Şimdi Ara

Benim kadar şanssız bir insan evladı var mıdır (Tavsiye verin kötüyüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi tanıtayım yaş 20 memurum arabam var para var tip vardır sakin bir tipim gel gelelim şanssızlıklara

1)Hiç sevgilim olmadı.Siz kız olsanız vermez misiniz benim gibi birine
    2)Bela tipler sürekli beni bulur 7/24
    3)Negatif enerji yayıyorum.
    4)Yorulduğum zaman mala bağlarım
    5)Boyum kısa 170 cm

Gel gelelim 50 tane şey var özet geçicem dedim sorunlar küçük olabilir ama birleşince büyük sorunlar oluveriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaNGar -- 25 Nisan 2016; 23:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işin ilacı alemdir be oğlum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

Kendimi tanıtayım yaş 20 memurum arabam var para var tip vardır sakin bir tipim gel gelelim şanssızlıklara

1)Hiç sevgilim olmadı.Siz kız olsanız vermez misiniz benim gibi birine
    2)Bela tipler sürekli beni bulur 7/24
    3)Negatif enerji yayıyorum.
    4)Yorulduğum zaman mala bağlarım
    5)Boyum kısa 170 cm

Gel gelelim 50 tane şey var özet geçicem dedim sorunlar küçük olabilir ama birleşince büyük sorunlar oluveriyor.

mayışın ne kadar

bende 20 yaşımdayım ünideyim elime klz eli değmedi. Boş tipler beni bulur. Pozitif enerji yayıyorum. Boş adamlar geliyor kızlar yok yine. Mala bağlama bendede var. sadece boyum 183. kilo 120.

ortak yönümüz çok 500 gelirim var aileden.

çözüm bulursan pm at

• 20 yaşında araba memurluk nedir la -5 yaşında mı doğdun?
  • Csb+yav he he.
  • Ulan araban var paran var işin var gelmişsin şanssızım dıyosun utan be

• @bladeGny @Dragonborn Cicero @APOTHEON @Mutlak.Sıfır @Skins

bladeGny: Ah be usta bilmez miyim aleme giriş bileti alsam çıkmam bir daha da çıkmam

Dragonborn Cicero: Mayış 3000 civarı değişken 3100 de oluyor 2900 de nedir bizdeki bu makus talih çözüm bulursam ilk pm sana atıcam.

APOTHEON:Yaparsın be usta ben yaptıysam herkes yapabilir bi kpss ye bakar birde mülakat varsa eğer etkili iletişime bakar.5 yaşımda doğdum.

Mutlak.Sıfır:Ciddi tavsiyeye ihtiyacım var öyle deme arabanın anahtarını foto atsam babanın arabası yaw he he dersin özel bilgileri paylaşamam nasıl inandırayım seni CSB değil ama emin ol.

Skins: Öyle deme usta ben maneviyata maddiyattan 10 kat daha önem veren biriyim, fazlalığım olan maddiyattan değil eksikliğim olan maneviyattan utanıyorum.Duygulandım bak şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 yaşında ne memurusun belediye de staj mı yapıyorsun
  • Memurken nasıl maaş değişiyor? Hangi meslek? Tanıdıkla mı girdin?

• @suphanakca @Hakkını Arayan Serçe

suphanakca: Şakacı seni sağlık alanındayım

Hakkını Arayan Serçe:Döner sermaye ve fazla mesai yüzünden değişken KPSS ile girdim kendi alanımda Türkiye 5.siyim genelde 2k civarı torpilsiz aralıktan uzandım
  • HaNGar kullanıcısına yanıt
    hem maddi hem manevi olarak zorda olan insanlar napsın?

• Boyun kisa ondan.
    Bide kiz vermez. Napcak of markette gordugum bu yabanci cok sexy hemen vermeliyim mi dicek.
    Gidip konusup alcaksin.
    Boyun hakkinda saka yaptim.

• Sağlığınız yerindeyse halinize şükredin hocam. Okulda sözde öğretmen yüzünden başıma gelen bir olaydan dolayı 37 gündür kulak çınlaması çekiyorum oradaki sinirler hasar gördüğü için ne zaman geçeceği belli değil, geçip geçmeyeceği de belli değil. Sağlığınıza şükredin. Allah'a emanet yaşıyoruz Allah beterinden korusun ama doğduğuma pişman oldum neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 26 Nisan 2016; 8:01:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.