Şimdi Ara

Ben hayatımda böyle bir insan topluluğu görmedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Musul ve Kerkük görüşmelerinin kızıştığı 1925 de İngiliz oyuncağı Şeyh Sait, Güneydoğuda silahlı isyana kalkıştı. İsyan bastırıldı, kendisi de asıldı.. Bir kaç gün önce bu herifin heykeli Diyarbakır’da asıldığı yer olan meydana dikildi!..
    Yetmedi! Yine bir iki gün önce Pkk’nın 15 ağustos 1984 de Eruh’da ki ilk silahlı baskının da, ilk Türk askerini şehit eden, sonradan kendisi de vurularak öldüren Mahsum Korkmaz’ın elinde kalaşnikof, üzerinde Pkk kıyafetli heykeli Diyarbakır Lice’de bulunan Pkk mezarlığına dikildi!..

İmralı fırıldağı da 30 yıl süren savaşı biz kazandık, şimdi sıra müzakereli barışta mealinde açıklamalarda bulunuyor!..

Olup biteni kardeşlik, özgürlük, demokrasi sanan tüm andavallara duyurulur..

Dünyanın hangi denizi ve gölünde yaşarsa yaşasın en aptal bir balık bile bu ağ’a yakalanmaz ve bu zokayı yemez.. Ama bizde maalesef, insan kalıbında görünmesine rağmen…

Osman Pamukoğlu

Edit: Tepkilerden sonra nihayet mahkeme kararıyla indirildi bir askerimiz şehit olurken bir teröristte gebertildi.

Ben hayatımda böyle bir insan topluluğu görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 20 Ağustos 2014; 12:35:45 >

• Anlatamazsın,anlamazlar çünkü tvye çıkıp 2 tane dinle ilgili fetva ver olan biten hiçbirşeyi umursamazlar paramı çalmış çalsın,adammı öldürmüş öldürsün,kamu kuruluşlarında kadrolaşıp torpili ganiylemi yapmış yapsın,zam üstüne zam yapsın elalemin kilosunu 7 Tl'ye aldığı ete 30 tl ver gene umurlarında olmaz.4 kilo et çeyrek altına eşit fiyatta.Ama ya adam duble yollar yaptı ve müslüman bir ülke olmamızı sağladı daha ne yapsın ?
  • Sırf şu konular yüzünden evde saatlerce sinir krizi geçirdim kavga ettim sonuç mu? sadece kendime zarar verdim anlamıyorum şu milleti
    Not: pkklı heykeli için suç duyurusunda bulunulmuş yakında yıkılır diye düşünüyorum.
  • Yukarı.
  • Heykel yıkıldı ama 1 cana mal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    Hocam şehit olan kişiden bahsediyorsanız çatışma da değil kendi silahı ile kendini vurmuş Operasyon dönüşü.

Şayet eylemcilerden ölen için diyorsanız bence üzülmeye gerek yok .Canını düşünse oraya gidip silahlı çatışma içinde bulunmaz.

Ülkesini savunan birinin canına kast eden kişi ölmeyi hak etmiştir.

Bu arada Van'da saldırı olmuş Askerimize karşı bir şehit var Hainler Pusu kurmuş:

http://www.mynet.com/haber/guncel/vanda-hain-pusu-1-sehit-1-yarali-1411783-1

Bir de yaralı askerimiz var.Allah yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 20 Ağustos 2014; 3:12:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.