Şimdi Ara

Beni Tontik Bir Kitap Kurdu Yapın :X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forumdaşlarım, öncelikle ben 23 yaşında sevimli ve tontik bir beyefendiyim Sizlerden kitap önerileri almaya geldim. Fakat direkt olarak sadede gelmeden önce şu boş muhabbetimi bi dinlemeniz gerekiyor

Şimdi şöyle, ben kitapları çok severim ama okuyup bitirdiğim tek kitap yok. Evet garip geldiğinin farkındayım konudan çıkmak üzeresin ama troll değilim bi gel kaçma hemen. Tontik bir kitap kurdu olmayı çok istemişimdir fakat ne hikmetse okurken aşırı sıkılıyorum. Belki doğru kitabı okumuyorum, belkide olmuyordur işte ne bileyim. Ben türküm fakat türkçem çok iyi değil, bunu hep kitap okumamaya ve sürekli İngilizce/Türkçe karışık konuşmaya alışık olduğuma veriyorum. Ama en önemlisi kesinlikle kitap okumadığım için bence bu yüzden. Mesela yazarken çok hata yaparım, konuşurken de hata yaparım arkadaşlar böyle alıştığından bi kere düzgün Türkçe ile yazsam/konuşsam bön bön bakıyorlar Muhtemelen bu yazdığım konuda bile bir sürü hata vardır kesin Ayrıca pek süslü kelimede bilmem, mesela bazı insanlar tartışırken süslü kelimeler kullanıyorlar ne demek istedi diye 5dk düşünüyorum Birisi bana o süslü kelimeyi kullandığı zaman çaktırmadan yüzüne avel gibi bakar içimden düşünüyorum acaba ne demiş olabilir diye, o sırada diğer söylediklerini kaçırıyorum hal böyle olunca bende artık napalım saklamaya gerek yok diyerek her süslü kelimede anlamını soruyorum. Alıştıklarını için artık sorun çıkmıyor Ama ben bunları artık bitirmek istiyorum bende Tontik bir İstanbul beyefendisi olmak istiyorum

Şimdi ufaktan sadede geliyorumm

Şimdi bende bi kitap var yüzüklerin efendisinin tam 1000 civarı sayfa, heves edip 6 sene önce almıştım daha ilk 150 sayfası bitti 6 senede Okumak içimden gelmiyor sanırım filmini izlemiş olmam ve sayfasının çok olmasından kaynaklanıyor? Sevdiğim tür kesinlikle fantastik. Öyle edebiyat kitaplarını hiç ama hiç okuyamıyorum onları es geçelim. Bana böyle hikayesi güzel sürükleyen tonlarca sayfası olmayan, aşırı süslü kelimeleri olmayan kitaplar önerin ki ufaktan alışayım ve seveyim. Sonra sonra işleri büyüteceğiz Siz bilirsiniz böyle kitapları ben size inanıyorum beni Tontik bir kitap kurdu yapın Böyle geceleri uyumadan önce kitabımı elime alıp okumak istiyorum. Anlatabiliyor muyum Artık birileri elit elit konuşurken bende elitce olaya girip şeklimi yapayım istiyorum

Ben şimdi dışarı kaçıyorum bi kaç saat sonra gelince eve konuya geleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Ağustos 2016; 19:32:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "Muhtemelen bu yazdığım konuda bile bir sürü hata vardır kesin"
    Akşam akşam güldürdün hocam.

Kitap tavsiyesi veremem maalesef, çünkü fantastik türle hiç aram yok. Aklıma Yüzüklerin efendisi geliyor direk onu da almışsın okumamışsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aradığın gibi iki seri var.
    Yerdeniz ve Otostopçu'nun Galaksi Rehberi
    İkisi de uzun olmayan kitaplardan oluşuyor ve zevkliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 25 Ağustos 2016; 22:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radgolan

Tam aradığın gibi iki seri var.
    Yerdeniz ve Otostopçu'nun Galaksi Rehberi
    İkisi de uzun olmayan kitaplardan oluşuyor ve zevkliler.

Ben de Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni almak istiyorum.Umarım pişman etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler not aldım peki soru;

bu kitapların incelemesini vs okuyabileceğim bi yer varmı. Hani ilgimi çekeceklermi acaba diye
  • Rica ederim.
    Ekşi'de epey yorum bulabilirsiniz iki kitap hakkında da. Goodreads'de de var tek tük.
  • Konu özeti:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğin kitap Silmarillion ise okuyamaman normal helede başları çok sıkıcı :D
  • Ben de senin gibiyim.Kitapları, kitapçıları gezmeyi çok seviyorum. Onlarca kitap satın aldım bazılarını yarım bıraktım bazılarına başlamadım bile. Benim de en sevdiğim tür fantastik (açık ara fark ile). Sana tavsiyem çizgi roman okuman.Ben yaklaşık 8-9 çizgi roman alıp okudum. Çizgi romanlarda hem kelime kalabalığı yok, az cümleler var hem de resimler sayesinde sıkılmazsında.
    Süper kahraman sevmezsen saga(okumadım ama herkes övüyor,ödülleri topluyor) veya chew(okudum, güzel) serilerini öneririm. 2 gün önce yerdeniz büyücüsü kitabını sipariş ettim yarın gelecek bakalım çizgi romandan romana geçiş yapabilecek miyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.