![]() New York'taki Times Meydanı'nda konuşan bir şahıs:
Bence bugün Türkiye'de herkesin bir Onlyfans hesabı olmalı. Ben kız kardeşimden sonra eşime de bir Onlyfans hesabı açmayı planlıyorum. Sonra da diğer aile bireylerine. https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1726208382993056186bu arada forum ne hale gelmiş...Bir twitter linki bile yükleyemiyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Kasım 2023; 15:21:27 > |
'Bence bugün Türkiye'de herkesin bir Onlyfans hesabı olmalı' diyen adam

-
-
-
Bu eleman iki üç sene önce dropshipping furyası başlattı, Lambo'lar gayrımenkuller üzerinden bol bol poz ve ahkam kesiyordu.
İlkay Zaman bir ara yakınlaşıp sonra uzaklaştı çünkü bu herif de zenginlik pazarlayıp asıl eğitim üzerinden para vurmaya çalışıyordu.
Tai Lopez var yaşam koçu aynı ona özenilmiş kolpa işler.
Sonra yapay zeka muhabbetine sardı oradan para vuracağız dedi şimdi Onlyfans.
Ara ara ülkede bunun gibi şuursuzlar çıkıyor, kitleleri koyun gibi görüp yolmaya çalışıyor ve hiçbir şekilde de egosundan taviz vermiyor.
Bu tiplerden forumda da var, çalar çırpar dolandırır başı dik gezer, bir şey saçmalar hiç oralı olmaz. Bunları sabahtan akşama kadar
kemerle dövecek, şeref ve haysiyet inception'u yapacaksın ki aramızdaki realiteye geri gelsinler.
-
-
Yalnız Onlyfans'ta içerik üreticilerin çok az kısmı 100k $ üzeri kazanıyor. Üreticilerin çoğunun kazandığı ortalama 151$. 2.1 milyon içerik üreticisi var.
-
Bu arkadaş yanlışlıkla oralarda domuz eti falan mi yemiş. (burada düncülerle dalga geçiyorum. Yoksa bu arkadaşa kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Ayrıca neyin içeriğini üreteiyorlar. ?
Bizim bilmediğimiz, hayal edemediğimiz ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız yapay zekânın ürettiği içeriği kullanacakmış diyor; yani üçkâğıtla dolar kazanacak. Hoş, bu ekonomiyle Türkiye'nin Avrupa ve Ortadoğu'nun Tayland'ı olması da yakındır.
-
Vallahi şöyle güzel sulu bir seftalim olsa bende açardım,lakin tüysüz bamyayla para kazanabilecegimi sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X