arkadaşlar HORDE webmail den herkes bıkmış durumda bana TÜrkçe daha kullanışlı daha güzel bir webmail reader bulabilirmiyiz lisanslı veya değil nereden bulabiliriz ? yada siz hangilerini kullanıyorsunuz ?
Evet mh arkadaşıma katılıyorum. Horde gerçekten iğrenç. Yokmu başka bi webmail. Bende aynısını öğrenmek istiyorum.
squirre mail ve horde seçenekleri var benim panellerde squirre kullanıyorum ben gayet sade
webmail.adamer.com.tr
gibi bir mail sistemi var. merak mail. gayetgüzeldir.
Bunun dışında tüm serverlere mail enable standart kurulur amaisterseniz bunu pro ya yükseltebilirsiniz. hem sunucu içindeki pop3 ve smtp ler daha kararlı çalışır hemde webmail hordeden kurtulursunuz.
Saygılaırmla,
ingilizcemi bu ? ve ücretlimi ?
varsayalına dil ingilizce ama mail sahibi mailine bağlandığında türkçe yada farklı dil yapabilir. işlerin yogunluğundan ilgilenemedim ama bir kaç ayar ile varsayılan tr de olabilir. birçok theması var. bir kaçına örnek vereyim, outlook express görünümü, hotmail e çok benzeyen bir görünüm vb.. çok kalitelidir. kendi içinde özel antivirus spam haritaları var. server içindeki kontrol paneline dair bir kaç görüntü ise;
en son resimde ortada ip adresleri sağda mail adresleri yazılıydı güvenlik için sildim.
murat bey hiç yazılımla ilgili yorum yok direk ücretlimi ücretsizmi diyorsunuz aşk olsun
evet sorunuzun cevabına gelince her güzel şeyin bir bedeli vardır, 2000 $ civarı br lisans ücreti var süresiz ve limitsiz kullanmak için..
Bunun dışında alternatif mail enable pro var oda gayet başarılı bir mail server ve webmail arabirimine sahip onunda ömür boyu kullanımı 200 $ dolar.
Bilginize,
squirre mail gayet başarılı ben de bunu kullanıyorum tabi host felan satmıyorum sadece kullanıcı olarak tavsiye ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: byLiLattah
murat bey hiç yazılımla ilgili yorum yok direk ücretlimi ücretsizmi diyorsunuz aşk olsun
evet sorunuzun cevabına gelince her güzel şeyin bir bedeli vardır, 2000 $ civarı br lisans ücreti var süresiz ve limitsiz kullanmak için..
Bunun dışında alternatif mail enable pro var oda gayet başarılı bir mail server ve webmail arabirimine sahip onunda ömür boyu kullanımı 200 $ dolar.
Bilginize,
ücretlimi ücretsiz mi ??
tamam anladım bi ara msn de görüşelim
Bence merak mail süper ancak unlimited lisansı çok pahalı 2000 $ gibi bir fiyat. Bütçeniz varsa o kadar kesnilikle merak mail derim ancak o kadar bütçe yok ise ona göre fiyatı baya uygun olan ve 90 gün deneme süresi olan mail enable pro'yu tavsiye ederim. Bence oda yeterlidir..
Ömür boyu lisansı 200 $
Saygılarımla ,
murat bey ücretli o :) msn de görüşmeye gerek yok 2000 $ ücreti var
fikrican beyin dediğide mantıklı mail enable proyu bende tavsiye ederim ömür boyu kullanımı 200 küsür $ ama 90 gün deneyip öyle ödüyorsunuz parayı. 90 gün sonra ödemek istemezsenizde tek tuş eski haline dönüşür server. riski yok yani.
Bilginize,
2000 $ yazdım birden konuya cevaplar kesildi ya
quote:
Orjinalden alıntı: byLiLattah
2000 $ yazdım birden konuya cevaplar kesildi ya
2000$ cevap vermicez tabiki
merak mailin unlimited lisansı gerçekten pahalıymış
ismide orjinalmiş
Merak mail...
aslında full cracklisini buldum warez kursam mı kurmasam mı tereddütteyim
Murat bey orjinal lisansları kullanalım sitelerimizn imajı zedelenmesin
hem Horde nin neyi var ben memnunum
$2,125.00 net fiyatı. evet pahalı filan ama gerçekten uzun vadeli düşünen bir şirket için çok büyük bir yük olmaz bu..
Bunun dışında crack konusuna dikkat edin yanlış anlamayın ama burada yazdıktan sonra bile birileri şikayet edebilir sizi. malum hepimizin dostu düşmanı hazırda bekliyor
Ayrıca merak mail her saniye server içinde kendini update eden veritabanını güncelleyen bir sistem. fazla uzun sürmez yakalanırsınız yaptırımıda çok ağırdır.