Şimdi Ara

bende niye sakal yok abi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş oluyor 19, bi çıkmadı gitti. Yıllardır bekliyorum ama yok. Sarımsak diyorlar, beyaz tenim var çok tahriş olur diye korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarımsagın Çok Faydalı Oldugunu Biliyordum Test Edildi Onaylandı Berberini Kafala abi sakal çıkmıyor felan her gittiginde usturayla alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstgzr27

Sarımsagın Çok Faydalı Oldugunu Biliyordum Test Edildi Onaylandı Berberini Kafala abi sakal çıkmıyor felan her gittiginde usturayla alsın

Bu arkadaşın dediğine itibar etme zira sarımsak hassas ciltlerde cildin su toplamasına sebep olabilir kaldiki sarımsağın sakal çıkardığı hurafeden öte birşey değil sadece var olan kıl köklerini besler ve kalınlaştırir..eğer çok rahatsız oluyorsan bir doktora görün hormonlarina baksinlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Sarımsagın Çok Faydalı Oldugunu Biliyordum Test Edildi Onaylandı Berberini Kafala abi sakal çıkmıyor felan her gittiginde usturayla alsın

Bu arkadaşın dediğine itibar etme zira sarımsak hassas ciltlerde cildin su toplamasına sebep olabilir kaldiki sarımsağın sakal çıkardığı hurafeden öte birşey değil sadece var olan kıl köklerini besler ve kalınlaştırir..eğer çok rahatsız oluyorsan bir doktora görün hormonlarina baksinlar..

Çok rahatsız oluyorum hocam. Çocuksu görünümüm yüzünden kızdan ret bile yedim artık düşünün

• Hiçbir şey sakal çıkarmaz eğer orda sakal kökü yoksa yapacak bir şey yok

• Bebek g*tlü erkek is detected.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

quote:

Çok rahatsız oluyorum hocam. Çocuksu görünümüm yüzünden kızdan ret bile yedim artık düşünün

Sizi beğenen olduğunuz gibi begensin..21-22 yaşına kadar bekleyin belki geç çıkabilir daha da çıkmazsa bi doktora gidip gorunun hormanel bir sorun olabilir..killa tüyle caninizi sıkmaya degmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    2 hafta önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanla çıkar kardeş sıkıntı yapma. Ben de senin yaşındayken öyle düşünürdüm ama o kadar da önemli olmadığını anladım. Sana gelirsek birkaç seneye seni bıktıracak kadar çıkar merak etme.

• mokunu sür oraya bir gün sonra James Harden olursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

quote:

Sizi beğenen olduğunuz gibi begensin..21-22 yaşına kadar bekleyin belki geç çıkabilir daha da çıkmazsa bi doktora gidip gorunun hormanel bir sorun olabilir..killa tüyle caninizi sıkmaya degmez

Teşekkür ederim güzel yorumun için

• 40 yaşına gelip de sakalı olmayan kaç tane adam gördünüz takmayın çıkar.19 a giricem.neredeyse hiç yoktu.bi anda bişi oldu çıkmaya başladılar :D 3-4 günde 1 traş oluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.