Şimdi Ara

'BEN' Topiği.Kendini anlat DH.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -insanların konuşmalarında hata arar ve bulduğumda hücum ederim.
    -basketbol oynarım ama terlemekten nefret ederim.
    -world of warcraft oynarım.
    -gelişen olaylar karşısında abartı tepkiler vermem hatta çoğu zaman hiç vermem.bu yüzden bana ruhsuz der arkadaşlar.
    -yemek seçerim ama istediğim bir yemek olduğu zaman 4-5 tabak yerim.
    -futbolda beşiktaş,basketbolda detroit pistons taraftarıyım.her tür spora ilgi duyar ve izlemeyi çok severim.
    -eminem,tupac shakur,the game,snoop dogg ve slim thug dinlerim.türkçe olarak sadece halk müziği dinlerim.
    -miskinlik yapmayı çok severim ve uykuyu çok severim.
  • hırçın inatçı sert sinirili ruh spazmı geçiren asi bir metalciyim
  • Ben;
    Ankara doğumluyum, aslen Samsunluyum ve uzun süredir Antalyada yaşıyorum.

Yaklaşık 3 senedir pasif konu dışı izleyicisiyim.

19 yaşında yaşıtlarımın hayal bile edemiyeceği kadar para kazanmış ve bu paraları gözümü kırpmadan yemekte olan biriyim.

Bir süre önce bir sebebden dolayı arabamı satan biriyim.

Türkiyede ki ender yurtdışı eğitim danışmanlarından biriyim

Yaşım 19 olmasına rağmen hayatımın 4 yılını ailemden ayrı yaşadım.

Birkaç ay sonra da üniversite için yurtdışına gidicek olan biriyim.

Son olarakda tek başıma oturup gelecekle ilgili plan yapmayı, düşünmeyi seven biriyim.

Yarışmacılara başarılar diliyorum

• - Yapmamam gereken şeyleri çok iyi bilirim;fakat kendime engel olamam birçok zaman.
    - Boyum 1.75 kilom 70'dir.
    - Bursa / Mustafakemalpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.
    - Bursa Nilüfer Fen Lisesi'nde 10. sınıfa geçtim, derslerim ağır, yazın tadını çıkartıyorum.
    - Ufak detaylar her zaman kafamı kurcalamıştır.
    - Sevdim mi çok severim.
    - Arkadaşlarım arasında sevilen birisiyimdir.
    - Sosyalleşmeyi severim;ama zamanı geldiğinde tam asosyal olurum.
  • Adım Burak, Lise 3, sayısal öğrencisiyim
    Metal müzik dinlerim, ama sırf Metal dinleyecem diye kendimi kasmam. Yeri gelir trance, rap vb. olabilir. Sevdiğim gruplar olarak In Flames, Arch Enemy, Static X, Mnemic diyebilirim
    Biraz utangaç ve çekingenim, belki de beni bitiren özelliğim budur.
    Oyun olarak MMORPG'lerle ilgileniyorum, fakat her oyundan sıkıldığım için belli bir oyun oynuyorum diyemem
    Sporlardan bahsedersem, futbol izlemeyi de, oynamayı da sevmem. Basketbol oynamayı ve izlemeyi severim
    Anime izlemeyi severim

• Ben Emre Barış İriş 1996 aralık doğumluyum
    Hyatı çok severim müziğe ve derslere ilgim vardır haccettepe veyahut ege tıp kazanmayı düşünüyorum

