Şimdi Ara

bence acilin sorulari o kadar zor degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece sorular anlasilmiyor , adamlar yaratici fakat cogu zaman millet anlamakta zorlaniyor sorulari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bence böyle bir şey var. Apotemi için de böyle bir iddia vardı. Hatta 345 denemelerine bakın senaryolar arasında uluslararası sınavlarda sorulan sorulardan esinlenilmiş sorular falan yazıyor. Onlar da inkar etmiyor aslında.
    Geçen sene ösym nin yayınladığı örnek sınav da ABD de yapılan SAT ın bir kopyası gibiydi.
    Bunlara hazırlıklı olmak gerek. Malumunuz PISA da falan perişan haldeyiz. Eğitim sisitemini güncellemek yerine soruları güncelleyip bizi PISA tarzı sınavlara hazırlıyor koca yürekli bakanlarımız
  • bence de öyle pek çok soruda soruyu anlamak soruyu çözmekten daha zor
  • Hocam olay o değil mi zaten. Problem sorusu dedigin şey 2 bilinmeyenli 2 tane denklemi çözmekten ibaret oluyor genellikle. Asıl olay denklemleri kurabilmek. Yoksa piyasanın en zor problem soruları 3 5 tane denklem yani genellikle

• Bence arkadasin demek istediği anlatim bozuklukları soruları zorlaştırıyor vs kitapta cok fazla anlatim bozukluğu var

• Daha önce forumdan biri çeviri sorular olduğu için öyle olduğunu söylemişti. Suç isnat etmek istemem incelemeden tabiki

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    gercekten olabilir mi? baska hangi ulkede bu formatta soruluor ki?

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim ülke soruyorsa emin olun başka ülkede soruyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bence böyle bir şey var. Apotemi için de böyle bir iddia vardı. Hatta 345 denemelerine bakın senaryolar arasında uluslararası sınavlarda sorulan sorulardan esinlenilmiş sorular falan yazıyor. Onlar da inkar etmiyor aslında.
    Geçen sene ösym nin yayınladığı örnek sınav da ABD de yapılan SAT ın bir kopyası gibiydi.
    Bunlara hazırlıklı olmak gerek. Malumunuz PISA da falan perişan haldeyiz. Eğitim sisitemini güncellemek yerine soruları güncelleyip bizi PISA tarzı sınavlara hazırlıyor koca yürekli bakanlarımız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sacmaladiklari var.345 te böyle klasiğe 2+2 soruyor ÖSYM tadında a+ boru gibi.bazi testinde bu sefer a+ kolay.denge yok pek.

• michiokaku kullanıcısına yanıt
    cikmis sorular yerine su abd de yapilan sinavlari goz onune alsak nasil olur?

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum geçen sene aceleyle sagdan soldan buldukları soruları örnek soru diye yayınlamış olabilirler
    Zaman kalırsa bakarsın ama öncelik çıkmış sorular ve piyasadaki kitaplar olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.