Şimdi Ara

Benim İçin Önemli (Bakar mısınız ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar, çok az bir zaman kaldı benim de düşüncelerim arttı acaba bu sene olacak mı ?
    Şuan ki netlerim;
    Mat : 55-60 (3-4-5 yayınları)
    Fizik : 15-17 (Binot)
    Kimya : 22-25 (Palme 20li)
    Biyo : 27-29 (Palme 20li) bu netleri troll olsun diye değil, gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım olduğu için yazıyorum. YGS 84K dayım bu saatten sonra sizce diş hekimliği gelir mi ? Eğer gelmezse eczacılık falan da yazmayı düşünüyorum. Çünkü ygs-lys maratonun da her şeyden vazgeçtim durmadan çalıştım ama olmadı, seneye de girer miyim bilmiyorum, lütfen Allah rızası için tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ? Şu 2 hafta içinde mat ve fizik artar mı ? Güzel bir bölüm gelir mi ?

• dostum daha önce yazmadım ama buraya yazıyorum, ilerde de yazmam sanırım. her şey sınavın zorluğuna bağlı. sınav zor olursa ve bu netleri yaparsan ver elini dişçilik. yok kolay olur da yine aynı netleri yaparsan yığılma olur, herkes yapmış olur. şu an kimse neyin ne olduğunu kestiremez. puango puanza falan hikaye, anca sınavdan çıkınca bilinir bu tahminler. bir de zorsa herkese zor diye de bir şey yok. ben elektriği yalayıp yutmuşumdur, gelir adam 10 tane elektrik sorar ben başkasını geçerim bilemezsin.
  • Mata biraz yüklen olur inşallah olur hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gyunbie G kullanıcısına yanıt
    Haklısın da ne bileyim herkes 65-70 net üzeri yapıyor ben hala gerideyim bunları görünce olmayacak hissi doğuyor. YGS de de aynıydı o kadar çabaladık yine yok, lys de ne olur muamma. Düşüncen için teşekkür ederim, hayırlı geceler
  • Hocam o kadar LYS kitabı bitirdim, konular tamam dedim yine yok olmuyor denemede başaramıyorum onu da geçtim artık o konudan tekrar soru çözmek sıkıcı gelmeye başlıyor
  • 70 yapanlar 5kdaki adamlar çogu yapmaları normal herkes forumdakiler gibi degil Çok atanda var

ben bakmıştım k. b saglam olması lazım +22 mat belli olmaz geçen sene ile bu sene nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaskeliMaestro M kullanıcısına yanıt
    Test kitabını falan boşver konuların bittiyse.Deneme çöz çözemediklerini çözdür tekrar et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ibrahim.h21822 İ kullanıcısına yanıt
    K.b sağlam da sanırım denemede hızlı olmaktan çoğu şeyi göremiyorum sanırım, yorumunuz için teşekkür ederim kolay gelsin
  • Sanırım bu saaten sonra yapılacak en iyi şey bu, sağ olun yormunuz için, kolay gelsin
  • kardeş cevap vereyim durumun çok iyi şimdilik mat benle aynı bi 60 ı geçemedim kimya aynı diyelim 2 3 net öndesinde biyolojin çok iyi o biyolojiyi inş sınavdada yaparsan önünde sıkıntı çıkmaz inş Allahın izniylede matematiği yukarı çekersek gireriz bnmde hedef tıp yada diş hayırlısı biz elimizden geleni yapalımda biyoloji taktik versen birzda olur aslında
  • Inşallah kazanırız ya ilk seneden çok istiyorum ikinci seneyi kaldıramam sanırım. Biyoloji için meb kitabından her gün bir konu tekrar ediyorum okuyorum önce eğer denemede yanlış çıkan konum olursa onu da okuyorum sonra soru çözümü geliyor böyle böyle konular tam oturmuş oluyor. Mutlaka diğer dersler için de meb kitabından çalış oku güzel bilgiler var sınavda sorulmalık

• Hocam ne herkesi 70 üstü yapıyor ilk 5k yapar o neti. Forumda 2-3 kişi diyor 60k yım 80 yapıyorum sallama diyoruz adamı aşağılama yapamaz mı diyorlar bu sefer 3-4-5 sınavdan daha zor sınavda daha iyi yapabilirsiniz. Milletin yazdıkları netleri de takmayın

• Ben 75 netle bile 264 binden 80 bine çekiyorum hocam siz ne yaptınız fazla abarttınız o kadar kötü gelmez .

• Sağ olun hocam, sonuna kadar çalışmaya devam kolay gelsin ok sağ olun yorumunuz için
  • İnşallah hocam, sağ olun yorumunuz için kolay gelsin
  • MaskeliMaestro M kullanıcısına yanıt
    hocam dh trolleri böyle işte. burda paso 140net yapıyorlardı. bu 140 yapanlar sınavdan sonra "matematik neydi öle yeaaaa" diye konu açtılar :D
  • Gyunbie G kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam :)
  • 3-4-5 sınavdan 1-2 gömlek üst bir yayın zaten,fiziği 20+ yapıp 3-4-5 te 63+yaparsan istediğini elde edersin hocam kolay gelsin

• Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam düşünceniz için, sonuna kadar savaşacağım kolay gelsin
  • 91k dan çapa dişe giden vardı geçen sene. İstanbul diş hekinliği yök atlas yazıp inceleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.