Şimdi Ara

BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM SİZ NE HALA FW7 DEN BAHSEDİYOSUNUZ FW13 TE SES ÇOK MANYAK 7610DAN DAHA FAZLA SESİ VAR. TEKNİK SERVİSLER YÜKLÜYO FW13 Ü

• bende 13 kuıllanıyorum ama nıye benım ses az :(
  • sen emin misin 13 olduğundan ve nerede yüklettin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas3157

BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM SİZ NE HALA FW7 DEN BAHSEDİYOSUNUZ FW13 TE SES ÇOK MANYAK 7610DAN DAHA FAZLA SESİ VAR. TEKNİK SERVİSLER YÜKLÜYO FW13 Ü

kafayı bir yere vurmadın dimi.....
  • benimkide fw 13 ve ses az çıkıyor ve ben bu işe deli oluyorum fw7 yapacam ama usb kablom yok adanada da hiçbiryerde satılmıyor
  • yiyormusun bizi lego
  • bana yiyiyor gibi geldi legonun açtığı topicler hiç hoşuma gitmedi zaten bugün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BEN ŞU AN FW13 KULLANIYORUM SİZ NE HALA FW7 DEN BAHSEDİYOSUNUZ FW13 TE SES ÇOK MANYAK 7610DAN DAHA FAZLA SESİ VAR. TEKNİK SERVİSLER YÜKLÜYO FW13 Ü

şşş heeey sen dalgamı geçiyorsun,bişi sallayıp sonra kayboluyorsun insanları yanlış yönlendiriyorsun...hemen açıklama bekliyorum....

• kaçma lego buraya gel er-met ile yiyecez seni
  • yaşı oldukça küçük belli arkadaşlar boşwerin uğraşmaya değmez. adam'ın bugün gördüğüm 3-4 topici var hiçbiri elle tutulur değil zaten
  • bencede atıyoydur o kadar fw 13 kullanan insan var ve sesi düşük diyosa bu herif klafayı sıyırtmış..
  • bu admın kulak la ilgili bir problemi war
    quote:

• arkadaslar legolas3157 bana pm attı hoerloru degıstırdım ben dedı almanyadan mı gelmıs ona hoperlor oyle bısı tam hatırlayamıyorum belkı ondan dır dıyo valla be onun yalancısıyım benımde 13 bendede ses az cıkıyor
  • ARKADASLAR SERVİSTE FW UPTADE YAPTIRMAK İÇİN
    ÜÇRETE GEREK VARMI VE HEMEN YAPIYORLAR MI?
  • lego bizi yemis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.