Bildirim
BENFICA - CHELSEA | Tek mac tahminleriniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Karşılıklı Gol Var en banko tahmin olur bence.. _____________________________ Dert etme dua et! -
Alt bile olabilir o maç. Kupa maçı ve dikkatli olucaklardir.quote:
Orijinalden alıntı: gokhan68
Karşılıklı Gol Var en banko tahmin olur bence..
Ama en bankosu: 3.5ALT_____________________________ Beauty fades, that's why it's beautiful. -
katılıyorum var yüksek ihtimal ama chelsea ye bence yuklu girilmemeli benfica hiçte küçümsenicek bir takım değil sağı solu belli olmazquote:
Orijinalden alıntı: gokhan68
Karşılıklı Gol Var en banko tahmin olur bence..
_____________________________ -
2.5 üst gelir diyorumquote:
Orijinalden alıntı: SanadaCaz
katılıyorum var yüksek ihtimal ama chelsea ye bence yuklu girilmemeli benfica hiçte küçümsenicek bir takım değil sağı solu belli olmaz
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
Bu maci tek mac uzerinden degerlendirenler ne dusunuyor?
Chelsea'ye yuklu miktar basacaklar var mi?
bu arada alakası yok ama resimlerine göz attım hepsi mükemmel emeğine sağlık ..._____________________________ -
quote:
quote:
Bu maci tek mac uzerinden degerlendirenler ne dusunuyor?
Chelsea'ye yuklu miktar basacaklar var mi?
bu arada alakası yok ama resimlerine göz attım hepsi mükemmel emeğine sağlık ...
Cok tesekkur ederim.
_____________________________ -
Şeytan diyor 200 bas chelsea ye:) KG daha banko gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu arada torres gol atar 2.25 cardozo gol atar 6.00 ve benfica topcularının altıdan aşağı oranı yok ilginç ...quote:
Orijinalden alıntı: japon karınca
Şeytan diyor 200 bas chelsea ye:) KG daha banko gibi._____________________________ -
Bence chelsea benfica beş para etmez takım ama tabi bu futbol adaleti yokquote:
bu arada torres gol atar 2.25 cardozo gol atar 6.00 ve benfica topcularının altıdan aşağı oranı yok ilginç ...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 15 Mayıs 2013; 8:03:15 >_____________________________ -
aynen katılıyorum vallaa tottenham olsaydı keskeeequote:
Orijinalden alıntı: ilker_inside
Bence chelsea benfica beş para etmez takım ama tabi bu futbol adaleti yok
Alıntıları Göster_____________________________
-
Benfica'yı biraz izledim. Sağlam defansa karşı ve kontra atak oynayan takımlara karşı etkili olacağını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: durmusarslan
aynen katılıyorum vallaa tottenham olsaydı keskeee
Alıntıları Göster
Chelsea'nın uzun zamandır maçlarını izlemediğim için kesin emin olamıyorum.
Chelsea'de John Terry sakat eksik. Defanstaki tecrübesi baya işe yarardı.
Chelsea Hazaard sakat eksik. Kim olduğunu bile bilmiyorum. Skora ne kadar etkili biri bilmiyorum.
Benfica'da Pereira sakat eksik. Onu da bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 16 Mayıs 2013; 19:28:25 >_____________________________ Şu Dünyada Kimsenin Bulamadığı Huzuru Arayacak Değiliz.. Kalkar Abdest Alır... Huzurda Eğiliriz.! Necip Fazıl Kısakürek-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fehmi02
Benfica'yı biraz izledim. Sağlam defansa karşı ve kontra atak oynayan takımlara karşı etkili olacağını sanmıyorum.
Chelsea Hazaard sakat eksik. Kim olduğunu bile bilmiyorum. Skora ne kadar etkili biri bilmiyorum.
Bu maça Chelsea'ye 5.000 yada buna oynamazaam kesinlikle Bayern-Dortmund maçına oran 1.60 ve üzeri olursa Bayern'e 10.000 veya üzeri basmayı düşünüyorum.
Maç saatini bekleyip karar verecem.
Eden Hazard ve Terry'nin oynayacagi aciklandi dun._____________________________ -
quote:
quote:
Benfica'yı biraz izledim. Sağlam defansa karşı ve kontra atak oynayan takımlara karşı etkili olacağını sanmıyorum.
Bu maça Chelsea'ye 5.000 yada buna oynamazaam kesinlikle Bayern-Dortmund maçına oran 1.60 ve üzeri olursa Bayern'e 10.000 veya üzeri basmayı düşünüyorum.
Eden Hazard ve Terry'nin oynayacagi aciklandi dun.
Terry maç saatinde belli olacak diyor, ama Hazard'ın oynayacağını bilmiyordum.
Gerçi kimdir onu da bilmiyorum. Sadece Chelsea'nin en pahalı oyuncusu onu biliyorum :)
Sizce maç ne olur. Chelsea mantıklı mı ?_____________________________ Şu Dünyada Kimsenin Bulamadığı Huzuru Arayacak Değiliz.. Kalkar Abdest Alır... Huzurda Eğiliriz.! Necip Fazıl Kısakürek-
-
quote:
quote:
quote:
Gerçi kimdir onu da bilmiyorum. Sadece Chelsea'nin en pahalı oyuncusu onu biliyorum :)
Sizce maç ne olur. Chelsea mantıklı mı ?
Chelsea daha mantikli geliyor. Yuklu miktar basip, basmamak arasinda kaldim. Basacagim sanirim Chelsea'ye._____________________________
-
40 TL Bastım Chelsea'ye.quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksuquote:
quote:
quote:
Sizce maç ne olur. Chelsea mantıklı mı ?
Chelsea daha mantikli geliyor. Yuklu miktar basip, basmamak arasinda kaldim. Basacagim sanirim Chelsea'ye.
Alıntıları Göster_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR
-
Ben de 50Tl basacağım Chelsea'ye, benfica fenere karambolden attığı golleri sağlam Chelsea defansına atamaz.quote:
Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs
40 TL Bastım Chelsea'ye.
Alıntıları Göster_____________________________ < Bu kullanıcı adı Diyanet Bakanlığı onaylıdır. > -
Benfica yenilmez. Ayrıca İY. 1.5 ALT OYNADIM.quote:
Orijinalden alıntı: Islami vibrator
Ben de 50Tl basacağım Chelsea'ye, benfica fenere karambolden attığı golleri sağlam Chelsea defansına atamaz.
Alıntıları Göster_____________________________ -
Skor oynamayı düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Islami vibrator
Ben de 50Tl basacağım Chelsea'ye, benfica fenere karambolden attığı golleri sağlam Chelsea defansına atamaz.
Alıntıları Göster
Benfica 1 - 3 Chelsea
Benfica 1 - 2 Chelsea
Benfica 0 - 2 Chelsea
3 skor arasında gidip geliyorum. Size hangisi daha mantıklı_____________________________
Galatasaray -
Chelsea'ye 20 TL bastim simdilik. Yorumlara gore bi 50 TL daha basacagim maca dogru.quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Skor oynamayı düşünüyorum.
Benfica 1 - 3 Chelsea
Benfica 1 - 2 Chelsea
Benfica 0 - 2 Chelsea
3 skor arasında gidip geliyorum. Size hangisi daha mantıklı
Alıntıları Göster

KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler