Şimdi Ara

Bence Knight Bu Yöntemle Oyuna %70 oyuncusu döner..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence oyun 1453e alınmalı çünkü 1505den itibaren çok aşırı buglar bulundu 1453de sadece düpe vardı.....Düpede serverdeki itemlerin fiyatına göre gb lıyoduk sorun yoktu şuan ne gb var nede hilesiz olan...1453 geri dönmeli ve bence 9 itemler %3 ve +10 itemlerin upgradesi %0.50 olmalı...Çünkü bi itemin +7 siyle +10 nun arasında daglar kadar farq var....

Eskiden Patos 3 e giremezdik...1453de Fll hergün kutu eventleri gm eventler olurdu....Yemin ederim Eskiden gb almak istiyordum 1 gün boyunca internet cafeleri dolaştım stopklar boş...Satılmış....Ama şimdi adım atan gb satıp oyunu bırakıyor...

Eskiden patos 3 e sabah 11de Non premium hatası vardı bu serverlerin her biri 3bin kişi alıyor ama suan kingofknighta girin 2 server var server 1 de 2bin 2.cisinde 1000 kişi var..VE bdw vakitleri pre olamdan 1 e giriyorum..Vee eskiden bütün gün lw kasardım paramunda bdw vakti gelince ohhh beee derdim adamları kesicez zevkini alıcam .... Ve ortağıla bdw girmek için Kava ederdik ya...Şimdi 5li ok Bdwde dc ouoz ve kesilioz...Bdw içinde Ws attıgımı hatırlıorum...ama suan hiç zevk yok.....Eskiden burda Ko da bi Dc olunca 200 kişi ye vurudu dh ma suan toplam 30 kişi olmuyor...

Yanlış oldgum er varsa söleyin...
    BEnce Ko db sini sıfırlayıp 1453 pachtine dönüp 5 server bıraksınlar....Presizler oyuna giremesin..Oyun ayda 15 Ytl olsun...2 ayda 80 lw oluncak kadar exp konulsun her canavar iyi exp versin slotlar bol olsun....Okcuların 5li oku kapansın 3lü ok kalsın...:D

• dönmesi denemezde 1453 de 3 yeni server acılabilir
  • Eski clientlere dönülmesi başarısızlığı kabul etmek olur, bunu da bir şirket asla yapmaz
    Olsa güzel olur orası ayrı.
  • Bence k2 çok aşırı başarısız...Ben 1453 deyken k2 nin bir firma olduğunu bilmiyordum ama hileler çıktı k2 bunun şirketi olduğunu anladım herkes dc yiyince hile olunca k2 diye sövmeye başlıyor :D

Başarısızlıkları bence oyuncu sayısı 250 ye düşünce anca anlarlar...Suan hiç pre almıoruz...Arkadaşlarıda örgütledim....en fazla Ko'un ömrü 1.5yıldır demedi demeyin..Pwp serverler artık daha iyi oyuncu kitlesi var...200 pwp server var her birinde 1bin kişi online oluyor Yani k2 oyuncu kaybediyor..
  • 1453 ün en Fix Versiyonuna Donseler(Herşey Eskisi Gibi Olsa. Bu Bir Başarısızlık Degil Kesin Bir Zafer Olurdu Onlar İçin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmax

Bence oyun 1453e alınmalı çünkü 1505den itibaren çok aşırı buglar bulundu 1453de sadece düpe vardı.....Düpede serverdeki itemlerin fiyatına göre gb lıyoduk sorun yoktu şuan ne gb var nede hilesiz olan...1453 geri dönmeli ve bence 9 itemler %3 ve +10 itemlerin upgradesi %0.50 olmalı...Çünkü bi itemin +7 siyle +10 nun arasında daglar kadar farq var....

Eskiden Patos 3 e giremezdik...1453de Fll hergün kutu eventleri gm eventler olurdu....Yemin ederim Eskiden gb almak istiyordum 1 gün boyunca internet cafeleri dolaştım stopklar boş...Satılmış....Ama şimdi adım atan gb satıp oyunu bırakıyor...

