Şimdi Ara

Ben sayısal yaptıysam herkes yapar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
29
Favori
9.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıyı tam okuyamadım ama şunu sormak istiyorum 11k ile itü ehm mi tuttu?
  • tebrik ve teşekkür ederim
  • ss at, sahte demeyeceğim, dedirtmeyeceğim yine de hep seveceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylm

quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

quote:

http://www.ee.itu.edu.tr/ITUEE/index.html
    Önyargılı tast kafalılar yine gelmiş bu kişi yanlış söylemiş bile olsa bu tarz başarılar var. Gidin kendi kendinizi yiyin.

Söz konusu hikayenin sahibinden alıntı: " Şimdi itü elektrik - elektronik müh. okuyorum. "

Senin yolladığın link EE fakültesi...

Yanlış yazmış olamaz mı tut ki yalan söylüyor olsun, bu tarz tenekeler her konuya üşüşüyor tek yaptıkları insanların moralini bozmak.

Insan girmek icin 14 yilini verdigi sonunda başardığı her gun orayi dusledigi yeri yanlis yazmaz kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

quote:

quote:

http://www.ee.itu.edu.tr/ITUEE/index.html
    Önyargılı tast kafalılar yine gelmiş bu kişi yanlış söylemiş bile olsa bu tarz başarılar var. Gidin kendi kendinizi yiyin.

Söz konusu hikayenin sahibinden alıntı: " Şimdi itü elektrik - elektronik müh. okuyorum. "

Senin yolladığın link EE fakültesi...

Yanlış yazmış olamaz mı tut ki yalan söylüyor olsun, bu tarz tenekeler her konuya üşüşüyor tek yaptıkları insanların moralini bozmak.

Insan girmek icin 14 yilini verdigi sonunda başardığı her gun orayi dusledigi yeri yanlis yazmaz kardesim

Yanlış yazmadım kardeş azıcık benim dediklerimi okusan anlarsınız. Sadece biraz dikkat neyse artık

• schalerr S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size inanıyorum fakat sınavdaki doğru yanlışlarınızı koyabilir misiniz ss ile sadece görüp örnek almak istiyorum sıralama obp falan karşılaştırmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam.
  • hocam 11k ile mi itü ehm ye girdin? Bi zahmet cevap verirsen.
  • Elektrik müh. okuyup kendi bölümünü; " Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum." diye tanıtan ilk insan sizsiniz sanırım. O zaman matematik mühendisleri de; "İtü'de yazılım mühendisliği okuyorum." diyebilirler. İlk yazdığında doğruluğuna inanmıştım yazının, ancak şu son yazdıkların çok saçma. Ss koymak zor bir şey değil, eğer birisi shop derse yine bu duruma döneceksin herhangi bir zararında olmayacak. Ama tabi yalan söylüyorsan ve shop yapamıyorsan o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

hocam 11k ile mi itü ehm ye girdin? Bi zahmet cevap verirsen.

elektrik mühendisliğine girmiş
    arkadaş em ile ehm birlikte eem olarak kullanmayı seçmiş
    benim tespitim bu şekilde
  • Sen ss'yi koy. Biz gercek mi degil mi anlarız. İlk yazı inandırıcı gelmisti ama sonraki yazı hic inandırıcı degil.

Not: Bu ne demek?? mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80912808&p=1#80912808

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid C.F -- 30 Eylül 2013; 17:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid C.F

Sen ss'yi koy. Biz gercek mi degil mi anlarız. İlk yazı inandırıcı gelmisti ama sonraki yazı hic inandırıcı degil.

Not: Bu ne demek?? mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80912808&p=1#80912808

Nedense arkadaş onu da bu gece düzenlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

quote:

Herhalde öyle demek istiyor. Ama itü elektriğe girip bölümünün elektronikle hiç bir alakası olmadığını bilmemek ilginç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Timon

quote:

Herhalde öyle demek istiyor. Ama itü elektriğe girip bölümünün elektronikle hiç bir alakası olmadığını bilmemek ilginç.

Aslında alakalı ama arkadaş biraz bakmadan sallamış ondan dolayı böyle sanırım.

• Adam LYS'de sadece mata çalışmış tabi fen dersleri gereksiz niye çalışıyorsun ki.İnananlar ağır saf.
  • quote:

Nasıl alakalı bu em ile ehm? Ayrı iki bölüm değil mi?
  • quote:

quote:

Bölümler ayrı ama ikisi de birbirinin yaptığı işi yapabiliyor. Bilgisayar mühendisi ile yazılım mühendisi gibi. Tabi bu yazdıklarım em ile eem için geçerli, ehm ile ne kadar benzerlikleri var bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect_Stranger

Adam LYS'de sadece mata çalışmış tabi fen dersleri gereksiz niye çalışıyorsun ki.İnananlar ağır saf.

Ben de LYS'de sadece tarih çalışarak Boğaziçi EEM istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bölümler ayrı ama ikisi de birbirinin yaptığı işi yapabiliyor. Bilgisayar mühendisi ile yazılım mühendisi gibi. Tabi bu yazdıklarım em ile eem için geçerli, ehm ile ne kadar benzerlikleri var bilemiyorum.

Bilgisayar mühendisi ile yazılım mühendisi benzerliği gibi Elektrik ile Elektronik arasında o kadar yakın benzerlik yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.