Enstruman olarak ta gitar çalıyorum aklıma geldikçe eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 27 Temmuz 2010; 20:42:32 >
  • *Salih Kutay Sağlam 17 yaşındayım. İstanbul doğumluyum. Zonguldaklıyım.
    *Tipim fena değildir. Ama sivilcelerle uğraşıyorum. Boyum 1,82 kilom 73 biraz iriyim yani.
    *Bilişim bölümü veri tabanı öğrencisiyim. lise 3 e gidiyorum.
    *Müzik ( bağlama, org, bateri ), arasıra FL stüdyo, birde bilgisayara meraklıyım. Ben mühendis olacam yhaa diyen arkadaşlarada tavsiyem bilgisayar biliyorum deyipte başında oyun oynamasınlar geçip biraz donanım yazılım öğrenmeye çalışsınlar. Eğer bilgisayar bölümüne giderlerse çok rahat edeceklerdir. Kitap sevmem yaşımın yarısı kadar okumuşumdur. Müzik grubumuz var orda davulcuyum. Smile ADSL'in güzide internetiyle her gün mzmundaya çıkan oyunları direk indidirim. Kurmam yüklemem yer açmak için silerim.
    *Kulağa güzel gelen bütün müzikleri dinlerim. (Zeki Müren, Sagopa, Gece, Amon Amarth, Metallica, Kubat... ve daha niceleri)
    *Aramam aranmayı beklerim aramayanıda silerim gelirse döverim.
    *1 kedim 1köpeğim ve 1 kuşum var. Günümü genelde onlarla geçiririm. Köpeğimi alırım arkadaşlarla buluşup caddede aşağı yukarı yürürüz. Millete gider yaparız gideriz Arkadaşlarımla aram iyidir. Sevilirim.
    *Nargileye ilgim var. Arkadaşlarla toplanır ya evde ya da kafede içeriz. Favorim rüya(karışım bana aittir isteyen pm atsın) Unutmadan DH de konumda varKONU Düzgün insan severim. Daha öyle aham şaham aşık olmadık bakıcaz bakalım

Arkadaşlara başarılar dilerim. Bu saatte bana bu kadar yazı yardırdınız ya

Hayırlı sabahlar...

• * 1995 doğumluyum(liseli falan demeyin valla ben bildiğiniz liselilerden değilim )
    * Ordu/Ünye'de oturuyorum ve Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gidiyorum (isme bak :))
    * Genel olarak manyağın tekiyim fakat öyle pisikopat değil akıll manyak
    * Günde 3 bardaktan aşşağı kahve içmem ( bu da hafif çatlaklığımın nedeni herhalde :))
    * Müzik ve bilgisayarla ilgeliyorum. Kısa sap bağlama çalıyorum.
    * En sevdiğim grup Lynyrd Skynrd bunun dışında Metallica, Guns'n Roses, maNga, Franz Ferdinand, Dire Straits dinlerim. (bana okulda bağlama çalan pisikopat rock'cı derler.Bağlamayla Smoke On The Water, Für Elise'nin falan bir kısmını çalabiliyorum Sırf sadece akord basan ameleler yüzünden gitardan sağudum. Ancak yakın zamanda elektro gitar almayı düşünüyorum.)
    * Popüler kültürü sevmem. Genel olarak asosyalim fakat ısındığımda çok kafa dengi olurum :)
    * Efendiyimdir. Çok nadir küfür ederim :)
    * En sevdiğim oyun Guitar Hero.
    * Şuan Metallica Fade to Black dinliyorum :)
    * Amatör fotoğrafçıyım.
    * Bilgisayar donanımından süper anlarım. Biraz da olsa elektronik bilgim var.
    * Kalabalığı hiç sevmem. Bana göre nerde çokluk orda b*kluk :)
    * Boyum 1.65 kilom 50. Biraz zayıfımdır fakat manyak hızlıyımdır. Ama nedense sporla aram iyi değildir. Yarım yamalak parkeour'cuyum :)
    * Saçım okul açıkken biraz kısa okul kapandıktan sonra orman gibi olur. Onun için tanımanız biraz zordur :)

ve bana bu yazıyı yazdıran arkadaşa helal olsun diyorum

• nükleer felaket, darmadağın olmuş bir medeniyet ve gaz maskeleri ile dolaşan askerler...
    half life
    stalker
    metro 2033
    fallout
    mad max

ışın kılıçları, star wars
    antik sith lordları
    ikili sistem
    zihin bombardımanı
    ve

vader...
  • Merhaba;

Ben John Voxville. 1995'liyim. İstanbul'da doğdum, İstanbul'da yaşıyorum ama aileden Rizeliyim. Ataşehir'de oturuyorum.

Sakin, suskun, içime kapanık biriyim.
    Bu bazen işime geliyor, bazen de başıma iş açıyor. Yeni girdiğim ortamlara alışmam zor oluyor. Alıştığım ortamlarda ise en azından nefret edilmeyen biri oldum. Safın tekiyim. Sazanlık manasında değil ama. Algım kuvvetli. İyi niyetimin çokça suistimal edilmişliği var sadece.

