Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayakkabılarla da tam olmuş yeşil çizgiler
  • Bu da benim ybr
     **** benim motorsikletim (resimli)

• şu alt rüzgarlığı bir türlü Antalya da bulamadım.
  • Bulamazsın.Çünkü bunu sadece bergama daki kaportacı bir abimiz yapyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

Bulamazsın.Çünkü bunu sadece bergama daki kaportacı bir abimiz yapyor.

Türkiyede tek, dünyada tek!!

• Selamlar, bu da benim canavar 2005 model ben ikinci el aldim 2 ay once. Ilk motorum oldugundan midir bilinmez, kulllanmasi oldukca zor gibi, viraj kabiliyeti falan pek yok ama yavas yavas takiliyoruz iste...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 23 Temmuz 2007; 15:43:11 >
  • motorda güzel üstündeki de yakısmıs kardes:D
  • arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve yamaha ybr almak istiyorum. ailemi ikna ettim. yamaha ybr ye hastayım. çok mütiş motor. bana tavsiye edermisiniz.
  • YAMAHA YBR ÇOK ŞAHANE.

• uff bende motorları çok seviyom ama yas dana 14
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalux

arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve yamaha ybr almak istiyorum. ailemi ikna ettim. yamaha ybr ye hastayım. çok mütiş motor. bana tavsiye edermisiniz.

önce 17 yaşını doldurup ehliyet almalısın, ondan sonra tavsiye ve motor alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: numan_tas

buda benim makine.Çok memnunum...

Hahaahahaahahaahaahah Numan naber tanıdın mı beni Numan çok komik ablacım ya, sen ne zaman Fz6 alın.. İnan tesadüfen gördüm ve koptum arkadaşlar.. MT den atıldın buralarda mı takıldın, anlaşılan akıllanmamışsın ablacım, 13 yaşında çocuk bu motoru sürebilir mi?

Ben motosiklet.net den dishy.. Motorcuyum iki adet birisi Yamaha Cygnus birisi Honda Nx4 Falcon olmak üzere motorum var

Numan sen beni güldürdün ya inanmıyorum yaaaa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *dishy* -- 30 Temmuz 2007; 17:48:30 >

• NX4 Falcon iyidir ama ben olsam Suzuki DR-Z400SM alırdım çok daha güzel bir motor. Fiyat farkını bilmiyorum ama sıfır DR-Z'ler 13-14000YTL gibi...
  • @dishy sen ne geziyon burda ya MT den sıkıldın buraya mı geldinsöylemezsem seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@dishy sen ne geziyon burda ya MT den sıkıldın buraya mı geldinsöylemezsem seni

Aaaaa canım neden sıkılayim ben pc başından kalktığım kısa bir süre içinde bir arkadaş girmiş forumunuza.. Bende bakayim burda motosiklet bölümü var mı dedim, ve ne göreyim puhahahahaha

Bana diyene bak, ben Numan için üye oldum, senin ne işin var

• HyperX iyidir ya motor bölümündeki sağlam elemanlardan, aklını çelmeyin bakim
  • Mt den Antalya'lı Dishy.Hoşgeldin.( bu arda mt deki sonix benim.)
    quote:

Orjinalden alıntı: *dishy*

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@dishy sen ne geziyon burda ya MT den sıkıldın buraya mı geldinsöylemezsem seni

Aaaaa canım neden sıkılayim ben pc başından kalktığım kısa bir süre içinde bir arkadaş girmiş forumunuza.. Bende bakayim burda motosiklet bölümü var mı dedim, ve ne göreyim puhahahahaha

Bana diyene bak, ben Numan için üye oldum, senin ne işin var

• TA cı dishy
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.