Şimdi Ara

Beni Spotify kullanmaya ikna edebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1. Müzik dinlemeyi ve keşfetmeyi çok seven birisiyim. Pop hariç tüm müzikleri dinleyebilirken klasik, Osmanlı, Kelt, Uzakdoğu, senfonik metal vs. hayatımın her bir zaman diliminde dinliyorum. YouTube'dan arama yapar beğenirsem ham(raw, loseless, flac, cd, SoundCloud vs.) bulmaya çalışır Flac arşivi yaparım, bulamazsam Youtube indirici ile en iyi kalite hangisi ise (320-256-192kpbs)indirip mp3'e dönüştürüp Walkman'ime atarım.

    2. Yabancı dilde akış dinliyorum. Ancak bunların %90'ı ücretsiz RSS'den haftalık olarak geldiği için podcast özelliğini de eliyorum.

    3. Bakıyorum çoğu listede pop, club vs şarkılar var. Eğer bunlar revaçta ise bunların sanatçıları da revaçtadır. Yani benim istediğim tarzdakiler azınlıkta olacak ve fazla içeriğe sahip olamayacağım.

    4. "Bir kere al, sonuna kadar dursun" anlayışı olmadığı için hep bir kaybolacak hissi var bende.

    5. Aklımda bir tek şu dinlediğim şarkılarla, ülkeme, arama geçmişime göre veri analizi yapıp keşfet özelliğinden dolayı geçmek var.

    Geriye ne kaldı? Benim Spotify'a ihtiyacım var mı? Önerir misiniz?







  • spotify'da olan şarkıları arşivlemen, youtube'dan video indirip ya da link bulup onu indirmekten çok daha kolay. şarkıların güncellenmesi çok hızlı. youtube kadar geniş ağı olmasa da orta bilindik ve çok bilindik sanatçılara çok kolay ulaşılabiliyor. farklı listeleri sayesinde istediğin türün belki hiç duymadığın bir sanatçısına ulaşabiliyorsun. ya da ne dinliyip diyip yorulmadan direk karışık çal diyip listeden dinleme yapabiliyorsun. ayrıca sanatçı spotify'dan daha çok gelir sağlıyor youtube'a nazaran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.