Şimdi Ara

Benim için yalnız kalmak daha mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Benim için yalnız kalmak daha mantıklı. Hiç kimseyle konuşamıyorum ve anlaşamıyorum. Bazı arkadaşlarımın ihanetine uğradım. Şu an ailem dışında yapayalnızım gibi bir şey. Yanımda arkadaşlar var ama sözde hepsi. Çıkar uğruna hepsi. Beni seven kız da yok, sevdiğim kızlar beni hiç sevmedi. Karşılıklı aşkı ve sevgiyi de bulamayacağım zaten hiçbir zaman.

    Yalnız kaldığımda hiç yoktan kimseye zararım dokunmuyor, ihanete uğramıyorum ve aşk acısı çekme olasılığı düşüyor.

    Hobilerime, okuluma odaklanıp yaşamak istiyorum.

    Sizce yalnızlık nasıl bir şey ve yalnızlık sizin için de mi mantıklı geliyor?



  • Ailemden başka kimsem yok. Bende diğer insanlarla anlaşamıyorum. Bazen zor gelse dahi yalnızlık çok iyi bir şey. Kendine vakit ayırmak neden kötü olsun ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okul bitince ileride iş bulup iş görüşmelerine giderken ve grup olarak yapılması gereken işler (hem okul hem de iş olabilir) sorun olacaktır. Üniversitedeki hocam benimle inceden dalga geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.