Merhaba millet Eskiden oynuyordum D3 fakat 1 yıl kadar ara verdim ve yeniden başladım şimdilerde. Zahmet olmaz ise karakterimde ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor,hangi zorluk derecesinde oynamalıyım vb. bana söyleyebilir misiniz?
torment I veya II da takılabilirsin dps iyi buffla bir 160k yı buluyordur o heralde ?
ama toughness bayağı düşük kalmış hocam onu bi 800k yapmak şart, auction house ile uğraşma hocam bildiğimiz eski runları yap istersen imprisoned angel'dan başka sora azmodan'a gidersin düşürdüğün tüm sarıları topla çok yararlı olanları çıkıyor yada quest progression'ı resetleyip campaing'i baştan oynayabilirsin daha karlı oluyorsun kestiğin her büyük boss için garanti bir adet legendary veriyor ben sıfırladım şahsen act I'de 5 ya yakın legendary ve sürüyle kendi üstümdekinlerden iyi rare item düşürdüm tavsiyem questleri resetleyip başlaman olacak
Dün gece oynarken yanlışlıkla sıfırladım zaten. Kafam bozuldu gitti tüm emeklerim diye çıktım ben de oyundan :) Demek bir hayır varmış. Toughness i yükseltmenin yolu nedir? bir de eski run derken neyden bahsediyosun anlayamadım?
Failimechul
kullanıcısına yanıt
toughness genel defans manasında bişi all resist ve hp ve armor ile yükseltebilirsin
eski runlardan kastım rune değil yani farm yaptığımız bol minionlu mekanlar
imprisoned angel görevini hızlıca farmla yavaştan yetişirsin yada seri seri public te heart of sin yap dicektim ama görevleri sıfırlamışsın sen baştan bir bitir oyunu önce o ara güzel itemler toplarsın