Şimdi Ara

Benden tavsiye dershaneden uzak durun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim şu ana kadar karşılaştıklarımın tamamı para tuzağıydı gitmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershaneler kapatılmadı mı ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizom

    Dershane çöp ya. Bu devirde dershaneye giden net geri kafalıdır abi. Abi artık teknoloji gelişti her yerde ders videoları var , her yerde soru çözüm grupları, uygulamaları vs. var. Video çözümlü kitaplar var. Rehberlik istiyorsan Youtube de bir sürü video var. Hadi 2010 yılında olsaydık o zaman dershaneye gitmeye bir şey demezdim çümkü o zamanlar şimdiki imkanların neredeyse hiç biri yoktu.
    Aklınızı kullanın teknolojiye ayak uydurun. Evde çalışacaksanız da adam akıllı çalışın. 5 saat oyun 2 saat ders yaparsan tabi kazanamazsın.
    Anladım, hocam.Diğer sayısal kitapları da kötü değildir o zaman.

    Konu anlatımı kısmında dershanenin youtube dan farkı olmayacağını hatta daha kötü olabileceğini biliyorum. Ama soru çözüm konusunda internetteki grupların çözeceklerinin garantisi olmaması, olsa bile anlama garantimizin olmaması çok büyük bir risk bence. Bu yüzden dershane her ne kadar vakit kaybı olsa da her ne kadar ödevlerle sıkacak olsa da sırf sorular için halen dershaneler tercih edilebilir bence.
    Ayrıca dershane sahte de olsa bir disiplin ortamı yaratacağına inanıyorum. Mezunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 14 Temmuz 2018; 22:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naptın derken hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersanede gereksiz adam çok. Seni de içlerine çekiyorlar. Adım gibi eminim bu sene o naled dersaneye gitmesem daha iyi yapardım. Yapışık yapışık kızlar vardı. Hocalar iyiydi ama çevre daha önemli bir faktör. Bu devirde dersane çok gereksiz cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla sosyal biri değilseniz yıl boyu evde kafayı yersiniz benden söylemesi.
  • Ya hocam dershanede o kadar çok öğrenci var ki soru çözümüne sıra sana gelmiyor bazen, o da var yani. İstediğin kadar hocalara soru çözdüremiyorsun.
    Ayrıca eğer dersaheneye gitmeyen birisi evde bir zahmet çözemediği soruyla uğraşsın yani, gerekirse yarım saat uğraşsın ama kendisi soruyu çözsün, faydasını daha çok görür. Zaten yeterince soru çözüm videoları izliyoruz, çözemediğiniz soruların üzerine düşün, kendiniz halletmeye çalış. Olmadıysa da soru çözüm uygulamalarından yardım alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 15 Temmuz 2018; 8:1:15 >
  • Hocam insanlar evde iki saat ders 5 saat yapmamak için gidebilirler dershaneye. Ben bu yıl neredeyse hiç çalışmadım son 2-3 ay hariç ama dershaneye gidiyor olmam beni sınavdan koparması yarışın içinde tuttu. Kısacası mesela bende iyi ki dershaneye gitmişim diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    Tamam işte evde kendine hakim olamıyorsan evde çalışma zaten. Ama dershane de seni geliştirmez umduğun kadar. Klişe olacak ama iş öğrencide bitiyor. Evde kendine hakim olamayan dershanede de kendine hakim olamaz, gider arkadaşlarla kahvede falan takılır vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 15 Temmuz 2018; 8:23:27 >
  • Temel liseye de gitmeyin.Özellikle dershaneden temel liseye dönüşenlere.
    Başka ilçede fen lisesine gidiyordum yol çok zaman alıyor diye son sene temel liseye geçtim.Hem gidiş geliş rahat olur hem de ek olarak dershane,kursla falan uğraşmam diye.Hiçbir işime yaramadı.Ayrıca sevdiğim okulumdan diploma almak yerine uyduruk bir temel lise diploması aldım.
  • Hocam ben 12.sınıfta okulun kursuna gittim. Baya bir iyi hocalarda vardı. Ama soru çözüm konusunda gerek benim üşengeçliğim olsun gerek okulda sıra gelmemesi olsun neredeyse hiç soru çözdürmedim.Dediğiniz gibi kendim uğraştım sorularla. Gerçekten de kendim çözünce hem mutlu oluyor hem de yapabiliyorum hissi oluyordu. Ama epey bir vaktimi alıyordu ve çözemediğim çok soru kalıyordu geride.

    Soru çözüm grupları, uygulamaları hiç aklıma gelmedi. Belki deneseydim sonuç daha iyi olabilirdi ama çok umutlu değilim internetteki soru çözüm gruplarından. Ama bu sene internetten faydalanmayı deniyeceğim kesinlikle.



    Bu sene dershaneye yazılacağım çünkü tek başıma yapamayacağımı biliyorum. Umarım psikolojik ve fiziksel olarak çok yormazlar beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 15 Temmuz 2018; 12:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim bana aşırı faydası var. Dershanede 1.sınıftayım 11 yıl soru çözmeyen beni teşvik ediyor ortam. Evde olsam 1 tane soru çözmezdim. Yani kişiye bağlı bir şey. Boş yapmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tm mezunum soru çözdürmek için gitmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 12 de dershaneye gittim gitmez olaydım bir sürü yapışık kız ve iğrenç bir arkadaş ortamı var ders çalışıyorsan seni bir şekilde kendi içlerine çekiyorlar ya da birşeyler yapıp çalıştırmamaya uğraşıyorlar bu mezuna kalıp dershaneye gitmedim vr pişman da degilim iyiki gitmedim 12 de giderken gitmeyen arkadaşların sıralamaları ygs de hepimizden iyi geldi kısacası UZAK DURUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru grubumuz var katılmak ister misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasızlıktan dersaneye gidememiş ve evde kendi imkanlarıyla sınava hazırlanıp 91,97 puanla derece yaparak atanan bir abiniz/kardeşiniz/arkadaşınız olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki dersane tamamen boş bir yer. Hele bir de dersaneden birine aşık maşık olursanız ki olmayacak şey değil illa ki oluyor o zaman atanmayı veya herhangi bir yere yerleşmeyi anca rüyanızda görürsünüz. Çok kısıtlı imkanlarım vardı ona rağmen başardım. Emin olun ki isteyince oluyor yeter ki azminiz olsun pes etmeyin. Şu kadarını söyleyeyim bırak dersaneyi konu anlatım ve soru bankası setini ve kitaplarını bile almaya param yoktu gazete kuponu biriktirerek 2 set aldım ve eski kitapları silerek yeniden çözüp çalıştım. YouTube videolarını da ikinci el çakma iPhone 5 150 liraya almıştım. Ondan izledim. Beni idare etmişti uzunca bir süre. Çalışmıyor ama hala saklıyorum. Sınavı kazanmamı o telefona ve videolara borçluyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim benim evde disiplinli calisamazsin.En basitinden dershanede adamlar telefonunu topluyorlar full ders diyorlar ama evde zirt pirt dikkatin dagilacak evdekilerin sesi gelcek vs vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 16 Temmuz 2018; 19:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane evet birşey katmıyor sadece tekrar yapıyorlar.Benim mat lys si yok.Ygs matında son konuları yok sayılır.Gitsem mi diye düşünüyorum.Yoksa nasıl halledeceğim ? Sırf soru çözdürmek için para vereceğim bir nevi.Tmyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.