Şimdi Ara

Bence Emenike sakat falan değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biletini kestiler, devrearasında gönderebilirler. Böyle bir imaj vermeye çalışıyorlar sanki taraftar gitme dur diyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağzından bal akıyor, hadi bakalım. Stoch'u geri çağırıp, Sow da forvete monte edilse misss.
  • Kafa olmadan fizigin hic birsey oldugunu genc nesile gosteren bir adam emenike.

• Sakat. Ama ayaktan değil.
  • Viski içerken beyni çıkmış zavallının.
  • Emenike'de sıkıntı olsa da sorun o değil. Oynatan adamda sıkıntı var.

İçinizde herhangi bir takımda, turnuva vs oynamış olan varsa dediğimi anlar. Herhangi biriniz futbolcu olsanız ve İsmail le çalışsanız arkasanından neler neler diyecektiniz, Yedek kalsanız ne tavırlar yapacaktınız. O kadar para alıyorlar oynasınlar demeyle olmuyor. Bu meslek o kadar basit değil.

Geçen sene 9 asisti var ve çoğu kritik maçlarda..

Boyle oyuncuyu adam edecek, oynatacak olanda Td. İsmail ne halta yarıyor? Hiç.
  • Banada sakat değil gibi geliyor, son maçta Emenike zaten normal değildi hatta çıkarken doğrudan soyunma odasına gitmişti...

İyi bir bonservis veren varsa bence de direkt satılmalı yerine o maliyetlere alınacak çok forvet var...

İsmail Kartal bence Diego'yu nasıl kazanırım demeli, bu takım Emenike ile daha iyi olmaz Diego Alper gibi oyuncularla olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emenike kötü ama sow daha kötü
  • emenike küçük dağları ben yarattım havasına devam ederse 2 seneye başladığı yere, karabüke döner. ilk geldiğinden beri savunuyorum ama bu umarsız tavırları bıktırdı beni. sow da aynı şekilde. ikisini toplasan 34 yaşındaki webo kadar istekli oynamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

Emenike'de sıkıntı olsa da sorun o değil. Oynatan adamda sıkıntı var.

İçinizde herhangi bir takımda, turnuva vs oynamış olan varsa dediğimi anlar. Herhangi biriniz futbolcu olsanız ve İsmail le çalışsanız arkasanından neler neler diyecektiniz, Yedek kalsanız ne tavırlar yapacaktınız. O kadar para alıyorlar oynasınlar demeyle olmuyor. Bu meslek o kadar basit değil.

Bu da yeni moda oldu.Siyasette/sporda nasıl tüm suçu cemaate atıyor kendini sözde aklıyor şimdi,Fenerle alakalı gökten taş yağsa İsmail Kartal denilip olayların üstü kapatılıyor.Oyuncunun karaktersizliği,laubaliliği,küçük dağları ben yarattım havasının,oyun zekasının,bencilliğinin İsmail Kartalla ya da Aziz Yıldırımla ya da Ersun Yanalla açıklanacak bir şeyi yok.Emenikenin kumaşı belli,Fener için küçük.

Emenike 13 milyon euro ve Fenerbahçe forması giyecek kalitede değildir.Dünya Kupasında da oynatıldı bu adam,o turnuvalarda gördük.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ya Diegoyu almayacaksın ya da alıyorsan sistemi onun üzerine kuracaksın başka çaren yok. Diego serbest oyuncu olmalı. O rolü vermiyorlar ki adama. Sürekli pas pas pas. Adama sen serbest oyna dense, adam belki ne şutlar atacak, ne füzeler vuracak. Ama işte.... Emenike satılmalı zaten. Seneye taraftar asla tahammül edemez. Yuhlamaya başlarlar böyle devam ederse.
    Pato haberi keşke gerçek olsa.
    Sowda da ciddi düşüklük var. Stoch'un ölü hali bile sowdan iyidir şu haliyle. Sow hem fazla kilo aldı hem ciddi düşüklük var. Varla yok arasında sahada.
  • futbolcuyu futbolcu yapan zekasıdır o da emenike adındaki topçuda maalesef yok
  • [b
    ]Donanım Haber Üniversitesi
    Spor ve Sporcu Sağlığı Fakültesi
    Futbol Bölümü
    Lisansüstü Programı
    "Fenerbahçenin Sorunu Nedir?" Tez çalışmaları
    Katılanlar; Yukardakiler

cuk oturdu vallahi,
    bir alemsiniz vesselam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun emenike deyil , onu oynatmasini bilmeyen ısmail kartal.Bu adam geçen sezon 12 gol atıp 9 asist yapmadı mı arkadaş ?.Gerçi ersun yanaldanda memnun değildi beyimiz hoca istifa edince twitter da o barzo fotoğrafını paylaşması zoruma gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike

Çalım:1
    Oyun zekası:0
    Hız:19
    Bitiricilik:2
    Top kontrol:1
    Kafa:1
    Takım uyumu:1
    Yaratıcılık:1
    Dribling:1 Hızı her ne kadar fazla olsa da,emenikenin topu alıp yara yara gittiğini,dribling yaptığını pek göremezsiniz.
    Laubalilik:20
    Trip:20
  • Arkadaş üç tane zenci forvet var diye saçma sapan bir taktikle oynuyoruz. 4-5-1 oynamali bu takım.yani ;
    Volkan
    Gökhan Alves egemen caner
    Meireless topal emre
    Diego Stoch.
    Sow

• Emenikenin Fbdeki işi Emre Belözoğluyla Kadıköyde giriştiği tartışmadan sonra bitti zaten. Islıklandı adam resmen dışlandı. Sonra özür falan diledi ama o dakikadan sonra iş zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Razumihin-

quote:

Orijinalden alıntı: channex

Emenike'de sıkıntı olsa da sorun o değil. Oynatan adamda sıkıntı var.

Bu da yeni moda oldu.Siyasette/sporda nasıl tüm suçu cemaate atıyor kendini sözde aklıyor şimdi,Fenerle alakalı gökten taş yağsa İsmail Kartal denilip olayların üstü kapatılıyor.Oyuncunun karaktersizliği,laubaliliği,küçük dağları ben yarattım havasının,oyun zekasının,bencilliğinin İsmail Kartalla ya da Aziz Yıldırımla ya da Ersun Yanalla açıklanacak bir şeyi yok.Emenikenin kumaşı belli,Fener için küçük.

Emenike 13 milyon euro ve Fenerbahçe forması giyecek kalitede değildir.Dünya Kupasında da oynatıldı bu adam,o turnuvalarda gördük.

Oyuncunun karaktersizliği,laubaliliği,küçük dağları ben yarattım havasının,oyun zekasının,bencilliğinin İsmail Kartalla ya da Aziz Yıldırımla bir ilgisi olması gerekmiyor.

Mesele bu adamdan sağlanabilecek fayda. Geçen sene 12 gol 9 asist yaptı mı ? yaptı. Karakteri farklı mıydı ? değildi.

İsmail Kartal Fenerbahçe TDsi olacak kalitede değildir. Bu adamı başka bir takımda da görmeyeceğiz, Aykutun durum ortada.

Çünkü Emenike bir adamdır, karakteri vs yüzünden performansı sadece kendini etkiler. Ama İsmail'in performansı tüm takımı etkiler.

Bize çırak değil teknik direktör lazım.

Hala anlayamayanlar için. Bir Caner vardı 3 4 yıl önce. Tirubinden yemediği kufur kalmamıştı o zamanlar. Başka TD geldi, Caner ne oldu ? Geçen sene Fenerbahcenin en iysi denilince kim akla geliyor ? Asıl mesele... karakteri mi değişti ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.