Şimdi Ara

BENCE KOALİSYON OLABİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C Partisi;%25/126
    M Partisi;%17/86
    h fırkası;%11/72

Yaklasik oranlar.

Favlayin bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesaplaman yanlış. Akp % 38 ile nasıl alıyor 263 mv. 7 haziranda % 41 ile alamadı okadar mv. Ayrıca diğer partilerin mv hesaplamalarında yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Hesaplaman yanlış. Akp % 38 ile nasıl alıyor 263 mv. 7 haziranda % 41 ile alamadı okadar mv. Ayrıca diğer partilerin mv hesaplamalarında yanlış.

%40 civarı,ama 41'i bulmaz büyük ihtimal

En az 38.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Yaklasik oranlar.

Yaklaşık dedim hocam.
  • beyler bunlar oy falan çalıpta %47-48 alırsa şaşırmam. 3-5 mv eksikleri kalır onuda stepneleri milliyetçi hayır partisinden alırlar. cidden korkuyorum yine plakasız arabalar falan ortaya çıkmaya başlamış güngörende trafo patlamış.

ama koalisyon olacağını da sanmıyorum, bence nisanda bi seçim daha yaparız :) umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

beyler bunlar oy falan çalıpta %47-48 alırsa şaşırmam. 3-5 mv eksikleri kalır onuda stepneleri milliyetçi hayır partisinden alırlar. cidden korkuyorum yine plakasız arabalar falan ortaya çıkmaya başlamış güngörende trafo patlamış.

ama koalisyon olacağını da sanmıyorum, bence nisanda bi seçim daha yaparız :) umarım yanılırım.

Her 3 ayda bir oy kullanırsak dünyada en çok oy kullanan nesil olarak Guinnes Rekorlar Kitabına girecez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.