Şimdi Ara

BEN ŞİZOFREN MİYİM ? ( CİDDİ VE İLGİNÇ OLAYLAR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu şimdi açıyorum çünkü daha demin şizofreni ile ilgili bir belgesel izledim ve şu iki hikayem aklıma geldi BEN ÜŞENMEDEN 1. DE HATA VERDİĞİ İÇİN 2. KEZ YAZIYORUM GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN YAZDIM SİZDE LÜTFEN OKUYUNUZ İLK ANIMI BOŞVERİN AMA İKİNCİSİ CİDDİ ÖNEMLİ ..

Beyler geçen yaz kardeşim ile kavga ettim evden ayrılmak zorunda kaldım amcamı aradım o da git büromda kal dedi bende ilk kez bürosuna gittim kalmaya .. neyse bürodaki koltuğa uzandım uyumaya başlıyorum rüyamda hamamböcekleri üstüme çıkıyordu bende onları üstümden atıyordum neyse hemen uyandım telefonumu bulmak için ışığı yaktım bi baktım bir sürü hamamböceği koltuğun altından ışığı açtığım an koşturmaya başladı sonra koltuğa baktım üstüme baktım hiçbir şey yok sonra tiksindim balkona çıkmak için başka bir odaya girdim oradaki ışığı yaktım rafların altından dolabından altından yine bir sürü hamamböceği koşturmaya başladı ertesi gün amcama söyledim amca böyle böyle burayı bir ilaçlat diye amcamda yooo ben 11 yıldır buradayım kaç kerede geceleri kaldım burada hiç hamamböceği görmedim 11 yıldır dedi sonra yinede bana inandı komşunlarına sormuş apartmandaki başka işyerlerine onlarda yoooo ne alaka demiş bu bir tesadüf mü yoksa daha fazlası mı ?

bir diğeri ise marmaris turunçta başıma geldi ben bir arkadaş ve o arkadaşın kuzeni ile gittim buraya.. işte biz 3 erkek doğal olarak kız arıyoruz geziyoruz mekan mekan ( marmaris turunçta toplasan 15 dakikada gezilecek yer küçük bir yer ) bir tane kız var gittiğim ilk mekanda direkt gözüme çarpmıştı bej etek üstü beyaz body altında da kırmızı babet vardı neyse bu kız ile konuşmadım biz başka mekana geçtik bi baktım bizim kız da buraya gelmiş sonra ben babamı aramak için dışarı çıktım arkadaşta benle geldi hava almak için o sıra dedim bak içeride bir kız var kırmızı babetli esmer olan gittiğimiz bütün mekanlara aynı anda bizle geliyor dedim arkadaşımda hiç fark etmedim içeri girince göster dedi bende tamam dedim içeri girdik kız yok sonra plaja gittik bunlar denize atlayalım diye tutturdu gece gece bende yok ben atlamam siz atlayın dedim bunlar eşyalarını telefonlarını bana verdi atladılar

şezlonga oturdum bende öyle etrafa bakıyorum saat hiç unutmam 3.50 idi bi baktım karşı şezlong da ( 4 metre vardır ) benim bu kırmızı babetli kız oturuyor kız bana doğru dik dik bakıyor vücudu gözleri bana dönmüş ürpertici bir şekilde bana bakıyor ama nasıl korkunç bir bakış sanki babasının katiliyimde yıllardır beni aramış şimdide bulmuş gibi öyle olunca bende kafamı çevirdim telefon ile uğraşır gibi yaptım ben öyle yapınca kızda kalktı gitti sonra 10-15 dakika sonra arkadaşlarım geldi apartımıza döndük

ben alkolün etkisi ile susadığım için arkadaşlarımdan erken uyandım ve bir türlü uykuya geçemedim karnımda aç gittim saat 9 gibi cornflakes almaya gittim aldım dönüyorum aparta şimdi süt yoktur ne olur ne olmaz diye tekrar süpermarkete döndüm bir baktım benim kız gazeteler bölümünde gazete bakıyor kıyafetler aynı bende beni görmesin diye süt almadan döndüm aparta iyi ki de süt varmış neyse

