Şimdi Ara

Benim 5s imdemi sadece bu sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar clash of clans diye bi oyun var bağımlısı oldum ama şarjı içiyor benim telefonumdamı sorun var sizce parlaklık %100 ve 3G hep açık en fazla 2 saat kadar gidiyor lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: watchful33

Arkadaşlar clash of clans diye bi oyun var bağımlısı oldum ama şarjı içiyor benim telefonumdamı sorun var sizce parlaklık %100 ve 3G hep açık en fazla 2 saat kadar gidiyor lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

Sencede normal değilmi hem oyun + hem %100 parlaklık + hemde 3g zaten 3g su gibi içer. Tavsiyem parlaklık orta dereceye filan düşür arka planda otomatik yenileme vs. kapat (internetten biraz araştır şarj için onlarıda uygula) wifiden bağlan öyle oyna farkını gör ;)

• normal bi durum haraketli ve online bir oyun ben hayday-bagimliysiydim bir ara o zamanda 2-2.5 saatdan fazla gitmiyordu ip5
  • Zaten kapalı idi ayarladım her şeyi yani korktum birden bukadar gidince

• quote:

Zaten kapalı idi ayarladım her şeyi yani korktum birden bukadar gidince

ama 3g-yi kapatip EDGE ile de oyunu oynaya bilirsin
  • Sırf bunun için üye oldum bu foruma ve 2 dakikada cevap aldım çok teşekkürler arkadaşlar yani korkacak biley yok inşallah

• 2 saatte çok az
    4 saat felan olması lazım.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    normalde oyun oynamadan twitter whatsapp falan mesajlarla takılırken bide müzik falan 7 saat 8 saat gidiyor sadece bu oyunda gördüm bu şarjı bende şaşırdım
  • Normal gibi.
    3G açık parlaklık full arka planda uygulama yenileme vs. açıksa aralıksız 2.5 saat oyunda oynarsan şarjı bu kadar hızlı bitirmesi normal diye düşünüyorum ben.

• quote:

normalde oyun oynamadan twitter whatsapp falan mesajlarla takılırken bide müzik falan 7 saat 8 saat gidiyor sadece bu oyunda gördüm bu şarjı bende şaşırdım

oyun çok cpu ve gpu harcıyodur ozaman
  • Oyun zaten online 3g çok şarj harcıyor bi de parlaklığı %% yapmışsın yani normal. Wifi de ekran kısık oynuyorum 113 level oldum :) insan bağımlısı oluyor oyunun bu haliyle 4 saat civarı gidiyor sürekli oynayınca. Oynamazsam 6 saat gidiyor

• Aynı oyunu 4S de ekran ışığı %60 gibi açık ve 3G ile batarya %10'a düşene kadar 3 saat 15 dakika gibi sürüyordu. Telefon 7 aylıktı, yeni sattım. Normal kullanımda ekran açık net'te batarya 8 saati çıkartıyordu..
    Ekran ışığını kısarsanız sizin telefon oyunda 3.5 saati rahat çıkarır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Mart 2014; 22:37:12 >
  • Ben aralıksız Clash of Clans oynayarak cihazı ortalama 3 saat 45 dk. kullanabiliyorum. (Cihaz 5S)
    Kullandığım ayarlar:
    # Parlaklık %40
    # 3G hep açık
    #Konum servisleri kapalı
    # Hareketi azalt ve kontrastı arttır kapalı

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Ben işte yeni başladım çabuk ısındım daha 10 lvlim ama ilk günden :D neyse sevindim bataryamda sorun yokmuş @bydemirci

• hayret bu gece telefon patlar yazan olmamış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.