Şimdi Ara

Benim için önemli bir sorun .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise3 e geçtim ve öss ye hazırlık için dersaneye gidiyorum ancak aşırı bir pc bağımlısıyım ayrıca evde bir ps3 var .pc de aşırı fazla zaman geçiriyorum (ps3 başında az).sizce interneti kapattırsam benim için iyimi olur yada pc yi göndersem sadece ps3 ve internet kalsa haftada çok az oynasam olurmu iyi bir fikirmi? karasız kaldım ama herşeyi iptal ettirsem bile o kadar hayattan kopamam diye düşnüyorum sizce hangisini yapmalıyım interneti iptalmi ettirmeliyim yoksa pc yi gönerip ps3 ve internetle haftada çok az zamanmı geçirmeliyim önerileriniz ve fikirleriniz neler

• vallahi ben neti kapattırmıştım snra 112 midir 113 müdür öle bi hattan baglandım 2 ay 250 ytl telefon faturası geldi. Aynı senin gibi bagımlıydım. Eger kapattırdıktan sonra zamanını int kafelerde playstation salonlarında geçireceksen hiç kapatmana degmez. gerçekten çalışma hevesin varsa ztn ihtiyaç duymazsın pcye ps3'e ama bn kapattır derim
  • Kapatma,internet cafelere verceğin para kat katı olur evdeki internetin.Kendi iradenle kurtulmaya çalıs,kapatmakla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 12 Ağustos 2008; 15:21:21 >
  • bende çok bağımlıyım bilgisayara nete.bu sene girdim bende öss ye
    ama hiç kapattırmayı düşünmedim.yapamam yani onlarsız yok imkansız.
  • ps3'ü ve pc'yi kaldırın, neti kapattırın. bu sene, başı ve sonu belli saatlerde olan aktivitelere yönelin. sinemaya gidin mesela. kendinize 1 saat ps3 izni verseniz, oyun uzasa o 1 saat 4 saat olur.
  • ya ben zaten ps3 basında 3 saatten fazla vakit geçiremiyorum o da yazın tatilde olduğum için

mesela ben ps3 bu sene mayıs ayının yarısında almıştım yani son sınavların haftasında yeri geldi 1 hafta hiç açmadım açtıgım günlerdede 1 saatten fazla oynamadım zaten hergünde açmamıştım ondan sadece ps3 kalsa haftada çok az bir zaman onu oynasam yeter gibi geliyor bana pc nin bir parçasını söküp dedemlere bırakacam yani pc kesinlikle gidecek.ben o kadar sosyal bir insan değilim tek uğraşım oyun ama ps3 kullanma konusunda kendimi tutabiliyorum ama pc de öyle bişey olmuyor ama yinede kararsızım
  • ps3 bana verebilirsin öss den sonra alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.