Şimdi Ara

Benim babam senin babanı döver.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Klasik bir Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım'dan farkı yoktur tarzı yandaş medya yazısı. Neymiş Galatasaray da tıpkı FB yönetimi gibi ortamı gerecek açıklamalarda bulunuyormuş. Sanki Aziz Yıldırım yağmur gibi ispatsız suçlamada bulunurken apaçık ortaya çıkan ırkçılık olayında yatıştırıcı mesajlar veren Ünal Aysal değilmiş gibi, üstelik kendi camiasından bu konuda tepki görmesine rağmen. Aziz Yıldırım'ın kendi üzerinde toplanmaya başlayan taraftar baskısını Galatasaray'a yönlendirme çabası ortada, GS'nin ise ortamı germeye zaten ihtiyacı yok, en kötü "söz konusu şahsı kaale bile almıyoruz" diyerek olayı kapatıyor. O nedenle yazar arkadaşa tavsiyem mevcut futbol konjonktürünü biraz daha detaylı incelesin, bundan sonra gerçek bir gazetecinin yapması gerektiği gibi tarafsız bir yazı kaleme alsın. Ama NTV Spor'da yazıp da bağımsız olmak, gazetecelik ilkelerine bağlı kalmak birbirine son derece uzak kavramlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Klasik bir Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım'dan farkı yoktur tarzı yandaş medya yazısı. Neymiş Galatasaray da tıpkı FB yönetimi gibi ortamı gerecek açıklamalarda bulunuyormuş. Sanki Aziz Yıldırım yağmur gibi ispatsız suçlamada bulunurken apaçık ortaya çıkan ırkçılık olayında yatıştırıcı mesajlar veren Ünal Aysal değilmiş gibi, üstelik kendi camiasından bu konuda tepki görmesine rağmen. Aziz Yıldırım'ın kendi üzerinde toplanmaya başlayan taraftar baskısını Galatasaray'a yönlendirme çabası ortada, GS'nin ise ortamı germeye zaten ihtiyacı yok, en kötü "söz konusu şahsı kaale bile almıyoruz" diyerek olayı kapatıyor. O nedenle yazar arkadaşa tavsiyem mevcut futbol konjonktürünü biraz daha detaylı incelesin, bundan sonra gerçek bir gazetecinin yapması gerektiği gibi tarafsız bir yazı kaleme alsın. Ama NTV Spor'da yazıp da bağımsız olmak, gazetecelik ilkelerine bağlı kalmak birbirine son derece uzak kavramlar.

    holigan kimliğinden uzaklaş sonra oku yazıyı.

    FB ile Gs taraftarlarında ki arasındaki durum gayet iyi özetlenmiş. Durumun bu kadar vahim olmasını neden kabullenemiyorsun?. Sütten çıkmıs ak kaşık mısın?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rochas Delores

    holigan kimliğinden uzaklaş sonra oku yazıyı.
    FB ile Gs taraftarlarında ki arasındaki durum gayet iyi özetlenmiş. Durumun bu kadar vahim olmasını neden kabullenemiyorsun?. Sütten çıkmıs ak kaşık mısın?

    Asıl sen konu açtığın yazıyı iyi oku, yazıda taraftarlardan değil klüplerden ve yöneticilerden bahsediyor. Örneğin:

    quote:

    Fenerbahçe'yle Galatasaray arasındaki diyalog buna geldi. Resmi sitelerden demeç savaşları. Göbek bağları bilinen kulüp muhabirlerine yaptırılan haberler. Sıkıştıranın mikrofon uzattığı anlarda açılan parantezler.
    FB yönetimi kendi bütçe komisyonunda bile sadece GS hakkında konuşurken GS yapılan sataşmalara sadece "kaale bile almıyoruz" diyerek geçiyor. Ayrıca GS kime hangi konuyla ilgili haber yaptırmış, ama FB'nin ısmarlama haber yaptırdığı onca örnek var ortada, hem de resmi belgeli, onaylı!

    Ya da bir diğer paragraf;
    quote:

    Bunlara her yeni gün, yeni hesaplar ekleniyor. “Sen şunu yaptın” denildiğinde “Yapmadım” diyen yok. Ya Banker Bilo filmindeki Şener Şen gibi “Yaptım ama hele bir sor niye yaptım?” diyorlar. Veya “Ben onu yaptım ama sen de bunu yaptın” diyorlar.
    Hadi Aziz Yıldırım ve FB yönetiminin bu şekilde "ama onlar da yaptı" şeklindeki savunmalarına alıştık, peki yazar bir tane GS'li yöneticinin bu şekilde yaptığı savunma göstersin. Vay be GS meğersem Aziz Yıldırım'ın tüm suçlamalarına "ama onlar da şunu yaptı" diye yanıt veriyormuş da haberimiz yokmuş.




  • E bu konuya bir fenerli lazım. Şöle kıvrılayım.
  • arkadaşım yazı yöneticilere ithaf edilmiş demişssin işin içinden çıkmıssın. Forumda ortam çok mu farklı yazılandan? Niye kabulenmekte zorlanıyorsun? ap açık ortada herşey. Hadi diyelim yazar Fbli, adam gayet iyi niyetli yazmıssın FB yi mi savunmus yazının yazılış amacı FB yi savunmak mı? Yazıda buram buram Fb mi kokuyor?



    Konuyu daha fazla çarpıtmanın manası yok. Konuyu açlış amacımı sende gayet iyi anladın


    @Father Torque
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.