Şimdi Ara

´´Ben mi çok garibim? Konu Dışı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son zamanlarda yapılan yorumlardan ve de kullanılan üsluplardan benden başka rahatsız olan yok mu?

• argonun sınırları zorlanıyor.(tarak,çakmak,almak vb)
  • Az önce Ado nun temizlediği konuda ki kızla dalga geçmeleri
    Ya yazık onların kardeşleri yeğenleri öyle olsa biz desek oram kadar buram kadar hoşlarına gidermi acaba
    neyse Allah onlara da göstermesin Sonradan da olsa doğru yolu bulmaları iyi olur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Son zamanlarda yapılan yorumlardan ve de kullanılan üsluplardan benden başka rahatsız olan yok mu?

Olmaz mıyız @Ömer bey.Seviye çok düştü.Birtek burada değil, her forumda bu böyle.Ne yazık ki engellenemiyor da.'Veletler Ortamı' oluştu...
    Chat yapmakla eşdeğer görüllüyor.Forumun ne olduğunu henüz kavrayamayanlar var...
  • Hocam, meşhur bir söz aklıma geldi.'Cahile kelâm nafile kelâm!' diye.Bu söz bir çok şeyi özetler nitelikte.

Bu tür seviyeden mahrum insanlarla polemiğe girmeden direk şikâyet ediyorum.En kestirme yol kanaatimce bu.
  • oldukça rahatsızım insanları alaycı bir dille aşağılayanlardan..aynı şekilde saçma saçma geyikler çevirenlerden ciddi bir konuda..
  • Millet ona buna çamur atmak, ayıbını yakalamak, açığını bulmak için ilginç bir çaba gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fahreddin

Hocam, meşhur bir söz aklıma geldi.'Cahile kelâm nafile kelâm!' diye.Bu söz bir çok şeyi özetler nitelikte.

Bu tür seviyeden mahrum insanlarla polemiğe girmeden direk şikâyet ediyorum.En kestirme yol kanaatimce bu.

evet
    söyledign gibi çok güzel ve olayı tam anlamıyla açıklayan bir söz
  • quote:

Son zamanlarda yapılan yorumlardan ve de kullanılan üsluplardan benden başka rahatsız olan yok mu?

Sizin de pek normal olduğunuzu düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

quote:

Sebep?
  • quote:

quote:

Sizin düşüncenizdir...
  • quote:

quote:

quote:

Sizin düşüncenizdir...

Başka kime ait olabilir ki?
  • Tartışmalardan o kadar şikayetçi olma lüksümüz yok mecliste bundan çok daha aşağı seviyede tartışmalar geçtiğini düşünürsek..Evet keşke daha düzgün üslupla tartışma olsa ama ne yazık ki omuyor..Konu dışına mutlaka +18 yaş sınırı getirilmeli ne bileyim benim zamanında aklımın ucundan geçmezdi oturup dersime çalışırdım kitap okurdum arkadaşlarımla vakit geçirirdim..Yani ne gereği var forumun şunun bunun..Öteki teknik konuların faydası olabilir ama konu dışı kesinlikle -18 e zararlı...
  • quote:

Başka kime ait olabilir ki?

Sizin düşüncenizdir derken sizin kişisel yargınız olduğu için cevap verme gereksinimi hissetmediğimi ifade etmek istemiştim...

Öyle düşünüyor olabilirsiniz, doğaldır...

quote:

Orjinalden alıntı: Vuudi
    @Ömer;

Sen çok kasıyorsun gibime geliyor.
    Yani böyle düzgün türkçe, düzgün konuşma,hayatı tozpembe isteme, kötülükten-fesatlıktan arınmış bi dünya, bi kibar beyefendi havaları falan .., bana çok yapmacık geliyor.

Doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 7 Nisan 2008; 23:48:13 >

• Normal diye birşeymi var? Herkes aynı şekilde düşünüp hareket etseydi yada herkes aynı ahlak kurallarını benimseseydi dünya bence çekilmez bir yer olurdu.En ahlaklısından (etik görece bir kavram) en ahlaksızına kadar herkesin fikrini söylemeye ve yaşamaya hakkı var.Başkalarının özgürlüğünü engellemeden tabi.Mesela bugün çok fırlama bir günümdeyimdir öyle yazarım yarın daha ciddi konularda yazarım kimseyide ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
  • Sadece rahatsızlık hissettiğim bir hususu dile getirdim.
    Benden rahatsızlık hisseden arkadaşlardan rica ediyorum tabana beni alarak yorum yapmak yerine bana özel ileti gönderebilirler bu sayede konunun amacına hizmet etmesine vesile olabiliriz.

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Normal diye birşeymi var? Herkes aynı şekilde düşünüp hareket etseydi yada herkes aynı ahlak kurallarını benimseseydi dünya bence çekilmez bir yer olurdu.En ahlaklısından (etik görece bir kavram) en ahlaksızına kadar herkesin fikrini söylemeye ve yaşamaya hakkı var.Başkalarının özgürlüğünü engellemeden tabi.Mesela bugün çok fırlama bir günümdeyimdir öyle yazarım yarın daha ciddi konularda yazarım kimseyide ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

Anlıyorum.

Ancak bir bayan resminden hareketle “yüzüne bilmem ne yapayım (burada ne yazdığını tahmin edebilirsiniz.)...” yazma gereksinimi sizce günden güne değişebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 7 Nisan 2008; 23:52:36 >

• Üyelikler TC Kimlik Numarasıyla oluşturulsun 16+ alınsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vuudi

@Ömer;

Sen çok kasıyorsun gibime geliyor.
    Yani böyle düzgün türkçe, düzgün konuşma,hayatı tozpembe isteme, kötülükten-fesatlıktan arınmış bi dünya, bi kibar beyefendi havaları falan .., bana çok yapmacık geliyor.

son dönemlerde böyle tiplerde üredi işte...Düzgün insanlara bile laf atanlar çıktı ne kadar yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: nalcacidabbe

Üyelikler TC Kimlik Numarasıyla oluşturulsun 16+ alınsın

Benim Tc kimlik numaram yok. Ne olacak?
  • derviş'in fikri ne ise zikri de o olurmuş ömer hocam...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.