Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
24.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 19 Nisan 2020; 10:37:13 >

• Antivirus programları bulduğu bazı virüsleri karantinaya alır. Yani pc'nizde bu virüsler hala mevcuttur. Başka bir programla tarattığınızda bu karantinada ki virüsler diğer program tarafından yeniden tespit edilir.

Sonuç olarak, çok normal bir durumdur. Eset Nod32 nin kötü olduğunu göstermez.
  • bu seninin en cok büyüyen antivirüs firması oldu eset
  • Esetten daha hızlı ve hafif bir antivirüs varsa şöyle yükleyelim.
  • nod 32 benim için makarna süzgeçinden farksızdır. ara sıra nod32 kullanan arkadaşlar kaldırıp herhangi bir antivirüs programının deneme sürümünü bile kursalar nasıl bir program kullandıklarının farkına varacaklardır.

Panda Cloud bile esetten çok ama çok daha iyidir...
  • nod32 konusunda size katılıyorum arkadaşlar.
    avast ve nod32 bence pc deki kuru kalabalık programlardan.

avira, mcafee, panda cloud, bunların ücretsiz sürümleri bile nod32 den daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

nod 32 benim için makarna süzgeçinden farksızdır. ara sıra nod32 kullanan arkadaşlar kaldırıp herhangi bir antivirüs programının deneme sürümünü bile kursalar nasıl bir program kullandıklarının farkına varacaklardır.

Panda Cloud bile esetten çok ama çok daha iyidir...

Denemedim mi sanki. Avast, kaspersky, avg, antivir, adaware... Bütün bunları demedim Esetten tek farkı bilgisayarı çok kasıyor. Üstelik hiçbiri de virüs bulmadı. Kendimi bildim bileli Eset kullanıyorum bugüne kadar daha bilgisayarım virüsten dolayı hiç çökmedi. Yeni macera aramaya ne gerek var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

nod32 konusunda size katılıyorum arkadaşlar.
    avast ve nod32 bence pc deki kuru kalabalık programlardan.

avira, mcafee, panda cloud, bunların ücretsiz sürümleri bile nod32 den daha iyi.

Neyi Esetten daha iyi? Bir antivirüs programından ne bekliyorsunuz. Olmayan virüsü mü bulsun?
  • alakası bile yok.

bir program virüs olmadığı halde bazı dosyaları "bu virüs" deyip siliyor ve bir daha sana kurtarma şansı vermiyorsa o programa güvenmem.
    bir başka husus ise bende nod32 nin sınırsız kullanım süreli olanı var.
    teknik servislik yaptığım için tüm pc lere nod32 kuruyorum,i lisans derdi yok ya nasıl olsa... ama bu pc ler bana defalarca virüsden dolayı geri geldi.

bir bilgisayarın virüsden sebep çöküp çökmemesi o programın iyi olduğu anlamına gelmez.
    ona bakasran ben 1997 den beri pc kullanırım, %80 de kaspersky kullanmışımdır daha beinm pc de virüs yüzünden çökmedi.

Yani bununla kıyas yapmanız çok yanlış.
    şunu bir kere kesinlikle bilin, kasmayan virüs programı olmaz. kasmıyorsa zaten bir işe yaramıyor demektir.
    siz bir dosya ile çalışırken yani harddiskiniz o an meşgulken virüs programı da arka planda tarama yaparsa diskiniz iki farklı işlemi aynı anda yürütürken kasılır. bu
    , günümüz disk teknolojisinde kaçınılmaz bir gerçektir.
    eğer sizin programınız arka plandaki tarama esnasında sistemi kasmıyorsa emin olun koruma yapmıyordur.

ben kaspersky kullanıyorum ama pc açılışında çalışmıyor.. kapattım.
    sadece 2-3 günde bir açar, günceller, taratır ve kapatırım.
    yani antivirüs programını daimi olarak kullanmam.
    buna rağmen benim pclerim 1997 den beri çökmemişse o zaman sizin mantıkla şunu diyebiliriz.
    virüs programına gerek yok.pc çökmüyor.

bir çok autorun dosyayı virüs diye uyarıp silemeyen, temp klasöründe gördüğü halde uyarı veril yine silemeyen bir nod32 yi bana övmeyin lütfen.
    hayatım nod32 nin sürümleri ile geçti.
    kime kurduysam bana geldiğinde pc de virüs buldum.

• Ben Eset smart security business edition 4.2.71 kullanıyorum ve kullanımı süresiz fakat güncelleme için lisans istiyor. Yani o kurduğunuz bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde güncelleme yaptığından emin misiniz? Daha eski versiyonlarda güncellemeyi numara girmeden de yapıyordu fakat 4. Versiyonda daha böyle bir şey görmedim. Eğer o bilgisayarlara 3. Versiyonu kuruyorsanız virüs çıkması normal. Doğru Esetin bazen virüsleri silemediğini biliyorum, ama aynı şey avirada da başıma geldi. İkincisi bir antivirüs kasmak zorunda değil mesela nortonun 2005 sürümü 2011 sürümünden daha çok kasıyor. Şimdi 2005 sürümü 2011 sürümünden daha mı iyi diyeceğiz. Eğer sorun kasmak ise Esetin program ayarlarından en üst düzeyde korumayı seçerseniz o da kasıyor.
  • Sınırsız olduğundan hep eski sürüm eset kullanılıyor. Doğal olarak bu eski programlar %70 bile korumuyor. Bu yüzdende virüsleri kaçırabiliyor. Ama bu eset'in zayıflığı değil kullanıcı hatasıdır.

