Şimdi Ara

Bence dünyanın en iyi milleti Japonlardır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beratad

ahahah japonları severim ama en sapık pislik milletlerden biride yine japonlardır

hiç japon biriyle tanıştın mı da böyle konuşuyorsun !? çok saygılı ve kültürlü insanlar. sapık pis dediğin şeyler son zamanlarda çoğalmaya başlayan japon zornoları ve hentailerdir. japon erkekleri genelde teknolojiye ve diğer şeylere vakit harcadığından bu tür konuları fazla düşünmezler ve bu isteklerini arttırmak için yapılmıştır hentailer. sadece dıştan bakarak yorum yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

ahahah japonları severim ama en sapık pislik milletlerden biride yine japonlardır

hiç japon biriyle tanıştın mı da böyle konuşuyorsun !? çok saygılı ve kültürlü insanlar. sapık pis dediğin şeyler son zamanlarda çoğalmaya başlayan japon zornoları ve hentailerdir. japon erkekleri genelde teknolojiye ve diğer şeylere vakit harcadığından bu tür konuları fazla düşünmezler ve bu isteklerini arttırmak için yapılmıştır hentailer. sadece dıştan bakarak yorum yapma.

japonları bu kadar iyi tanıdığına göre uzun süre japonyada yaşadın sanırım? yok yaşamadıysan boşuna savunma.anime-manga-normal filmler-zornolar-haberler den anladığım kadarıyla hem saygılı ve kültürlü bir o kadarda sapık pis bir millet.

• quote:

quote:

quote:

japonları bu kadar iyi tanıdığına göre uzun süre japonyada yaşadın sanırım? yok yaşamadıysan boşuna savunma.anime-manga-normal filmler-zornolar-haberler den anladığım kadarıyla hem saygılı ve kültürlü bir o kadarda sapık pis bir millet.

evet japonyaya hiç gitmedim ama pek çok japon arkadaşım var yüzyüze görüştüğüm ve sen sadece zorno izliyerek burda insanları yanlış yönlendiriyorsun. hayat zornodan oluşmuyor velet.

• evet bencede en güzel millet japonlardır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet japonyaya hiç gitmedim ama pek çok japon arkadaşım var yüzyüze görüştüğüm ve sen sadece zorno izliyerek burda insanları yanlış yönlendiriyorsun. hayat zornodan oluşmuyor velet.

1. yaşım 21 laflarına dikkat et düzgün konuş
    2.bir önceki mesajımda zaten yazmıştım ama anlaşılan istediğin yeri görüyorsun istediğini görmüyorsun sadece zorno izleyerek bu kanıya varmadım bu yüzden bir daha yazayım anime-manga-normal filmler-zornolar-haberler(tv de ve internette japonyayla ilgili verilen haberler)
    3.japon arkadaşların iyi insanlar olabilirler ama sırf bu yüzden tüm japon halkı çok iyi insanlardır sapık pis millettir değildir diyemezsin genelleme yapamazsın.çünkü olaya subjektif olarak bakıyon ben objektifim.
    4.adamlarda din yok zaten allah veya tanrı korkusu olmadığı için kafalarına göre yaşıyorlar.yok günahmış yok sevapmış kafalarına taktıkları yok.
    5.2. dünya savaşına kadar olan sürede bölge halklarına bayada eziyet etmişlerdir ayrıca diceksin şimdi ne alaka başka halklarada eziyet etmek benim gözümde pislikliktir.

son olarak yukarıda yazdıklarıma rağmen yinede japonları seviyorum fakat ''japonlar sapık pis millettir '' lafımdan da geri dönmem.

• Japonlar iyidir, sırf Anime/Mangaları için sevilir bu ülke.
  • Bizim milletimizin neyi eksik lan!

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

norveç akar zararsız milletler kültür olarak çok gelişmişler

Muziğiyle dogasina hayranim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pislik diyen elemanlar cok temiz bir memleketde yasiyor

• 2. Dünya savaşında binlerce çinlinin vücuduna hastalık verip sonra diri diri kesip o hastalıkların hangi organlara vurduğunu görmeleri hariç çokta birley yok aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 24 Mart 2013; 10:05:06 >
  • insanlar sadece pomo ve hentai ileri gorup direk tüü kaka demeye baslamıs.

Evet japonya da ensest iliski var. Bir de aması var, adamlar ne kadar sapık olursa olsun tecavuz olayı fazla yok. (Bkz: Adana)

Ayrıca dunya genelinde bence en duzgun iki ulkeden biridir. (japonya ve kadana)
  • pisliklermi felan bilmiyorum ama teknoloji yüzünden olsa gerek bu japonların vizdani duyguları gelişmemiş.Ben balığı canlı canlı öldüremem arkadaş vicdanım el vermez , canlı canlı kesip biçiyor balığı.
  • Pis ve sapik olsalar bile yinede insanliklari hala yerinde ve biliyorlar ne yaptiklarini.
  • Bir tane haber çıkıyor, aaaa Japonlar böyleymiş demek ki diyorsunuz. Kedilerin kafasını ezen biri vardı haberlerde çıkmıştı. Onlar da bu videoyu izleyince ''Aaaa Türkler kedi kafası eziyormuş'' desinler o zaman. Çok klişe bir laf var; istisnalar kaideyi bozmuyor.
  • Adamlar 2.Dünya Savaşı'ndan sonra bütün ülke olarak dişlerini kırarak bugünkü noktaya gelmişler.Adamlar çalışkan hak vermek gerek.

Bu arada tembelliğinde ahlaka ne kadar uyup uymadığını da siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1568

Yeni doğan bebekleri yediklerini duymuştum ben. Ne kadar doğru bilemem tabi.

Demekki yanlış duymuşsun

Yanlış duymamış var öyle bir olay ölü doğan bebekleri yiyorlar cenin deniyor hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

quote:

quote:

Demekki yanlış duymuşsun

Yanlış duymamış var öyle bir olay ölü doğan bebekleri yiyorlar cenin deniyor hatta.

sende yanlış duymuşsun çinli onlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Demekki yanlış duymuşsun

Haklısın dostum Çinlilerdi onlar karıştırmışım aydınlattığın için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Demekki yanlış duymuşsun

Haklısın dostum Çinlilerdi onlar karıştırmışım aydınlattığın için teşekkürler

Önemli değil bu tip konularda dikkatli olmak gerekiyor. benim gözümde çinliler ve hindistanlılar dünyanın en pislik milletleridir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.