Şimdi Ara

Benim gibi olanınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılı 30 bin sıralamayla ne yazık ki mühendisliğe gittim kötü bi tercihti 2.yıl o stresi bi daha çekemem düşüncesiyle yaptım tercihlerimi. tabi gönlümde tıp yatıyordu gittiğim üniversitede hazırlığı geçtim şükür bi kaç sınavlar sonucu bu dönem bitirdik.şuan boşum hazırlık okurken sınava hazırlandım fakat üniversite derslerine daha önem verdik tabi neyse lafın kısası şuan netlerim fena değil sadece bi feni ve matematiği hallemedik "ee ne kaldı sayısal öğrenciye abi başka" diyeceksiniz boşlarım fazla oluyor bu derslerde daha bugün deneme çözdüm mat 4 yanlış 10 boş fen 10 yanlış ygs ye kadar napayımda şu fen ve matematiği halledeyim kardeşler bi yardım edin diceksiniz ki "eski konulara çok benziyo git oradan bak" ama fazla takılamıyorum buraya kardeşim tekrar yazarsanız çok sağolun elleriniz dert görmesin inşallah :)

• Hocam sizin gibi degilim hatta 11 im ama ygs mati surekli +37 lerde tutan birisi olarak soyliyeyim . Ygs matematik konularinda senin mantigini olcuyolar bol soru cozmen lazim yani biraz fonksiyon ve ezber olan kumeler zorlar onlarada goz gezdirdikten soru cozersen halledersin bu arada kalan sureyi sakin saymayin sayarsiniz elbette ama telas yapmayin . Fen olarak ben tmyim bisey diyemicem bende Ankara Hukuk istiyorum ben ailevi sartlar mezuna kalmayi izin vermeyeceginden seneye kazanmakczorundayim yada sizin gibi yapacagim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol kardeşim cevabın için :) haklısın matematik konusunda 12 de baya soru çözdük ama şu ygs mat mantığını bi türlü oturtamadık lys de iyiyim ama ah şu ygs..inşallah seninde gönlüne göre olur ama pişman olacağın tercihler yapma daha çok erken bu vakitleri iyi değerlendirirsen çok rahat olur hedefin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.