Güncel program kullanarak görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.
  • Kaspersky 2012 akar eset nod 32 bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Kaspersky 2012 akar eset nod 32 bakar

Ne zaman kaspersky yüklediysem bilgisayar bir daha açılmadı:) 2012 sürümünde pek bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Ne zaman kaspersky yüklediysem bilgisayar bir daha açılmadı:) 2012 sürümünde pek bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum.

Belki çok virüs oldugu için açılmamış olabilir,yada sistemin düşül olabilir.Virüssüz pc istiyosanız kesinlikle kaspersky 2012
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Belki çok virüs oldugu için açılmamış olabilir,yada sistemin düşül olabilir.Virüssüz pc istiyosanız kesinlikle kaspersky 2012

Virüs olmadığına eminim ama sistem kaspersky için düşük olabilir ona bir şey diyemem. 2.66 ghz işlemci, 1.25 gb ram var.

• adem, sen sakın kaspersky yükleme.

ben teknik servislik yapıyorum, işim gereği bir sürü pc elimden gelip geçiyor.
    dolayısıyla sana şunu söyleyebilirim.
    mcafee, nod32, avira, kaspersky, panda ve avast kullandım.
    norton ve pc-cillin i çok uzun zaman önce bıraktım ve bir daha kullanmadım. o nedenle onların yeni sürümleri hakkında bilgim yok.

avast gördüğüm en dandik olanıydı diyebilirim.
    şu ana kadar en fazla verim aldığım program ise kaspersky.
    illa ki onun da gözden kaçırdığı olmuştur ama minimum düzeyde.
    çok bilgisayar gördüm ki virüsten gözgözü görmüyor. farklı programlarla da tarattım ama en fazla verim aldığım kaspersky oldu.
    o nedenle ben onu kullanıyorum.
    bana gelen bir pc nin diskini çıkarıp benim notebook'a harici olarak bağlayıp kaspersky ile tarıyorum.

sen sen ol aynı pc yi bir nod32 ile bir kaspersky ile taratsan farkı göreceksin.
    ama boşver zaten senin pc kaldırmıyormuş kaspersky i o yüzden nod32 ile devam et sen.

ben yukarıda şunu yazdım:
    disk üzerinde işlem yaparken tarama moduna geçen bir program eğer diski meşgul etmiyorsa taramıyor demektir.
    yani diske bir komut zaten verilmişken ikinci komut geldiğinde disk yavaşlar. bu programdan değil diskin özelliğinden kaynaklıdır.
    eğer diskin yavaşlamıyorsa o zaman program GERÇEKTE tarama yapmıyordur.

sen disk üzerinde defrag yaparken veya scandisk atarken bir dosya açmaya çalışırsan ne demek istediğimi anlarsın.
    ama anlamamış olacaksın ki 2005 deki nortonla 2011 deki nortonu kıyaslamışsın.

neyse uzun lafın kısası sen devam et nod32 ye.

bir ekleme daha yapayım.
    bir önceki mesajımda zaten açılışta kaspersky nin çalışmadığını, haftada 2-3 kez açtığımı yazdım.
    eğer ben kaspersky ile tam tarama başlatmışsam pc yi öyle bir kasıyor ki ben doğru dürüst işlem bile yapamıyorum.
    dolayısıyla pc nin başında olmadığım zaman çalıştırıp bırakıyorum.

bu kadar sisteme kendini gömmese ve hala sana kullanım izni verse emin o aynı izin vürüs için de geçerli olacak.
    tarama sırasında ben rahat rahat geziyorsam virüs de gezer.
    bilmem anlatabildim mi?

ayrıca senin 2.66 dediğin cpu az boz bi cpu değildir. 1.25 gb ram ise kaspersky için yeter de artar bile.
    o sistemde kaspersky açılmıyorsa başka sorun vardır pc de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 22 Temmuz 2011; 22:18:25 >

• AVG yada Norton kullan ikisede iyi antivirüs programları.AVG kasmaz ama Norton belki biraz kasabilir.
  • Sistemde herhangi bir sorun varsa o da bilgisayarın eski olması 5 senelik... Onun dışında bir sorun varsa karperskydadır. Çünkü zaman zaman başka antivirüslerle tarıyorum bir tane bile virüs bulmuyor. Yani sistemde virüs yok zaten olağan dışı bir durum olsa anlarım... Durum böyle iken benim Esetten vazgeçmem biraz fantazi olur:) Hangisinin veritabanı daha iyidir onu bilemem veya hangisinin virüs bulma yüzdesi yüksektir onu da bilemem. Ama bilgisayarıma yüklediğim antivirüs benim kullanımımın önüne geçecekse hiç olmasın daha iyi, bilgisayarı ben mi kullanacağım yoksa antivirüs mü:) Çok iyi bir sistemin dahi olsa yine karperskyi yüklemem çünkü bu sefer de bilgisayardan tam olarak faydalanamam.
  • orijinal eset nod32 kullanıyorum bikaç senedir.

dediğinizin tam tersi olarak diğer programların bulamadıklarını eset buldu. şöyle söyliyim, içinde virüs v.s. olan bir flashdisk i başkasının pc'ye taktığımda uyarı vermiyor ama benim pc'de hemen uyarı veriyor.

yani gayet memnunum eset nod32 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

orijinal eset nod32 kullanıyorum bikaç senedir.

dediğinizin tam tersi olarak diğer programların bulamadıklarını eset buldu. şöyle söyliyim, içinde virüs v.s. olan bir flashdisk i başkasının pc'ye taktığımda uyarı vermiyor ama benim pc'de hemen uyarı veriyor.

yani gayet memnunum eset nod32 den.
    2 yıldan beri kullanıyorum bi bok buldugu yok PC virus kaynıyor telefonu bagladım gecen daha da açamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.