Eskiden patos 3 e sabah 11de Non premium hatası vardı bu serverlerin her biri 3bin kişi alıyor ama suan kingofknighta girin 2 server var server 1 de 2bin 2.cisinde 1000 kişi var..VE bdw vakitleri pre olamdan 1 e giriyorum..Vee eskiden bütün gün lw kasardım paramunda bdw vakti gelince ohhh beee derdim adamları kesicez zevkini alıcam .... Ve ortağıla bdw girmek için Kava ederdik ya...Şimdi 5li ok Bdwde dc ouoz ve kesilioz...Bdw içinde Ws attıgımı hatırlıorum...ama suan hiç zevk yok.....Eskiden burda Ko da bi Dc olunca 200 kişi ye vurudu dh ma suan toplam 30 kişi olmuyor...

BEnce Ko db sini sıfırlayıp 1453 pachtine dönüp 5 server bıraksınlar....Presizler oyuna giremesin..Oyun ayda 15 Ytl olsun...2 ayda 80 lw oluncak kadar exp konulsun her canavar iyi exp versin slotlar bol olsun....Okcuların 5li oku kapansın 3lü ok kalsın...:D

bu özellikleri anca pvp de bulursun

• Yok ya. Charlar, İtemler ne olucak =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Off k2 ser. oyunu bitirdiler 1453 olsa varya 1505 oldu maradon berbat
  • Valla ben memnunum rebirth özelliğinden Moradon Arena'dan 1453'e dönülünce bunların hepsi gidicek. K2 istese bugları düzeltir ama istemiyor. PVP Serverlar'da bile hile/dupe engelleyici programlar var öyle xTrap yapmakla kurtulunmuyor, adamlar xSkip kullanıyor. Tabi USKO'daki kodlarla PW'deki kodlar aynı değildir USKO'da belki hile engellenmesi daha zordur ama istenilirse yapılamayacak şey değil.
  • 1453 olsa 64 mb ekran kartım kaldırır çok hoş olur
    zaten yaza alıcam ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 31 Mart 2009; 18:12:02 >
  • Şuan oyun hiç zevkli değil yani bence 1453e dönülmesi lazım...Gittikçe kan kaybediyor k2...User sayısı 500e düşünce anlarlar...Oyunda kimse kalmadığından pre laan da yoq...
  • o zaman private server oyna ama zorla oynatmiyolar ya ?? zaten bu dediklerin anca pvp serverda olur ;)
  • quote:

Bence oyun 1453e alınmalı çünkü 1505den itibaren çok aşırı buglar bulundu 1453de sadece düpe vardı.....Düpede serverdeki itemlerin fiyatına göre gb lıyoduk sorun yoktu şuan ne gb var nede hilesiz olan...1453 geri dönmeli ve bence 9 itemler %3 ve +10 itemlerin upgradesi %0.50 olmalı...Çünkü bi itemin +7 siyle +10 nun arasında daglar kadar farq var....

arkadaşım sana knight empireyi öneririm dehşet zevkli bişey aradına da benziyo ama çok açılıp kapanma sorunu war ama fazla kişi oynuyo istersen git

• quote:

Bence k2 çok aşırı başarısız...Ben 1453 deyken k2 nin bir firma olduğunu bilmiyordum ama hileler çıktı k2 bunun şirketi olduğunu anladım herkes dc yiyince hile olunca k2 diye sövmeye başlıyor :D

Başarısızlıkları bence oyuncu sayısı 250 ye düşünce anca anlarlar...Suan hiç pre almıoruz...Arkadaşlarıda örgütledim....en fazla Ko'un ömrü 1.5yıldır demedi demeyin..Pwp serverler artık daha iyi oyuncu kitlesi var...200 pwp server var her birinde 1bin kişi online oluyor Yani k2 oyuncu kaybediyor..

hocam arada pwp oynuyordumda ip bulamaz oldum şöyle bildiğin kapanmayan pvp server ip si varsa bana pm den atarmısın
  • eskiye dönmek sorunu çözmez, 1453 dede aşırı bug vardı ve bizde yararlanmıştık. silkroada geçtim bug kelimesini unuttum vede anladımki ko nun kökünden değişmesi lazım : data grafik motoru vede kararkterler arası güç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aslan.

