Şimdi Ara

Bende mod yapmak istiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun bir aradan sonra burdan aldığım gazla birlikte :) yeni bir pc topladım bileşenler haftaya cuma elimde olacak. Merak ettiğim ve sormak istediğim bir kaç soru var. İlk defa bu işe girişeceğimden öncelikle fazla pahalı olmayan bir kasa ile bu işe başlamak istedim.

    Kasam;

     Bende mod yapmak istiyorum :)


    Şimdi ilk olarak kasanın plexi kısmını değiştirmeyi planlıyorum daha doğrusu orjinalini bozmadan sağ kapağını tekrar yapıcam psu görünecek kadar büyütmek istiyorum plexiyi fatal1ty psu kullanıcıcam ve standart kasada görünmeyecek bu sebepten büyütmek istiyorum.

    Çift plexi kullanıp cnc ile birisinin üzerine aşağıadki logoyu çizicem (logonun büyük orjinal halini bulamadım bu konuda yardımcı olmanız dileği ile)

     Bende mod yapmak istiyorum :)


    aslında bu işe pek yabancı sayılmam istanbulda ikamet ederken plexi ile birçok çalışmam oldu çift plexi kullanmamdaki sebep dört köşeden kırmızı led ile plexiyi aydınlatarak logo olan kısmı kırmızı göstermek istiyorum. Ancak şu anda izmirdeyim ve bu işi gerçekten muntazam yapabilecek biryere ihtiyacım var çok profosyonel firmalar bu tarz işlerle uğraşmaz bana cnc tezgahı olan yardımcı olabilecek biryer lazım :)

    Bir diğer sorumda müziğin ritmi ile değişen lambalar gördüm forumda bunların çalışma mantığı nedir? direk lambanın bir özelliğimidir yoksa bir aygıtamı bağlanıyor lambalara çünkü ben led devresi üzerinde kullanacağım ve bu aygıt yada lambaları internet üzerinden nereden temin edebilirim?

    İyi bayramlar.

     Bende mod yapmak istiyorum :)


     Bende mod yapmak istiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmrt -- 20 Eylül 2009; 21:37:37 >







  • dragonlord logsunu yüksek çözünürlükte halen bulamadım :(
  • Hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoNotClick

    Hayırlı olsun


    teşekkür ederim ancak halen logoyu bulamadım takmış durumdayım
  • Ne güzel kimse yardımcı olmuyor :) logoyu bulamayınca kendim çizdim photoshopta , cnc işinide ayarladım çizimim pek güzel olmadı ama corele aktaracak arkadaş düzenleyecek aktarırken sadece çizime 2 saatim gitti gerisini düşünemiyorum :( kırmızı bolgeler neon yada led olacak ;)

    resim koyamıyorum

     Bende mod yapmak istiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmrt -- 20 Eylül 2009; 21:37:16 >
  • Tasarım çok güzel. Yeterli emek ve çaba harcanırsa çok güzel şeyler ortaya çıkabilir.
  • aynı kasadan bendede mevcut ben sürekli kasa mod yapıyorum şimdi kendi evime yapıyorum anı kasa üstünde çalışıyoruz anlaşılan şu anda + pleksi lazer kesim üzerine işim bakalım ne çıkıcak gün yüzüne dragonlord yazısını corelden çizmiştim iş yerindeki mankinamda olucak fakat vaz geçtiğim bi çalışmaydı
  • neden vazgeçtinki dediğim gibi bende yeni olduğumdan ilk deneyimim olduğundan açıkçası fazla detaylandırmadım ileride daha üst sınıf bir kasada hayallerimi gerçekleştirebilirim. ama bu kasa üzerindeki çalışmalarınıda görmek isterdim doğrusu.
  • modifiyenin amacı zaten elindeki kasayı üst sınıf bi kasa yapmak üst sınıf cm stacker aldıktan sonra mod yasan ne olur yapmasan ne olur en üst kasayıda kullandım fakat bu kasa harbiden kaliteli öncelikle kasanın içini mat siyah boyadım astar uygulanarak araba boyası atıldı 0 hata bayramdan sonra resimleri paylaşırım ;) bu arada benim kasanın yanında cam yok camsız modeli ama aynısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusivecar

    modifiyenin amacı zaten elindeki kasayı üst sınıf bi kasa yapmak üst sınıf cm stacker aldıktan sonra mod yasan ne olur yapmasan ne olur en üst kasayıda kullandım fakat bu kasa harbiden kaliteli öncelikle kasanın içini mat siyah boyadım astar uygulanarak araba boyası atıldı 0 hata bayramdan sonra resimleri paylaşırım ;) bu arada benim kasanın yanında cam yok camsız modeli ama aynısı


    Bence amacı bu değil kendi tarzını yaratmak boyayarak keserek biçerecek nasıl üst sınıf yapabilirsinki? (fan+sıvı soğutma hariç)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.