benim arkadaşın kuzeni hastalandı güneşe alerjisi var çünkü kuzende onla ilgilenecek yaşı bizden küçük çünkü bize emanet çocuk .. arkadaş sen git eğlen bu akşam zaten 2 gün sonra dönüyoruz ankaraya dedi bende tamam dedim çocuktanda helalliği aldım çıktım geceye bizim orada bir garson abi vardı onla beraber çıktık hatta 2-3 saat geçti ben kız bulmayı bırak herhangi biriyle bile konuşmadım bizim garson abi ama baya şanslı çıktı kızı buldu ortadan kayboldu bende onu bulamayınca aparta dönüyorum plajdanda hep kız gürültüsü geliyor dedim bu bakıyım neler var neler yok gittim kızlı erkekli bunlar dubaların orada eğleniyor aman dedim buradanda ekmek çıkmaz bize diye arkamı döndüm yürüyorum bi baktım bizim kırmızı babetli kız oturmuş telefon ile biriyle konuşuyor plajda dedim bu sefer konuşucağım yeter artık .. gittim yanına telefon ile konuşması bitince direkt merhaba merhaba konuştuk o da ankaralı çıktı sonra üniversitesinden olan ortak arkadaşlarımız hakkında konuştuk sonra bu gitmem lazım dedi bu otlede kalıyormuş ama işte beni otele kadar bırak dedi bende bıraktım güle güle bu taraftaki plajda yüzüyorum genelde sende yarın gel istersen dedi bende tamam diyip gittim ( kız yine aynı şeyleri giymişti ) neyse ertesi gün gittim o bölgeye tek başıma yüzdüm yüzdüm kimseler yok .. gittim oteline kızın otel dediğimde b.ktan bir yer 10 kişi otelin herşeyine bakıyor o derece gittim kızı tarif ettim adını söyledim adam öyle biri yok zaten burada 3 aile kalıyor onlarda tanıdık dedi bende bozuldum bizimkilerin yanına döndüm kızı garsona sordum garson yok öyle biri olsa tanırdım dedi bizim çocuklarda yok görmedik diyor bende bu işte bir şeyler var diyip son gecemde tek başıma dışarı çıktım geziyorum her yerde hatta saatlerce plajda bekledim bi baktım bu geldi yine ben tekim konuştum dedim kimse seni bilmiyor otelde kalmıyormuşsun kimsin nesin sen diye ( kızın adını soyadını biliyorum ) kız hayır orada kalıyorum onlarda bilememiştir dedi sonra biz bunla yakınlaştık baya dedim yarın gidiyorum bir foto çektirelim mi diye telefonu çıkardım ikimizi çekicem hayır hayır dedi çektirmedi numaranı ver diyorum vermiyor neysee ( kız yine aynı kıyafette )

ben büyük bir hayalkırıklığı ile bunu yine oteline bırakmaya gittik ( zaten yol 5 dk ) işte bıraktım saat sabahın altısı bu girdi otele bende dönüyorum dedim lan bir dakika yakalıcam seni diyip otel e girdim otelde kimse yok konuşacak daha doğrusu konuştuğum adam yok temizlikci kadına söyledim bende o adamı çağırsana uyanıksa dedim kadında gitti çağırdı zaten kahvaltılık almaya gitmiş adam uyanık .. dedim bak şimdi girdi kız yok kimse girmedi yanlışın var dedi sonra adam hatta benle dalga geçiyor musun diyip kızdı bile baya baya neyse bende gittim garsona dedim bizim o da gitmiş adamla konuşmuş öyle bir kız yok cidden garson geldi o da dedi yok oğlum yok biri seni yiyor farkında değilsin dedi sonra zaten ankaraya döndük THE END

beni en çok etkileyen kızla konuşurken çok fazla ortak yönümüzün çıkması ve kızın hep aynı şeyi giymesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il buono 10 -- 6 Mart 2014; 22:17:42 >

• Bu ne lan
  • Tek derdin bu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmrBinAS -- 6 Mart 2014; 22:24:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mesaj dursun, işim var okuycam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekse bı dokdora gorun bu gıdısle fazla yasamassın.

• hayatımın 15 dk sını sana harcadım
  • Tırstım ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alkolik olabilirsin.Şizofreni hastalığını herkes karıştırıyor ve basit birşey sanıyor.
  • hocam normal bir şey değil ki
  • gizlice fotoğrafını çekseydin ya
  • Musallat filmi geldi aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum yapmayın lan :( hayalgücüm yüksektir şimdi rüyama falan giricek. Neyse bir doktora görün sen hacı kendine zarar yani birden korku filmine girer gibi.

• Senin derdin büyük. .

• Kusura bakma kardeş ama delirmişsin sen yani
  • La

• Böyle şeylerden çok korkuyorum Bi doktora görün bence
  • Reis Belgeselin ismini pm atsana
  • Mesaj dursun sonra okuyup editlerim

• Helvan neli olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.