Lisede son senem.
    Dil bölümündeyim fakat bu sene istediğim puanı elde edebilirsem Sinema Radyo Televizyon istiyorum. Zira filmlerle aram çok iyi. Yüksek öğrenimimi dil üzerine yaparak sadece kendi ülkemde iş yapabileceğimi düşünüyorum. İmkan bulmam halinde yurt dışında yaşamak istediğim için de dil eğitimi almamın bana sağlayacağı bir avantaj yok. Ayrıca dille aram çok iyi olsa da dil ile ilgili bir meslek yapmak istemiyorum. Bu nedenle bu sene Sinema Radyo Televizyon'u tercih edeceğim.

Fakat sınava az bir süre kala daha hiç çalışmadığım için en fazla seneye katılma hakkı kazanacağım gibi gözüküyor. Eğer öyle olursa bu 1 senelik süreçte şan eğitimi alıp, sene sonu konservatuarı deneme gibi bir "hayalim" var.

En büyük ilgi alanım müziktir.
    Rock ve Metal ağırlıklı bir zevkim var. Yaklaşık 2.5 senedir vokallik yapıyorum. Liselerarası yarışmaya gireceğim yakında ve grup olarak sahnede nasıl performans göstereceğimizi cidden çok merak ediyorum.

IT'ye ilgim çoktur.
    Özellikle uzun bir süre donanıma duyduğum merak sayesinde yaşıtlarıma göre bilgiliyim ama yaşım ilerledikçe aradaki fark da yavaş yavaş azalıyor. Zira eskisi kadar donanımla ilgilenmiyorum. Tüketimde bilinçli olduğumu düşünüyorum. Bugüne kadar kazık yemişliğim veya gereksiz ürün değiştirmişliğim söz konusu değildir.

Sağlam arşivciyimdir.
    95 GB'lık müzik arşivimde 72 Rock ve Metal grubuna ait 15.000'den fazla şarkı var.
    Bitmedi! HD film arşivim 900 GB'ı aştı. Birçok klasik filmi arşivimde barındırıyorum. İmzamdaki linkte izlendi olarak işaretlenen IMDb Top 250 filmlerinin hepsi bulunmakla beraber onlar dışında 80-90 film daha var.
    Yaklaşık 15-20 GB'lık duvarkağıdı arşivim var.
    Bilgisayarda biri 1 TB, biri 320 GB olmak üzere 2 sabit disk var ve ikisi de ağzına kadar dolu.

Kitap okumayı severim.
    Fakat 5-6 senedir okuduğum kitapları saymaya kalkarsak bir elin parmaklarını geçmez. Bu da aşırı üşengeç biri olmamdan kaynaklanıyor. Bugün ülkemizde çok satılan o aşklı meşkli kitapları hiç sevmem. Tarih veya bilim ile ilgili bir kitap veya felsefik bir roman okuyabilirim.

Belgesel veya spor dışında hiç televizyon seyretmem.
    Belgesel veya sporu da televizyondan neredeyse hiç takip etmem. Diziler, yarışma programları, kadın programları vs. hepsi saçmalıktan ibaret.

Agnostiğim.
    Fakat bir yaratıcı olmama olasılığı kafamda daha ağır basıyor. Yine de olup olmadığına emin olabileceğim kadar bilgiye henüz ulaşamadım.

Dünya üzerinde kabul görmüş, uygulanmış bütün siyasi ideolojilere -günümüz şartlarında- karşıyım.
    Bana kalırsa her bireyi eğitilmiş bir dünya, anarşist olmalıdır. O zaman ne suç kalır, ne de eşitsizlik. Fakat günümüz dünyasında daha her bireyin eğitilmesi dahi söz konusu olamayacağı için anarşist bir dünyayı savunmanın hiçbir anlamı yok.

Ne sağcıyım, ne solcuyum.
    Bir gariban yolcuyum. Yolculuğun nereye olduğu meçhul ama.

