Şimdi Ara

Bence Riot Tank Metasını Bitirmeye Uğraşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bunu tankları eritebilecek hyper carrylere buff vererek sağlamaya çalışıyor ve adc'nin gerçekten adc olmasını vurgulamak istiyor gibi geldi bana.Bence onlar da tank metasının sıkıcı olduğunın farkında.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Ve bunu tankları eritebilecek hyper carrylere buff vererek sağlamaya çalışıyor ve adc'nin gerçekten adc olmasını vurgulamak istiyor gibi geldi bana.Bence onlar da tank metasının sıkıcı olduğunın farkında.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

4.4 ü görünce hyper carry bufflarını anlam verememiştim ama sen söyleyince mantıklı geldi olabilir kogmaw ve tris buff ından sonra ama elise nerf ü bozuyo işi
  • bitsede kurtulsak, jayce almaya korkuyom
  • Battlecast kog maw bekliyorum kendisi ile beraber instabuy. Dediğin gibi kog bufflandı gerisi de gelir gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezeg

quote:

Ve bunu tankları eritebilecek hyper carrylere buff vererek sağlamaya çalışıyor ve adc'nin gerçekten adc olmasını vurgulamak istiyor gibi geldi bana.Bence onlar da tank metasının sıkıcı olduğunın farkında.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

4.4 ü görünce hyper carry bufflarını anlam verememiştim ama sen söyleyince mantıklı geldi olabilir kogmaw ve tris buff ından sonra ama elise nerf ü bozuyo işi

Neden Elise anlayamadım özür dilerim.

• tank metası sıkıcı felan ama jungle ve top lane tank olan bi takımın latede kaybetmesi çok zor hatta supportta dahil buna mesela renekton vi ve leonanın olduğu bi takımı latede kesemezler hatta bu tankların dmgleri yüksek olduğu için rahatlıkla adam bile keserler sanmıyorum bu metanın kolay kolay yok olacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsmailCem

tank metası sıkıcı felan ama jungle ve top lane tank olan bi takımın latede kaybetmesi çok zor hatta supportta dahil buna mesela renekton vi ve leonanın olduğu bi takımı latede kesemezler hatta bu tankların dmgleri yüksek olduğu için rahatlıkla adam bile keserler sanmıyorum bu metanın kolay kolay yok olacağını

Adc'nin öne çıkması gerek yani hypercarry dediğimiz şeylerin aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam bu gün elise oynadım gayet sağlam hala özellikle o klasik kombosu hala earlyde latede can yakıyor alacağı bir kaç kill yada 5-6 asist tek komboda çeyrek can bırakmaya yetiyor hala hiç değişiklik yok bence

• quote:

quote:

quote:

Neden Elise anlayamadım özür dilerim.

elisede % hasarı filan vurduğu için tank eriten bir şampiyon hatta ilk çıktığında daha iyi tank yok eden yoktu bence

• Peki anti tank olan elise i niye nerfledi

• quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Peki anti tank olan elise i niye nerfledi

Çünkü son zamanlarda anti tank olarak oynayan yok. Liandry alıp gerisini tank hasarak hem hayvani bir hasarı hem de tanklığı oluyordu.

• Harbi ya genelde bruiser top lane oynayan bir top laner olarak bu meta'da oyun zevkimi kaybettim
  • LCS izlediyseniz arada sırada double ap gördük
  • Up.

• Bende çok sıkıldım ya tank metasından bu nedir arkadaş adc olarak o kadar kasıyoruz tank geliyor iki vuruyor sunfire bilmem ne ölüp gidiyoz
  • elise nerflendi diyenler harbi salak herhalde.

Q sunun oyunculara vurdugu dmg 20-30 civari bisi dustu tam hatirlamiyorum. Canavarlara vurulan hasar yariya indir. O kadar da olsun gidip dragona tek atmayacaksin diyor riot iste.

Ayrica elise in W E ve R inanilmaz buff aldi. orumceklerinin cani 150 civari falan artti yanlis hatirlamiyorsam. E sinin stun sureleri 1-1.25-1.5-1.75-2 idi simdi 2-2-2-2-2- oldu ki buda cok agir bir buff . E orumcek form cd buff i aldi . Bence elise dengeli suan Q dmg azcik gitti ama tankligi geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

bitsede kurtulsak, jayce almaya korkuyom

Neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

elise nerflendi diyenler harbi salak herhalde.

Q sunun oyunculara vurdugu dmg 20-30 civari bisi dustu tam hatirlamiyorum. Canavarlara vurulan hasar yariya indir. O kadar da olsun gidip dragona tek atmayacaksin diyor riot iste.

Ayrica elise in W E ve R inanilmaz buff aldi. orumceklerinin cani 150 civari falan artti yanlis hatirlamiyorsam. E sinin stun sureleri 1-1.25-1.5-1.75-2 idi simdi 2-2-2-2-2- oldu ki buda cok agir bir buff . E orumcek form cd buff i aldi . Bence elise dengeli suan Q dmg azcik gitti ama tankligi geldi .

Kesinlikle zaten o canavarlara verilen hasarın azalması gerekliydi zaten Örümcekler var bir de hayvani damage atıyor 2 levelda bile.

Ayrıca Eskiden ne güzeldi turretı spiderlar ile tanklar dans ederdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

elise nerflendi diyenler harbi salak herhalde.

E - Koza
    SERSEMLETME SÜRESİ 1,5 saniye ⇒ 1/1,25/1,5/1,75/2 saniye
  • Bence alakasi yok niye bitirsin ki tank metasini suanda turnuvalara bile surekli oyle gidiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.