Şimdi Ara

Ben evde yokken annemi dolandırıcılar aramış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sabah okula gittikten sonra annemi dolandırıcılar aramış.
    Telefonunuz üzerine para harcanmış, kimliğiniz üzerine fotoğraf yapıştırılıp kullanılmış vs. demiş.
    Sizin adınıza para harcamış, yakaladık şuan karakolda. "Harcadığım paraları geri verdim diyor" demiş.
    Evinize gelicez değerli eşyanız var mı tespit edeceğiz demişler. Annem de yok değerli eşyamız demiş.
    İşte evimizin adresine kadar saymışlar, annemin tckn söylemişler. Annem de inanmış. Evinize gelicez tespit yapıcaz demişler. Annem de kapıyı açmam boşuna gelmeyin demiş.

Sonra adamlar eşinizin no sunu verin demiş. Annem de söylemiş. Babamı aramışlar. O an babamın yanında polis arkadaşı varmış. Bu dolandırıcıya sövmüş. Kapatmışlar telefonu.
    Babam ve arkadaşı dolandırıcılara küfür etti dolandırıcılar da adresimizi biliyor. Birşey yaparlar diye eve gelmiş karakola gitmiş. Karakolun dediği " bu şekilde çok şikayet alıyoruz savcılığa gidin şikayet edin". Abi böyle birşey var mı? Numarasını biliyorsunuz yer tespiti yapıp tutuklasanıza. Devlet çok aciz yemin ediyorum. Dolandırıcılar cirit atıyor.

Ben de eve erken geldim annem sinirlenmiş. 1 saat konuştular başım ağrıdı diyor. Bu şerefsizlerin numarası elimde. Daha doğrusu annemin cebini de aramışlar. Ama telefonu kapalıymış. Ev telefonundan konuşmuşlar. Annemin cebindeki en son cevapsız aramadaki numarayı aradım. Bu numarayı aramışsınız açamadım kimsiniz falan dedim. Yanlışlıkla oldu falan dedi. Babam gelsin telefonundan bakıcam 2 numara da aynıysa arayıp sövücem. Bunlara ağzının payını vermem lazım.

Benim anlamadığım bunlar evimizin adresinden tckn ye kadar nasıl biliyor. Bu hopi kampanyasından falan dağıtmış olabilirler mi? Yada internetten alışveriş yaparken adresimizi veriyoruz burdan mı buluyorlar?

Dolandırıcının numarasından emin olursam burada paylaşıcam.

• geçmiş olsun hocam bedava kontörü olan rahatlamak isteyen arkadaşlara dağıt numaraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tc kimlik no o kadarda önemli bir şey değil

• Demokrasi demokrasi diyip çıldırdıkları, ülkede demokrasi yok dedikleri bu işte evlat. Hani sen cümle kurmuşsun ya "numara belli yerini tespit edip içeri atın devlet çok aciz" diye. İşte yeni geçliğin sorunu bu. Rahat içinde büyüdükleri için eski günleri, ne günlerden bugünlere gelindiğini bilmiyorsunuz. Demokrasinin işlemesi için sizin gidip o adamları şikayet etmeniz lazım. Şikayetiniz neticesinde ancak yer tesbiti yapılabilir. Yoksa isteyen memur isteyen akrabasının arkadaşının vs yer tesbitini yapar takip eder vs vs. Demokrasi dediğin zımbırtının işlemesi için öncelikle senin vatandaşlık görevini yapman lazım. Yoksa oturduğun yerden numara ver bu adam dolandırıcı beni aradı böyle böyle dedi onu tutuklayın de , hemen nokta atışı yapıp tutuklasınlar... Yok böyle bir devlet dünya üzerinde... Kendi devletine aciz diyeceğine önce diğer devletlere bak bakalım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp .Elinin altında google var internet var istediğiniz her bilgiye anında ulaşıyorsunuz. Öyle oturduğunuz yerden devletinize saymak sövmekle olmaz bu işler

• yamaha1100yzf kullanıcısına yanıt
    +1

• Elimizde dolandırıcıların listesi var ama birilerini dolandırmadan yakalamıyoruz.
  • geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yamaha1100yzf kullanıcısına yanıt
    Herkesin işi gücü var devletin işi bu dolandırıcılara karşı vatandaşı mağdur etmemek. Bana demokrasi propogandası yapma.
    Edit: Babam zaten karakola şikayet etti. O kısmı okumadın galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 21 Ekim 2015; 15:15:14 >
  • 0542 519 09 00 dolandırıcının numarası işletin beyler.
  • Sende onları arasana seviselim mi de

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Dakikam yok be kardeş :D
  • hocam pm den şu numarayı atsanıza bedavam var canım sıkılıyo bende az arayıp dalga falan geçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakeyifsizim -- 21 Ekim 2015; 19:46:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.