Fikirlerimle, kişiliğimle, zevklerimle ben aşağı yukarı böyle biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 11 Şubat 2013; 3:39:03 >

• ben varya,acaip duygusalım,eski türk filmlerini izlerken bile bezen gözlerim dolar.
    ben varya acaip merhametliyim,sokaktaki dilenciden tut,kedilerin sahipsizliğine bile ağlayasım gelir.
    ben varya acaip tembelim,marketten sigara almaya bile inmeye erinirim.
    ben varya,acaip çay içmeyi acaip severim,hergün 2 demlik çay içerim.
    ben varya,acaip fenerliyim,zaman zaman üzsede yinede fenerbahçeliyim.
    ben varya,acaip olgunum,13-15 yaşında bi çocuk küfür etti ama hala hayatta,eskiden olsaaa.
    ben varya acaip unutkanım,bazen neyi unutmamam gerektiğini bile unutuyorum.
    ben varya,acaip espriliyim,bazen öyle espriler yaparımki günlerce gülen var,hatta bazıları o ortamda yeniyse bir sonraki görüşmede beni espriden hatırlar.
    ben varya,acaip severim,hayatımda 1 kız oldu ve evliyiz şu anda.
    ben varya,acaip mallıklar yapıyorum bazen.güneş gözlüğü kafamdayken gözlük aramak gibi.vs
    ben varya,acaip müzik dinlerim,ama gerçekten dinlediğim tarz herkese acaip geliyor:)

ben varya,acaip seviyorum ülkemi,insanlarımızı,Atatürkü,Dinimizi,hepinizi...

• YGS'ye hazırlanıyorum.
    Robotum.

zekamı insanlara göstermek yerine mal ayağına yatmayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

YGS'ye hazırlanıyorum.
    Robotum.

zekamı insanlara göstermek yerine mal ayağına yatmayı tercih ederim.

Zeki olduğunu çok belli ediyorsun. Biraz daha mal gibi davranmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 9 Temmuz 2010; 23:47:15 >
  • sivaslıyım, sivas doğumluyum istanbulda yaşıyorum
    20 yaşındayım
    üniversite öğrenciyim
    şeker çocuğun biriyim yağmur yağsa eriyebilirim
    aslan burcuyum özelliklerimi taşırım
    hafif ukala, fazlaca inatçı, liderlik ruhu taşıyan ama sadece ruhunu
    kaşınana fena laflar sokabilirim yer yer
    gezmeyi severim hatta 3 gün ardı ardına evde geçirdiğim pek nadirdir
    zengin değilim, çok şükür durumumda kötü değil
    şükretmesini bilirim
    gülmeyi güldürmeyi severim
    bazen utangacımdır hatta kızarabilirim ama ortam içinde konuşup kendimi dinlettirmeyi severim çelişkili bi tipim :d
    felaket yufka yürekliyim bi canlıya başkaları tarafından zarar verildiğini görürsem delilik yapıp hepsini kesebilirim
    acayip yemek seçerim damağıma düşkünümdür
    müzik beni çok dinlendirir, bi gece clubune 11 de girip sabah 4 - 5 e kadar hiç durmadan dans ettiğimi bilirim
    aşk acısını bütün hücrelerinde organlarında hissetmiş kişilerden biriyim umarım bi daha başıma gelmez
    okuduğunuzda artis yada şımarık deyipte tanıdığınızda aa çok farklı iyi bi insanmışsın diyebilceğiniz türden biriym

• ben rize liyim ama izmir dogumluyum, yaş 20ye dayandı liseyi 5 senede bitirdik bölüm deiştirdik ahşap yat inşaa bölümü mezunuyum '10
    küçüklükten beri gördüğüm her şeyi sökme hastalıgım wardır, günde 5-10 saat belgelsel izlerim normal bi insan deilim, bu kadar bilginini yanında asosyan birisiyim de,
    pratik zekam mütiştir, ama kagıt uzerinde sıfırmdır
    müzik mi onsuz bir dakıka yapamam, para babada olsa dahi kendım çalışır kazanırım
    nde olsa balıkçıyız denizi sevmeden olmaz,
    bu Ben deilim,Benim şuan uyazıklarım
  • - 16 yaşındayım.

- İzmirde yaşıyorum. İzmire 2.5 yıl önce 26 Ocak 2008 tarihinde taşındım.Ondan önceki 14 yılımı Aydında geçirdim.

- Farklı bir kişiliğim var bu yüzden benle aynı kafada insan bulmam zor oluyor.

