Şimdi Ara

ben neden futbola ilgi duymuyorum la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha demin bi konu gördüm maç izlemek sizce boş bişeymi falan diyede aklıma geldi :D

ben hiç futbolla ilgilenmem Galatasaray lıyım ama 11 kişi say deseniz bilmem fanatik değilim maksat bi takım tutalım hoşuma gidiyo işte :D
    maç izlemek hiç zevk vermiyo gerçekten 10 dk izlesem sıkıcı geliyo bide maç yüzüncen saatlerce birbirlerine hakaret ediyolar babasını bu kadar korumaz yani

oynamayıda sevmem oynamayı zaten beceremem :D

varmı futbola benim gibi ilgi duymayanlar?

• Valla bende ilgi duymuyordum,benim gibi Amerikan Futbolu'na başla.10 numara.
  • ben amaa oynamayı severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Valla bende ilgi duymuyordum,benim gibi Amerikan Futbolu'na başla.10 numara.

biraz daha bilgi verir misin?
  • Ben de futbola ilgi duymuyorum.Gayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ben de futbola ilgi duymuyorum.Gayim.

Futbola ilgi duymayanlar gay mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Valla bende ilgi duymuyordum,benim gibi Amerikan Futbolu'na başla.10 numara.

biraz daha bilgi verir misin?

Dostum,öncelikle çok zevkli.Mevkiileri filan öğrenirsen sorun yok.Birde bizim burdaki koçlar amerikanyalı onlar zaten hangi pozisyonda daha iyi olacağını söylüyor.

İşte bir defans bir offansive birde özel takım var.Ben mesela defans takımındayım.Pozisyonum DB(Defensive Back).

Takımlarda 45 kişi bulunur.Ama sahada 11 kişi vardır.

Topa sahipken Offansive takım girer.Amaç sayı yapmaktır.

Defensive ise top karşı takımdayken,amaç oyuncuyu düşürmek,saha dışına çıkarmak yani topu kaybetmesini sağlamaktır.

Special Team:Kick off, kick, kick return, punt, punt return, field goal ve point after touchdown gibi durumlarda sahaya çıkarlar

Böyle böyle her takımda ayrı pozisyonlar var.Google'da baya bilgi var.Aklında soru varsa yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Hocam.Bir tek Galatasaray - Fenerbahçe Gibi Derbileri İzlerim
  • Futbola erkekler ilgi duyar.

• Ben hic sevmem, bu yüzden birkoc kisiden tepki aliyorum. NBA maci yada UFC maclarini iple cekerim ama cok heyecanli oluyorlar.
    Bi arkadasim var fanatik galatasayli onun evinde gs-fb macina bakarken ben uyuya kalmisim arkadas heyecandan kalp krizi gecirecekti
  • Bende hic tutmam izlemeyi de sevmem hic oynarim ama oturup ozlemek sacma geliyor nedense

• kanka önce erkek olman lazım zaten :))) avrad oldugun için dedıklerınde bi anormallik yok
  • futbolun neresini sevmiyonuz la
  • bende arkadaşlar soruyolar kanka hangi takımı tutuyom manchester united diyorm öle değil la diyolar bende fenerli diyorum ama anlamadığım şey manchester uniteded ı adamdan saymayan feneri nasıl sayıyo anlamadım hala
  • Hormonal bozukluk olabilir KARDEŞ.Doktora görünmende fayda var.
  • Bende aşırı seviyorum. Eskiden hic sevmezdim. Simdi 7/24 futbol izleyebilirim.

• Futbol izlemeyen erkek erkek midir diyebilirim mesela.
    Takım farketmez her maçı izlerim.İngiltere,Brezilya,Rusya.
  • iQ su yüksek olanlar izlemez
  • Hayatımda oturup 90 dk maç izlediğim yoktur. Erkeklikle ne alakası var?
  • bende çok hoşlanmam futboldan :|
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.