Şimdi Ara

Ben fenerbahçe'yi çok beğendim şaka değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir fenerli olarak harbiden ben çok beğendim feneri siz 0-2 geriye düşeceksiniz sonra beraberliği yakalayacaksınız son dakika golü ile mağlup olacaksınız büyük olay belediye'ye kafa tutmak şimdi gerçek olaya gelelim sorun futbolcu veya yönetimde değil malesef aykut hoca'nın sisteminden kaynaklanmaktadır.hiç bir maçın içinde atraksiyon yapamayan aykut hoca'nın kendisidir.sistem belli mağlup durumda giren çıkan oyuncu belli şablon belli rakibi şaşırtamayan oyun kurgusu ile ne bekliyorsunuz acaba neyse biz fenerliyiz bir sene daha bekleriz tabi ölmezsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: JiqqA

bahsettiğin fener bu fener mi

https://youtu.be/sWy0RrbBDXI

her maç 2 gol atıyoruz daha ne istiyonuz.
  • Aynen. Muthis ortalarimiz vardi. Ben 250 den sonra sayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar devreye girene kadar oyun çöptü taraftar devreye girdiğinde ise çok geçti

• Fenerbahce bu akşam çok iyiydi ama skorcular ve duygularına hakim olamayanlar şikayet ediyor işte pek takmamak lazım

• Kardeş her tarafa videonu atıyosun izlemek isteyen ligtv sitesine girip 6 dk lık özeti izleyebilir.
  • Fener geriye düştükten sonra baskılı oynadığını sanıyor , aykutta iyi oynadık yok şukadar orta bukadar pozisyon nasıl yeniliyoruz garip diyor sen her maç geriye düş ondan sonra baskılı oynadık , atakların %90 ı cılız orta şeklinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçın özeti: Femerbahçe kötü oynayan bir Başakşehire yenildi.

• Valbuena da BAL YAPMAYAN ARI.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne geçen takım defansif oynamaya başlıyor. Egede bronzlaşmış hocamızda baskılı oynadık diyor !!!
  • Evet fenerbahce baskılı oynadı doğru. Ama sen sadece yan pas yapip tek bir oyun planiyla surekli iceri orta acarsan bu duruma düşersin. Mesela basaksehir de mac boyu hicbir sey yapmamis gibi gozuktu ama macin en net pozisyonlarini adamlar yakaladi.

• Takım iyi bence sorun şeyde şeyyy sorun nerede?

• Yahu koca 90 dk'da kaleyi bulan şut sayın yazıyla "iki" rakamla "2" Bu bir utançtır.
  • Ben fenerbahçe'yi çok beğendim şaka değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Fener geriye düştükten sonra baskılı oynadığını sanıyor , aykutta iyi oynadık yok şukadar orta bukadar pozisyon nasıl yeniliyoruz garip diyor sen her maç geriye düş ondan sonra baskılı oynadık , atakların %90 ı cılız orta şeklinde

aynen, millet maçı nasıl izliyor şaştım kaldım. 1 tane bile organize atağımız yok. varsa yoksa kenardakiler içeri rastgele orta açıyor, kafa vuıran olursa veya karambolde gol giriyor. zaten attığımız 2 gol de aynı şekilde.
  • En vasat kadroyu kurdun hocada kötü ne olacaktı ya

Lig şimdiden şekillendi

Bjk
    Başak
    Gs
    Ts
    Fb
  • Ben de bir Fenerbahçe'li olarak aynı maçı izlemedik sanırım diye şüphe içindeyim. 10 numara olarak aldıüımız Guiliano sağ açık oynadı. Sağ açık diye aldığımız Dirar 10 numara pozisyonun da oynadı.

Yalancı twitter şakşakçılarının dizdiği gibi de 4-4-2 oynamadı Fenerbahçe Yine 4-5-1 oynadı ve yukarıda söylediğim gibiydi oyuncuların pozisyonları. Bir kaleci düşünün ki 4 ü resmi 4 ü hazırlık maçlarında istisnasız hatalı çıkışları var ve mutlak suretle gol yemiş. Başarılı dediğiniz takımın kalecisi bu ve sağ omuz tarafına gelen şutları %90 ı gol oluyor. Çünkü uçmuyor veya uçamıyor.

Beğendim dediğiniz takımın bir sağ kanadı var ki düşünün her yere çözüm bulabilmişiz de tek sorunumuz orasıymış gibi 3 değişikliğimizin 3 üde bu kanada yapılıyor. Sayın Aykut Hocam Allah aşkına bir sağ bek ve 2 sağ açık 90 dk. yı çıkaramayacak güçte mi ? El insaf. Aklımızla dalga geçti resmen, Gol lazım Şener giriyor Allah'ım sen aklımızı koru.

