Şimdi Ara

BENCE GİR BUNA DEĞER [Site Yapımı Ücretsiz]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heryere baktım su sıte olayları ıcın ama cogu yer cok yuksek malıyet ıstıyor ıste sızın ıcın arastırdım buldum ve harıka sıte yapım yerı hepsı ıcınde sadece sıze yerlestırmek kalıyor harıka gorsellıkler harıka ara yuz ,arka plan ws. buda malıyetlı ama abartı degıl sıteyı hemn nete verebılıyorsunuz adres cubunda sadece ılk kendı reklamı [sıtesını] verıyor sonra sıızn sectıgınız adres gelıyor ufak bır malıyetle buda gıdıyor --malıyetı daha rastıramadım ama yakında onun hakkındada bılgılendırme yapıcam sıze ıste sıte... http://www.wix.com/ yazı dılı ıngılızce oldugunu ıcın sıze tavsıyem google crome yı kurun ve unuymayınkı bu dılı herzamn turkce dılıne cevır demeyın tek tek cevıırn yoksa 1 kere cevırıyor sonra tkaılıyor daha fazla bılgı almak ıcın pm atabılrısınız yardımcı olurum sımdıden ıyı gunler kolay gelsın..

• yorumlarınızı alabılırsem sevınırım arkadaslar emege saygı ..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.