Şimdi Ara

Ben inancımı yitirdim arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: La Pluie

Hocam ugrasin ve cabalayin. Sene basinda ben de kotuydum baya sonra dedim ki onumde daha vakit var ve aralik gibi adam gibi disiplinle calismaya basladim. Suan her sey guzel gidiyor.

6-7 hafta kaldi, netlerini yukseltebilirsin bu senin elinde. Sinavdan sonra bir ihtimal olmadi diyelim, calistim ama olmadi demenin verdigi vicdan rahatligi ile keske calissaydim demenin verdigi azabi dusunun.
    Çalışıpta kazanamamak daha kötü aslında. Ama geriye dönüp baktığında "ben emek verdim ve bu kadar oluyor" demenin de bi rahatlığı var haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wardsg1

dostum netlerin okadar kötü degil su 1 ayda arttırmaya bak ama mezuna kalma
    Mezun musunuz hocam? Dedikleri kadar mı kötü?

Orijinalden alıntı: aristocratic_colonel

Hocam aynen pes etmeyin. Ben de düşünmeden yapamıyorum, ya olmazsa falan diyorum sürekli. Bi şekilde geçicek umarım. Benim de sorunum çalışırken, çözerken sürekli değil ama taktik falan düşünüyorum kendime güvenemiyorum sanırım bu konuda o yüzden böyle düşünüyorum ama sonuçta daha gerçek bir sonuç elde etmiş değiliz. Yani kaybedeceğimiz bir şey yok hocam. Jobs'un bir sözü vardı: ''Bir gün gerçekten öleceğinizi bilmek, bir şeyleri kaybedeceğiniz fikrinden uzaklaşmanın en kolay yolu. Zaten gerçek anlamda bir şeye sahip değilsiniz. Yani kalbinizden geçeni takip etmemek için hiçbir sebebiniz yok.'' demişti üstat. Pes etmeyin hocam. Allah yardımcımız olsun.
    Hocam bide ilk defa gireceğim. E zaten sistem de yeni. Karambole gitmekten korkuyoruz

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    mezunum baya asama katettim ancak halen olmıycakmış gibi geliyor
    Sunu da dusun calismadan kazanamaman calisip da kazanamaman da daha muhtemel bir sonuc. Ne kadar cok emek verirsen calisip da kazanamama ihtimalin duser dostum. O yuzden bugun calis yarin rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümidini kesme hocam. Sağlığını etkileyecekkadar kasma ama video izlemeye devam et, göreceksin en yüksek ayt netin sınavda gelecek. Geçen sene benim de eksik konularım vardı ve özellikle fende (sayısalsın diye tahmin ediyorum) tüm denemelerden daha iyi geldi. Çünkü soru çözmemiş olsan bile o temel kısımlardan soru geliyor.
    Mezunluk ölüm değil tabi ama sıkıntılı. Umarım bu sene istediğin yeri kazanırsın da kalman gerekmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AdiGe..

Ümidini kesme hocam. Sağlığını etkileyecekkadar kasma ama video izlemeye devam et, göreceksin en yüksek ayt netin sınavda gelecek. Geçen sene benim de eksik konularım vardı ve özellikle fende (sayısalsın diye tahmin ediyorum) tüm denemelerden daha iyi geldi. Çünkü soru çözmemiş olsan bile o temel kısımlardan soru geliyor.
    Mezunluk ölüm değil tabi ama sıkıntılı. Umarım bu sene istediğin yeri kazanırsın da kalman gerekmez.
    Evet sayısalım. Dediğiniz inşallah doğru olur. Şahsen bende sınavda normal girdiğim denemelerden daha iyi geleceğini tahmin ediyorum lakin bunun vereceği rahatlıktan da korkuyorum. O yüzden video izlemeye devam ediyorum. Zaten deneme sınavları hiçbir zaman gerçeğe yaklaşamıyor. Gerçek sınav soruları çok başka ve orijinal.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.