Şimdi Ara

Beni aradıklarında kontör benden düşüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bana gelen aramalarda kontör bende gidiyor, sorunu anlatmak için nereyi aramam lazım? 444 1 500'ü arıyorum ama derdimi anlatacak kimse yok telesekreter çıkıyor.

Şimdilik tek çarem telefonumu kapalı tutmak

• 500 ü aradığın da söylemiyor şerefsizler ama 0 a basarsan müşteri hizmetlerinde insan kılıklı biri çıkar.
  • Güzel cevap, sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

500 ü aradığın da söylemiyor şerefsizler ama 0 a basarsan müşteri hizmetlerinde insan kılıklı biri çıkar.

Ödemeli arama yada Yurtdışı arama değil normal diğer operatörden aramada kontör düştü. Müşteri hizmetlerini aradım sorunu başka birşeye bağladı.
    Bende zaten Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum benim için iyi bahane oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
    Sizden kontör düşmesi ödemeli arama yapıldığında ve yurtdışında arandığınızda oluşur. Eğer Türkiye'nin kıyı bölgelerinden birisinde iseniz telefon ekranındaki şebeke kısmına dikkat edin. Eğer farklı bir isim görüyorsanız telefon menünüzden elle şebeke seçim işlemini yaparak kendi şebekenizi seçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 11 Temmuz 2008; 11:57:02 >

• yönlendirme felan yapmamışsındır umarım genelde bu yüsden sorun çıkıyor
  • böyle durumlarda tüm olasılıkları hesaba katmadan yorganı yakmamak lazım...

türkiye sınırında bi yerde olup istemeden roaminge giriyo olabilir.
    yönlendirme yapılıp unutulmuş olabilir, başkası yapmış olabilir, senin haberin olmayabilir.
    ödemeli aramalarda turkcellde bi ayar vardı, bu numaradan gelen ödemelileri her zaman kabul et diye,
    aveada sanmıyorum ama böyle bi durum olabilir.
    sorun arama dışında aptal bi servis ücreti düşümü olabilir.

operatör de olabilir tabi, iyi değerlendirmek lazım...
  • Çözüm yolu bulamadim. Ama biri seni arayinca mesgule düsür sen ara. Karizman olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Çözüm yolu bulamadim. Ama biri seni arayinca mesgule düsür sen ara. Karizman olsun

Süpersin Yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.a.s.T

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Çözüm yolu bulamadim. Ama biri seni arayinca mesgule düsür sen ara. Karizman olsun

Süpersin Yav

Tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.