Şimdi Ara

'Ben Zaten Yüzde 100 Fenerbahçeliydim ! '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  'Ben Zaten Yüzde 100 Fenerbahçeliydim ! '

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya`da sürdüren Fenerbahçemizin bu sabah yaptığı antrenmanın ardından milli futbolcumuz Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Daum`un takımı şampiyonluk için nasıl motive ettiği sorusu üzerine oyuncumuz; "Geçen sene üst üste mağlubiyetler yaşadık. Bu da maalesef Türkiye`de özgüvensizliğe sebep oluyor ve bizim için problem yaratıyor. Geçen seneki hocamızı da çok takdir ediyorum, onunla da çok iyi çalışmalarımız oldu ama bazı şeyler istediğimiz gibi gelişmedi. Biz, oyuncuların da hataları oldu. Sonuç olarak da; Fenerbahçe camiasının hiç istemediği, kabul edemediği kaybeden takım imajı çizdik. Ancak bu sezon hocamız ilk geldiği günden itibaren "Şampiyonluk" diyor. Ben bu sezon şampiyonluğu yakalayacak bir takım yaratıldığını düşünüyorum. İnşallah hem hocamızın hem de Fenerbahçe camiasının istediği takım ortaya çıkar." dedi.

Emre takımda kaptanlıkla ilgili bir tartışması yaşanıp yaşanmadığıyla ilgili soruya ise şu cevabı verdi: "Takımımızda kaptanlıkla ilgili bir sorun yaşanmıyor. Önce Alex`in, sonra Semih ve Volkan`ın kaptanlık bandını hak ettiklerini biliyorum. Genç oyuncumuz Abdülkadir takıma kaptanlık için uygun görülse dahi, bütün takım onun arkasında durur. Zaten benim bu yönde bir sıkıntım yok."

Oyuncumuz, Roland Koch`un idman taktikleriyle ilgili ise şu açıklamalarda bulundu: "Ben kendisiyle ilk kez çalışıyorum ama daha önce onunla çalışan arkadaşlarımız onun çok keyifli idmanlar yaptırdığını söylemişlerdi. Ağır idmanlar olsa da bizi güldürmesini biliyor. Umuyorum bu çalışmalar sezona yansıyacaktır, önemli olan; sezonun sonunda gülmek…"

Emre, rakip takımların yaptığı flaş transferleri değerlendirmesinin istenmesi üzerine ise şunları söyledi: "Ben diğer transferleri değerlendirmek istemiyorum. Bizim transferlerimiz çok iyi oyuncular. Bu değerlendirmeyi yapacak en iyi kişi hocamızdır. Zaten onun takdir ettiği oyuncular, takıma takviye edilmiştir. Takıma çok iyi katkılar sağlayacaklarını düşünüyorum. Ben özgüveni sağladığımız takdirde şu anki kadroyla bile şampiyonluğu göğüsleyebileceğimize inanıyorum."

Başkanımız Aziz Yıldırım`ın Arena Özel programında Arda`yı 15 dakikada Fenerbahçeli yapabileceği açıklamasının hatırlatılması üzerine, "Seni kaç dakikada Fenerbahçeli yaptı?" sorusu üzerine oyuncumuz; "Beni Fenerbahçeli yapmasına gerek kalmadı, çünkü ben zaten %100 Fenerbahçeliydim. Galatasaray`da da çok güzel günler geçirdim ama Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçektir! Arda`ya gelince; onunla aynı takımda oynamak isterim. Bunu herkes ister bence çünkü şu anda ligin en önemli yıldızı. Buraya gelip gelmemek tamamen kendi kararına bağlıdır." dedi.

Oyuncumuz son olarak sahadaki ve idmanlardaki tavrıyla ilgili olarak yöneltilen soruya ise; "Kavga kelimesini kabul etmiyorum. Çünkü kavga etmiyorum. Agresif bir yapım var ama bugün buraya gelmemi bu yapıma borçluyum. Kontrollü olduğum sürece bunun bir problem yarattığını düşünmüyorum. Bazen kendimi iyi ifade edemediğimi ve yanlış anlaşıldığımı da düşünüyorum." dedi.

Emre'nin saha içinde oyuncularla didişmesi hiç hoşuma giden bir tutum olmadı hiçbir zaman ama bu forumda bile hala "Emre Galatasaraylıydı " diyen adamlar var.Sanırım bu röpörtaj bazı şeyleri açığa kavuşturmuştur artık.

• Bizi ilgilendirmiyor, yolu açık olsun.

Orjinalden alıntı: Private

sıktı..

+1905
  • belli belli..

money talks
    ''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''

''GALATASARAY MİLLİ TAKIM'DAN FAZLA TANINIYOR''

Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi.
    Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Kaynak : Galatasaray Dergisi

Körle yatan şaşı kalkar...

• Bunu.... bunu bunu alın dışarıya

Orjinalden alıntı: De-Niro

Inter'den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:
    ''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''

''GALATASARAY MİLLİ TAKIM'DAN FAZLA TANINIYOR''

Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi.
    Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Kaynak : Galatasaray Dergisi

Körle yatan şaşı kalkar...

• quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

quote:

Orjinalden alıntı: Private

sıktı..

+1905

allahtan ı ları noktalı olarak kullanmak zorunda değiliz yoksa yanlış anlaşılabilirdi
    işini yapsın yeter

Orjinalden alıntı: LAVMAN

ardada giyecek bu sözü DİYECEK

ölünüz diriniz hergün biriniz bir gün hepiniz GaLaTaSaRaY 'LI olacak

http://www.teknoloji.kuark.org/
  • ismini unutmustum bu futbolcunun,resmin uzerine sag tikliyip ozelliklere bakinca adiyla soyadi cikti

Orjinalden alıntı: ozan1179

quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

ardada giyecek bu sözü DİYECEK

ölünüz diriniz hergün biriniz bir gün hepiniz GaLaTaSaRaY 'LI olacak

• Zamanında topuzun verdiği ben beşiktaşlıyım aslında demecine inanmayanların açtığı konulara bakın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.