Şimdi Ara

Ben napacam şimdi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 71 obp ile ilk on bin hayal mi oldu. mezunum geçen yıl 36 bindi. Herkes belirleyici okul puanı olacak diyor. napim ben obp kalkanca mı girim sınava offf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de obpem düşük ama senin gibi düşünmüyorum ne olursa olsun 2 soru fazla yaparım kapatırım açığı

• Az sayıda soru olduğu için iki soru fazla yaparım açığı kapatırım durumu çok çok zor artik. Soru sayısının az olması zaten seçiciliği düşürüyor. Her sistem değiştiğinde olduğu gibi de bakin basari artti demek için de kolay soracaklar. Okul puanı düşük olanlar için felaket. Sadece ben değil çoğu kişi böyle düşünüyor. Saatlerdir ağlıyorum

Orijinalden alıntı: Tweety1996

Az sayıda soru olduğu için iki soru fazla yaparım açığı kapatırım durumu çok çok zor artik. Soru sayısının az olması zaten seçiciliği düşürüyor. Her sistem değiştiğinde olduğu gibi de bakin basari artti demek için de kolay soracaklar. Okul puanı düşük olanlar için felaket. Sadece ben değil çoğu kişi böyle düşünüyor. Saatlerdir ağlıyorum

aynen öyle. benım de 72 obp ve tıp istiyorum ama artık çok zor görünüyor. şu foruma girdikçe de ağlayasım çıkıyo
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.