quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı.
quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan.
quote:Orijinalden alıntı: adilazimdegilx quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan. Aynen lan hala da düşünmüyorum
quote:Orijinalden alıntı: adilazimdegilx quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan. hunharca güldüm
quote:Orijinalden alıntı: adilazimdegilx quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan. çok zorlama ben yaptım
quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 quote:Orijinalden alıntı: adilazimdegilx quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan. çok zorlama ben yaptım Nasılda kendini biliyor
quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 quote:Orijinalden alıntı: adilazimdegilx quote:Orijinalden alıntı: [Binboa] T'yi Y yap.M'nin soluna bir i koy.2 İ'nin arasına Y'yi ekle.İşte şeklin ortaya çıktı. Yapamadım lan. çok zorlama ben yaptım Nasılda kendini biliyor
quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 quote:Orijinalden alıntı: s0ft Katılıyorum. Daha çok idiot gibisin. stupid daha doğru olurdu yok yok moron bu
quote:Orijinalden alıntı: Tornado42 ben eşekstikim Spastik misindir 'eşekstikim' misindir bilemem ama normal olmadığın kesin..