BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM SİZ NE HALA FW7 DEN BAHSEDİYOSUNUZ FW13 TE SES ÇOK MANYAK 7610DAN DAHA FAZLA SESİ VAR. TEKNİK SERVİSLER YÜKLÜYO FW13 Ü
şşş heeey sen dalgamı geçiyorsun,bişi sallayıp sonra kayboluyorsun insanları yanlış yönlendiriyorsun...hemen açıklama bekliyorum....
kaçma lego buraya gel er-met ile yiyecez seni
yaşı oldukça küçük belli arkadaşlar boşwerin uğraşmaya değmez. adam'ın bugün gördüğüm 3-4 topici var hiçbiri elle tutulur değil zaten
bencede atıyoydur o kadar fw 13 kullanan insan var ve sesi düşük diyosa bu herif klafayı sıyırtmış..
bu admın kulak la ilgili bir problemi war
quote:
Orjinalden alıntı: legolas3157
BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM SİZ NE HALA FW7 DEN BAHSEDİYOSUNUZ FW13 TE SES ÇOK MANYAK 7610DAN DAHA FAZLA SESİ VAR. TEKNİK SERVİSLER YÜKLÜYO FW13 Ü
arkadaslar legolas3157 bana pm attı hoerloru degıstırdım ben dedı almanyadan mı gelmıs ona hoperlor oyle bısı tam hatırlayamıyorum belkı ondan dır dıyo valla be onun yalancısıyım benımde 13 bendede ses az cıkıyor
ARKADASLAR SERVİSTE FW UPTADE YAPTIRMAK İÇİN ÜÇRETE GEREK VARMI VE HEMEN YAPIYORLAR MI?
lego bizi yemis
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme