Şimdi Ara

Benim gibi çok çeşitli ilgi alanları olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela benim fotoğraf, video, arkeoloji, müzik, resim, zooloji, tarım, botanik, elektronik, amdroid oyunları, biyoloji, psikoloji, coğrafya, kartografya (harita bilimi) gibi çok çeşitli ilgi alanlarim var. Ve hepsinde birden başarılı olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosidae -- 28 Ocak 2016; 21:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• astroloji, forex, fotografcılık, uzakdogu sporları, bilişim, futbol, yüzme, genetik, şifreleme, matematik, pc oyunları, yoga ...
  • hocam buna maymun iştahlılık deniyor. hepsiyle ilgilenmek istiyorsunuz ama başaramayınca vazgeçiyorsunuz. bende de var maalesef.
  • Gördüğünüz üzere Lycosidae son derece konsantrasyonu bozuk bir insan.Şimdi baktığınız zaman Lycosidae'nin çok düşüncesi var bunları bir araya toplamakta güçlük çekiyo,yani ilgi alanı çok olduğu için kafasını belirli bir nokta üzerinde yoğunlaştıramıyo.Ama duyguları çok kuvvetli yani sinirlendiği zaman gerçekten sinirlenebilen,yemek yediği zaman gerçekten yiyebilen,yattığı zaman gerçekten yatan bi insan...
  • Adamı tanımıyorum ama bu yorum bence kesinlikle doğru. Kendimden biliyorum maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.