İyi oynadı dediğiniz takımda 11 kişiye 5 kişi şeklinde oluşan bir korner atışından gol yedik. Golde top yükselen oyuncu yok, yanlış anlaşılmasın sakın seyirci biziz. Topu biz seyredeceğiz, sen topu kaleden uzaklaştıracaksın. İyi oynadı dediğiniz takımın 11,5 milyon öroya son anda satılamayan orta saha "dehası" bakkala gidiyor. (Bu haberlerinde yine twitterda Fenerbahçe yönetimi lehine çalışan trollerden çıktığına eminim.) ve kapanış yine sağ omuz tarafına gelen golü seyreden kaleci.

Benim izlediğim Fenerbahçe maçının kısa özeti, dikkat edersen 2nci goldeki yalnızları oynayan Adebayor un iyi bir takım olan Fenerbahçe ceza sahasında direği yamultacak kafasını hiç anlatmadım.

Hocam reklam olmasın ama ben o akşam 2 tane sehpa kırdım sinirden . Skordan mı ? Asla. Benim patronum 5 dk erken çıksam bana fırça atıyor, ama Fenerbahçe'de sezonlar heba oluyor 50 TL ye sen de maçta yediğin golü izliyorsun, 3,5 milyon öroya alınmış Dirar'da aynı golü izliyor. Ama hesap soramıyorsun, sezonlar heba oluyor. Yazık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikcanx

Ben de bir Fenerbahçe'li olarak aynı maçı izlemedik sanırım diye şüphe içindeyim. 10 numara olarak aldıüımız Guiliano sağ açık oynadı. Sağ açık diye aldığımız Dirar 10 numara pozisyonun da oynadı.

Yalancı twitter şakşakçılarının dizdiği gibi de 4-4-2 oynamadı Fenerbahçe Yine 4-5-1 oynadı ve yukarıda söylediğim gibiydi oyuncuların pozisyonları. Bir kaleci düşünün ki 4 ü resmi 4 ü hazırlık maçlarında istisnasız hatalı çıkışları var ve mutlak suretle gol yemiş. Başarılı dediğiniz takımın kalecisi bu ve sağ omuz tarafına gelen şutları %90 ı gol oluyor. Çünkü uçmuyor veya uçamıyor.

Beğendim dediğiniz takımın bir sağ kanadı var ki düşünün her yere çözüm bulabilmişiz de tek sorunumuz orasıymış gibi 3 değişikliğimizin 3 üde bu kanada yapılıyor. Sayın Aykut Hocam Allah aşkına bir sağ bek ve 2 sağ açık 90 dk. yı çıkaramayacak güçte mi ? El insaf. Aklımızla dalga geçti resmen, Gol lazım Şener giriyor Allah'ım sen aklımızı koru.

İyi oynadı dediğiniz takımda 11 kişiye 5 kişi şeklinde oluşan bir korner atışından gol yedik. Golde top yükselen oyuncu yok, yanlış anlaşılmasın sakın seyirci biziz. Topu biz seyredeceğiz, sen topu kaleden uzaklaştıracaksın. İyi oynadı dediğiniz takımın 11,5 milyon öroya son anda satılamayan orta saha "dehası" bakkala gidiyor. (Bu haberlerinde yine twitterda Fenerbahçe yönetimi lehine çalışan trollerden çıktığına eminim.) ve kapanış yine sağ omuz tarafına gelen golü seyreden kaleci.

Benim izlediğim Fenerbahçe maçının kısa özeti, dikkat edersen 2nci goldeki yalnızları oynayan Adebayor un iyi bir takım olan Fenerbahçe ceza sahasında direği yamultacak kafasını hiç anlatmadım.

Hocam reklam olmasın ama ben o akşam 2 tane sehpa kırdım sinirden . Skordan mı ? Asla. Benim patronum 5 dk erken çıksam bana fırça atıyor, ama Fenerbahçe'de sezonlar heba oluyor 50 TL ye sen de maçta yediğin golü izliyorsun, 3,5 milyon öroya alınmış Dirar'da aynı golü izliyor. Ama hesap soramıyorsun, sezonlar heba oluyor. Yazık.....

yat kalk haline şükret daha 90 dakika korner atamayan takım var.düzelir takım tek şart topu rakibe bırakıcaz oynamasına müsade edicez

• becozmy kullanıcısına yanıt
    11 nci haftaya kadar yeni sehpa almayı düşünmüyorum zaten. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.