi hala aynı
    @Ceccilo dediğini yaptım ama olmadı hala tiz

Ses Driverini kaldırın tekrar kurun sorun devam ederse ses sistemi bozulmuştur.
  • peki öyle yapayım inş. düzelir ya ^^
  • quote:

peki öyle yapayım inş. düzelir ya ^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler daha ses kartının driverini sildim düzeldi :D yüklemeyi düşünmüyorum :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.