- Keşke daha büyük olsaydım diyorum (Bu konuda gerçekten ciddiyim birçok yaşıtımla anlaşamıyorum, her şeyi bildiklerini sanıp birçok şeyden bihaber olmaları çok sinirimi bozuyor)

- Birçok şeyi Liseden sonra öğrendim,liseden daha doğrusu izmirden önceki hayatımda tam bir gerizekalıydım

- 3. ve 5. sebepler dolayısıyla hiç bir kızla çıkamadım daha. Öncesinde zaten haberim yoktu bu olaylardan (dedim ya gerizekalıydım diye) Şimdi haberim var ama çıkacak kız bulamadım daha Beğendiğim birkaç kız vardı fakat olmadı. Bu mesajı okuyan ve kendini akıllı zanneden birçok kişi de beni aşağılayacak(daha doğrusu öyle sanacak) şimdi bundan da eminim. Ulan aşık olmaktan anladığınız kafeye gidip bişeyler içmek,sinemaya gitmek,öpüşmekse ve arada bir söylenen "seni seviyorum" lafıysa ben bir şey demiyorum size.

- Hiç bira,sigara,içki,nargile vs. bilimum zararlı şeylerden içmedim. Uyuşturucu hiç bir zaman kullanmadım,kullanmam.Hadi bira mira neyse de sigara denen illetten tamamen nefret ederim,sigaranın keyif verdiğine hiç bir zaman inanmam. Keyif verseydi 25 yıldır sigara içen annemde bunu mutlaka farkederdim. Yalan olm içmeyin sigara filan. Sigaraya lanet okurum.

- İlginç bir özelliğim: Heyecan ve korkuyu aynı anda yaşarsam istem dışı küfür ediyorum,bu yüzden lunaparka pek gitmem

- Hiç bir zaman ne yapacağım belli olmaz, çok değişik bir ruh haline sahibim,bu yüzden benimle tanışıklığı olan her insanın benle ilgili izlenimleri farklıdır. Kimisi neşeli kimisi pesimist diyebilir mesela.

- Konuyu açan kişi gibi Half-Life fanıyım, tartışmasız oynadığım en iyi oyun serisidir çünkü üzerinde gerçekten kasılmıştır,oyundaki birçok detaydan bu belli oluyor.Ayrıca son zamanlarda acayip Guitar Hero Metallicaya sardım(sardık daha doğrusu), çok iyi olmasa da ortalama üzerinde vokal yapıyorum oyunda (kendimi ezdirmem) Evde de Fofix ile gitar kısmını çalıyorum. Tavsiye ederim.

- Yukarıdaki olaya rağmen normal gitar çalmam fakat çalmayı isterim.

- Ekonomik durumdan mıdır nedir bilmiyorum ama fazla şımarık değilimdir. Mesela annemlere "anne ben x istiyorum" dersem annem o x'e parası yettiği halde onu almayabilir. Ama iyi ki de öyle yapmış çünkü şu yaşımda "anne ben x istiyorum" derken o x'in ne olacağını çok iyi seçiyorum.

- Müzik olarak Metal dinlerim fakat Metal dinlediğimi vücuduma dövme yaptırarak,ne bileyim piercing takarak ya da saçma sapan kıyafetler giyerek göstermem. Bunu yapmanın gereksiz bir hareket olduğunu savunurum her zaman. Tabii gidip de Metal konserine sagopa tişörtüyle gitmem,o kadar da değil.
    - GERÇEK Metallica fanıyım. Ne ilk 4 albümlerini dinleyip "metalika bozdu yea ben traşçıyım olm" tiplerinde,ne de "st.anger süper olm,bu adamlar pop yapsa dinlerim"ci biriyimdir. Bu ikisinin karışımıyım. Metallica'nın sevmediğim tek albümü st.anger'dır.
    Not : Birçok metal grubu dinledim. Fakat hiçbiri Metallica'nın verdiği hazzı veremedi.Boşuna "zaa allah bilir metallicadan başka metal grubu bilmiyodur" geyiği yapmayın.

- Televizyondan nefret ederim,en son 1.5 yıl önce adamakıllı seyrettim. Önemli 3-5 film oynadığında ya da
    Şimdi bakıyorum da televizyonun ne kadar saçma,ne kadar kafa yorucu,ne kadar gereksiz bir alet olduğunu görüyorum. Hep klişe yasak aşk konuları işlenen diziler,saçmalığın doruk noktası kadın programları, kapitalist düzenin uşağı yandaş medya beni televizyondan soğuttu.İyi ki internet diye bir şey var be.