Off k2 ser. oyunu bitirdiler 1453 olsa varya 1505 oldu maradon berbat

Hiçbir şeyden çakmıyorsunuz server 1505 oldu map genişledi, çoğu yaratık Moradonda oldu, en basiti karşı ırktan yüksek lvl bir arkadaşınız sizi kasabilir. Ve ayrıca oyun Rebirth sistemi oldu karşındaki adamın + kaç item'a sahip olduğunu anlar olduk ve çok hoş oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

eskiye dönmek sorunu çözmez, 1453 dede aşırı bug vardı ve bizde yararlanmıştık. silkroada geçtim bug kelimesini unuttum vede anladımki ko nun kökünden değişmesi lazım : data grafik motoru vede kararkterler arası güç

En basiti KO'da ırk kavramı yok. Irklar arası hiçbir güç farketmiyor, özellikleri aynı. Tek fark kendi ırkınızla birlikte hareket edebilmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 3 Nisan 2009; 14:58:06 >

• cocukca fıkır ve laflar..
  • 14xx leri ne çabuk unuttunuz okadar sh ciler vb vb...knight adam olmaz!adamların datası okdar basitki işi az bilen yapıyo bitane skill tbl gidiyo...bütüüün herşeylerini silip tekrar gelişmiş şekilde yapmalılar
  • Geri dönmeye gerek yok, Free2Play yerine Pay2Play yapacaklar ve tüm sorunlar kendiliğinden çözülecek...
  • quote:

kesinlikle bana sorsalar aynı cevapı verirdim
    hatırlıyorum pathos un son server olduğu zamanları oyun tamamen bu halinden farklıydı, eskiden karakter dizmesi bu halinden çok daha zevkliydi herkes de +9 hb yoktu... Şu anda hrhangi bir server da oyuna başlayacak olsan eli mahkum ytl çar dizmek durumundasın, para harcamassan ya uzun vadede oynamak dizmek zorundasın yada şansına güvenmek zorundasın... Eskiden harcadığın emeğin bir anlamı olurdu raptor7 alınca sevinip hemen cz ye koşardın, şimdi ise millet +8 ini standart diye tabir edip +9 a uğraşıyor iron set ler +1 , +2 için çalışılıyor, yani para veya aşırı şans yoksa artık hilesiz oyuncunun emeği pekde iş yapmıyor artık...

Eskiden tbl yi bırak koxp u bilen sayısı bile azdı , şu anda bakıyorsun oyunda %90 oranında hile var.

Ya gençliğimzde oyun oynadığımız yılları yanlış hatırlıyoruz ya da oyunun kalitesi düşürüldü.
    Açıkçası ben son 1 yıldır düzenli olarak premium almıyorsam yada oyuna emek harcamıyorsam ya da haysiyet yoksunu hilecilerin benden daha fazla imkan ve hizmet aldığını görüyorsam BU OYUN BİTMİŞ demektir.

ayrıca pwp server larda beş para etmez, şu an indirmeye kalksam onun patchi bunun ıp si onun dosyası bunun hackshiledi diye karmakarışık çorba olacak ,geçenlerde indireyim dedim 3 farkı client indirdim 1 i kapalı imiş, birisi kayıt almıyormuş , öbür dosyadanda launcher çıkmadı , ayrıca antivirusu kapatıp riske girmeye değmez, server kafasına göre kapanacak kafasına göre açılacak gireceksin party kuracak adam bulunmayacak...Benim istediğim worm den +10 giga çıkması değilki... ya bokunu çıkarıyorar exp ve item yönünden yada kaliteyi düşürüyorlar(usko dan çokda bir farkı yok demi? )

Bir sürü eksik yanı sayılabilir 1299 çok eski ama 1453 tadında bir USKO olsa harika olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 3 Nisan 2009; 17:07:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.