Şimdi Ara

ben senden ayrılmak istiyorum diyen kız ne kadar samimidir sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben senden ayrılmak istiyorum cümlesi samimiyet belirtir mi yoksa peşimde koş mu demek bunu nasıl anlarız

• Peşimden koş ne alaka bildiğin ayrılmak istiyorum demek işde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılmak istiyor ama ayrışamıyor olabilir yada cümle kurmayı bilmeyen malın tekidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEÇİLMİS KİSİ

Ayrılmak istiyor ama ayrışamıyor olabilir yada cümle kurmayı bilmeyen malın tekidir.

mal falan ayıp olmuyor devam edebilirsin
  • Bende erkek arkadaşıma demiştim çok kızmışti.Biz kızlar genelde dogruyu soyleriz bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 6 Aralık 2014; 23:18:29 >
  • gazeteye ilan mı versin kızı bırakta çevrendeki diğer erkeklere sıra gelsin. allah allah sanki tapuladınız arkadaşım tutan bırakmıyor tutan bırakmıyor. kız nefret etmiş senden huylanmış tiksinmiş ki benden uzaklaş seni istemiyorum yakamı bırak peşimden ayrıl demiş ne istiyorsun kardeşim illa abisine babasına dövdürsün mü bırak kızı yeni ufuklara açılsın
  • aldatma yada başka bişey yok sadece soğudum demişti senden 5 gün önce bugünde ayrılmak istiyorum senden dedi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Bende erkek arkadaşıma demiştim çok kızmışti.Biz kızlar genelde dogruyu soyleriz bu konuda.

sebepsiz ayrılabilen bir kız nederece ilerleyebilir ki o zaman ? yani o halde sebepsiz ayrılanlarla bir gelecek düşünmek mantıksız
  • quote:

Bende erkek arkadaşıma demiştim çok kızmışti.Biz kızlar genelde dogruyu soyleriz bu konuda.

peşinden mi gitmek daha iyi yani aramak sormak sebep sormak vs. yada az önce "tamam anladım iyi geceler" dedim bunu deyip bırakmak mı daha iyi sizce :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Külyutmaz

quote:

peşinden mi gitmek daha iyi yani aramak sormak sebep sormak vs. yada az önce "tamam anladım iyi geceler" dedim bunu deyip bırakmak mı daha iyi sizce :d

Bizler her zaman sert ve sessiz,yakışiklı erkekleri severiz. Bi süre mesaj atma,sovme bile. O illa kıskandırmaka çalışacaktır ama yıkılma.

• hiç yay burcu kız yok forumda :D
  • Öyle diyen kıza ok by diye cevap verilir.
  • Sercan bilir. Sözlüklere bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.