- Yukarıdaki sebep dolayısıyla ailem beni asosyal zanneder.

- Film olarak da fazla film seyretmedim. Ama The Shawshank Redemption favorimdir. Korku filmlerinin hemen hemen hepsinden klişe ve saçma oldukları için nefret ederim (Korktuğumdan değil lan 16 yaşında erkeğiz neyinden korkacağız sanki)

- Önceleri ismini verirsem mesajımın silineceği bir forumda modifiye edilmiş XP Format CD'leri yapardım, 9 ay önce de format DVD'si satarak 140 TL para kırdım (anladık param var) fakat sonra çeşitli kişisel sebeplerle bu işi bıraktım.

- Sporla aram hiç iyi değildir, çünkü doğuştan astımım var,çabuk yoruluyorum bunun etkisi çok büyük. Ne futbol,ne basketbol,ne voleybol oynayabilirim. Okulda beden eğitimi derslerinde hocadan kaçarım hep

- Yüzmeyi 2 yıl önce öğrendim

- Yaklaşık 20 gündür konu dışındayım. Ondan önce arada bir konu dışına girerdim,genelde donanım bölümündeydim. Fakat sonra bu işten de soğudum.

- Konu dışına yumuklu sucurta ile başladım.Kendisi de o aptal çocukluğumdan geriye kalan en güzel şeylerden biridir.

- Bilgisayarım benim yaşımın yarısı yaşında neredeyse,fakat dokunsanız çökecek durumda,oyun oynanmıyor adam gibi.

- Bu mesajı yazıncaya kadar 2 kere modem gitti.

- Aklıma gelince ekleyeceğim.

Editpro.asp : Oha amma uzun olmuş be.Özet geçemem okuyuverin

editpro.asp 2: baktım da 4Bs0LuT ile amma benziyormuşum. İşte aradığım kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 10 Temmuz 2010; 23:09:52 >

• Lise 2 ye geçmiş haline şükretmeyen hep yüksektekileri gören biriyim ( çözicem inşallah bu durumu)

Bazen kendimden daha fakir yada daha alt kademedekilere acıyarak bakarım ve biraz böbürlendiğim için böyle yaptığıkm zamanlarda hep başıma kötü bi olay gelir (bunu çözdüm sayılır artık kimseye tepeden bakmıcam )

Yakışıklı olduğumu düşünürdüm hep ama 2 kere reddedildim . Orta nitelikte bir tipim var

Arkadaş çevremde her zaman belli bir grupla çookk iyi arakdaşlıklar kurmuşumdur sınıfta bile olsalar bazılarıyla hiç konuşmamışımdır

Arkadaş grubumda başı çeken biri değilimdir ama sevilen biriyimdir

Son yıllarda derslerimde düşüşler var bu sene toparlıcam inşallah
  • Hortlatalım millet devam etsin anlatmaya

edit.asp : yemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 27 Temmuz 2010; 20:45:28 >
  • Adım Muhammed lise 2'ye geçtim hemde tam 2.52 ortalama ilebiraz zayıf olduğum için kickbox'a başladım.iyi gidiyo diyebilirim..bu yaz tatilindeki halime şükrediyorum çünkü geçen tatilde tekstilde 2 ay boyunca çalıştım.orda hayattan soğudum diyebilirim.ama birazda iyi oldu çünkü zorluğunu öğrenmiş oldum

uzun süredir sagopa'dan başka bişey dinlemedim ama yavaş yavaş yeni şeyler dinliyorum.genelde mahalledeki arkadaşlarla takılırım..zaten tripkolik dinleyenlerle ne işim var

bu sene yıllardır nerdeyse hiç ayrılmadığım 2 abimde üniversiteye gidecekler.ona değilde abim laptop'uda götürücek ona üzülüyorum

kısaca kitap okumayı,müzik dinelemeyi ve nette gezinmeyi seven normal bi insanım.onun dışında herkesde olduğu gibi benimde farklılıklarım var.

• Hep de 12-20 yaş arası genellikle

Dalga geçmiyorum bende 18im
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.